Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען איכותי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מוצא את עצמי קונה כל חודשיים מטען usb לרכב . לא משנה מאיזו חנות ואיזה יצרן

מיותר לציין את חשיבות האביזר בימינו עם וויז וכו'

אמנם חשוב לעודד את הכלכלה הסינית אבל בכל זאת ...

המלצות למטען איכותי ?

פורסם
לאחרונה אני מוצא את עצמי קונה כל חודשיים מטען usb לרכב . לא משנה מאיזו חנות ואיזה יצרן

מיותר לציין את חשיבות האביזר בימינו עם וויז וכו'

אמנם חשוב לעודד את הכלכלה הסינית אבל בכל זאת ...

המלצות למטען איכותי ?

שכחתה לציין על איזה סוג מכשיר מדובר שנדרש לו מטען .

פורסם

יש הרבה מטענים שנחשבים איכותיים מאוד. (הרבה יותר מה"כאילו סמסונג מקורי" שאפשר לקנות בכל חור)

חפש של Nillkin, BlitzWolf, Anker.

לי יש מטען מפוצל של Nillkin שמפעיל את מצלמת הרכב יחד עם הטענת הטלפון, עובד מעולה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לי יש של TRONSMART 4 פורטים שאחד מהם QUICKCHARGE ושלושת האחרים חכמים של עד מקסימום של 2.4 אמפר כל אחד.

אני בזמנו הזמנתי ב 9 דולר.

גם עכשיו יש אותו עם קופון greatsale במחיר של 9 דולר. אחלה עסקה לדעתי (אצלי מטעין מצלמת רכב ושני סלולרים באופן קבוע בשלושת השקעים החכמים)

לינק לאתר בשביל להשתמש בקופון:

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-Rapid-Car-Charger-With-2-4A-3-Smart-Ports---1-QC2-0-347054.html

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

נצל"ש, איזה מטען מומלץ לאייפון? שמעתי המלצות טובות על ANKER אבל הוא זמין רק במשלוח מחו"ל.. האם BELKIN במחיר מופקע בארץ יעשה את העבודה?

:idea:
פורסם
נצל"ש, איזה מטען מומלץ לאייפון? שמעתי המלצות טובות על ANKER אבל הוא זמין רק במשלוח מחו"ל.. האם BELKIN במחיר מופקע בארץ יעשה את העבודה?

ANKER מעולים, belkin קצת overpriced בארץ, קצת הרבה.

מצד שני אחריות של שנתיים.

אבל עדיין, מחיר גבוה מאוד למטען 2A פשוט עם כבל MFi בסיסי..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קנה מחברת BELKIN ותהיה בראש שקט.

שלי משרת אותי כבר קרוב לשנתיים או שאפילו עברתי אותן כבר.

אגב את שלי קניתי מהאיביי במחיר זול

מוצהר לפי המוכר שמדובר במטען בלקין מקורי, כמו כן מדובר על מטען עם 2 יציאות לרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

החיסרון הכי משמעותי הוא שמוצרי בלקין לא מגיעים עם שום סוג של genuine check, להבדיל ממוצרים של Nillkin.

מוכר באיביי יכול לרשום הרבה מאוד דברים, זה לא שאתה תשבור את המטען כדי לראות מה יש בפנים כדי לוודא שזה באמת מקורי.. וזו הדרך היחידה לצערי.

פורסם
זה לא שאתה תשבור את המטען כדי לראות מה יש בפנים כדי לוודא שזה באמת מקורי.. וזו הדרך היחידה לצערי.

אלא אם קונים בארץ.. ממוכר "מכובד"?

:idea:
  • תוכן חדש...