Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהבנתי זה לא כמו המתלים האדפטיביים שיש בלאון קופרה לדוגמא,משמע גם במסך האופציות חסרות אופציות שיש בלאון קופרה (comfort), זה שבחו"ל זה סטנדרט זה אני יודע, אבל מאיפה אתה כזה בטוח במה שאתה אומר?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לעניות דעתי האיביזה קופרה לא באה עם מתלים אדפטיביים בגרסא ששווקה לארץ.

זה לא עניין של דעה, ענייה או לא, זה עניין של ידיעה.

וטעית, היא כן.

ולא, זה לא כמו בלאון קופרה, בה כל פרמטר ניתן להגדרה בנפרד (היגוי/מצערת/מתלים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ולא, זה לא כמו בלאון קופרה, בה כל פרמטר ניתן להגדרה בנפרד (היגוי/מצערת/מתלים).

אחד הפיצ'רים שמאד אהבתי בלאון. מאד הייתי רוצה אותו בג'ולייטה במקום או בנוסף ל-DNA, גם אם יש לי פחות מערכות לנהל (הגה, מצערת, בקרות ודימוי דיפ' אלקטרוני).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, זה מצויין. אפילו לנהיגה ספורטיבית , לפעמים עדיף בולמים במצב רך יותר, לדוגמא. אם כי בלאון ההבדל היה מינורי עד בקושי מורגש. אבל בתיאוריה...

בלאון גם ניתן ניתן להגביל יותר את ה-ESP.

פורסם

מה שהייתי עושה בג'ולייטה זה בעיקר לשחק עם מצב המצערת, כי ב-D אתה מקבל 100% מצערת ב-50% דוושה, וזה חריף מדי לטעמי. יתר ההגדרות דווקא בסדר. לעניין המתלים - הלאון קשיחה דיה גם במצב קומפורט, ב-135 למשל, או בסופרב 280 ההבדלים בין המצבים מוחשיים יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה יודע, צמיגים 235 בחתך נמוך... אין ניסים.

הסופרב חיה אחרת, אם כי מאוד מפתיעה לטובה. גם.

פורסם

רומן - אתה רוצה לומר לי שלא היית משתמש בהגה של D בשוטף ?

זה אחד הדברים שהכי חסרים לי.

גם האקסטרה סאונד בD זה להיט אבל אני מניח שזה קשור לענייני גדישה וכו'(?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא הייתי משתמש בהגה של D בשוטף, אין לי למה. חוץ מזה הכיול של ההגה שונה אצלנו, אצלך זה טיפה יותר מוצלח.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפיגו פשוט היית יותר טובה בכל דבר .

אז המלצה לכל אחד שנמצא לפני הבחירה בין שתי החמות הקטנטת האלה תעשו עליהם נסיעת מבחן ותשדלו לעשות את זה על אותו הכביש .

^ הנאה זה כמובן עניין סובייקטיבי ואם בסופו של דבר נהנית יותר מהפיג'ו, אז זה כמובן הגיוני לקנות אותה.

הבחירה סובייקטיבית. להגיד "הפיג'ו טובה בכל דבר" זו קביעה שהיא יותר אובייקטיבית, וכמובן לא נכונה.

הורדת הכוח לכביש זה עניין אובייקטיבי זה נכון אבל זה שאתה אומר דברים לא נכונים זה הבעיה .

לרכב אין בעיה להוריד את הכוח לכביש והוכחה לכך שזה הרכב הכי מהירה בקטגוריה

מהירה באילו תנאים?

אולי היא מהירה יותר, כי יש לה את הבלמים הכי טובים?

או הצמיגים היותר אוחזים?

או יחס כוח/משקל עדיף?

זה לא שאני מסכים עם האבחנות של איליה בהכרח (אני לא, אבל אתייחס בעתיד), אבל הוא בהחלט אבחן מאפיין שקיים ושווה התייחסות. והוא קיים. ה-208GTI לא מורידה את הכוח כמו מכוניות הנעה קדמית שכן עושות את זה ממש טוב.

אני רק חושב שזו לא בעיה, זה רק אומר שאתה לא יכול לנצל (כמעט) את כל הסוסים, כמו שאתה יכול בלאון קופרה, לדוגמא.

האיביזה מטפלת בבעיה אחרת, אבל ארחיב על זה, כאמור, בהמשך.

פורסם

מהפיג'ו אנחנו עוברים לסיאט איביזה קופרה החדשה. זו מגיעה עם גיר ידני ומנוע חדש. האם הגרמניה תצליח להכות את הצרפתיה? בואו נראה...

ואני חשבתי שסיאט היא ספרדיה.

חוץ מזה כתיבה יפה!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
רומן - אתה רוצה לומר לי שלא היית משתמש בהגה של D בשוטף ?

זה אחד הדברים שהכי חסרים לי.

גם האקסטרה סאונד בD זה להיט אבל אני מניח שזה קשור לענייני גדישה וכו'(?)

אני חושב שבמצב D הוא קצת כבד מידי. לא נורא, אבל הייתי מוסיף טיפה'לה תגבור.

לא הייתי משתמש בהגה של D בשוטף, אין לי למה. חוץ מזה הכיול של ההגה שונה אצלנו, אצלך זה טיפה יותר מוצלח.

אני לא בטוח שיש הבדלים בין התלתן הקודמת לרגילה מבחינה זו. בתלתן אחרי מתיחת הפנים זה שונה.

ואני חשבתי שסיאט היא ספרדיה.

חוץ מזה כתיבה יפה!

12983214_10154167286067952_3442031846112012795_o.jpg

;-)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הבחירה סובייקטיבית. להגיד "הפיג'ו טובה בכל דבר" זו קביעה שהיא יותר אובייקטיבית, וכמובן לא נכונה.
לא. גם קביעה שכזו היא סובייקטיבית. אני מעדיף רכב ספורט, אחר מעדיף סטיישן מרווח. בשני המקרים הרכבים יהיו טובים.

ה-208GTI לא מורידה את הכוח כמו מכוניות הנעה קדמית שכן עושות את זה ממש טוב.

אני רק חושב שזו לא בעיה, זה רק אומר שאתה לא יכול לנצל (כמעט) את כל הסוסים, כמו שאתה יכול בלאון קופרה, לדוגמא.

תגדיר בעיה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא. גם קביעה שכזו היא סובייקטיבית. אני מעדיף רכב ספורט, אחר מעדיף סטיישן מרווח. בשני המקרים הרכבים יהיו טובים.

הוא לא כתב מה הוא מעדיף, הוא כתב שרכב א' טוב בהכל מרכב ב', כששני הרכבים הם ברי השוואה בתכלית שלהם. הדוגמא שלך לא טובה. הפיז'ו בטח לא טובה בהכל...

תגדיר בעיה.

דינמית - משהו שמפריע לך לנהוג את הרכב כמו שאתה רוצה ואתה לא יכול להמנע ממנו.

למשל, ESP שמתערבת מוקדם מדי ואי אפשר לנתק.

פורסם (נערך)

על מה אתה מדבר איליה, לומר "היא טובה יותר בכל פרמטר" זו קביעה די אובייקטיבית, וגם תמוהה, ובוודאי לא נכונה (לדוגמה: אבזור)

אני עם הבמבי

עריכה: נכתב לפני שהוא פרסם את ההודעה מעלי

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...