Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה אייל, לא הכרתי את זה, בינתיים לא מוריד כלום :)

דרך אגב, נכנסתי לאחת החנויות באשדוד ומצאתי סאב של אותה סדרה של INFINITY אבל 10 אינץ' עם מגבר lightning audio s4.500.1 יד שנייה ב-1100 ש"ח

קישור לסאב (יש דגם 4אוהם ויש דגם 2 סלילים של 4 אוהם, לא יודע איזה מהם כי זה מורכב בקופסא):

http://www.manualslib.com/manual/696395/Infinity-Reference-860w.html?page=4#manual

קישור למגבר:

http://www.lightningaudio.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=78&family_id=81&item_id=104671&locale=en_US&p_status=discontinued

מה אתם אומרים?

פורסם

למוזיקת רוק או לכל מוזיקה שאין בה יותר מידי באס סינטטי (אלקטרוני) לדעתי, קטרים של 8-10 עושים עבודה נהדרת וטובה יותר.

אלמנטים שמתמקדים יותר טוב בתדרים בין 40-120 הרץ מבלי להרעיד את כל הרכב בצורה מיותרת.

אני חושב שזו תהיה בחירה נכונה, סאב וופר 10 אינטש בגורף יתן לך יותר עוצמה/הספק בקצה הנמוך מאשר סאב וופר 8 אינטש, יחד עם זאת זה גם במילא לא משהו שסדרות הכניסה האלו של הרמן טובים בהן, הם באמת הרבה יותר וופרים מאשר סאב וופרים ואת אותו הדבר אני יכול גם לאמר על P1 של רוקפורד.

אבל זה לא אומר שזה יהיה לא נכון ל"אפליקציה" או בעברית - יישום, שאתה רוצה להשתמש בו - ההפך, אני באמת חושב שזו תהיה בחירה נהדרת בתקציב הזה לסגנון מוזיקה הזה.

תחשוב גם בכוון אחר - מה יותר חשוב לך? פרקטיקה של תא המטען? משקל פיזי? או המוזיקה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז קודם כל תודה לעוזרים, נראה לי שאני אלך על זה ואספר לכם מה יצא :)

לגבי תא מטען - זה הוא רכב שני ואני נוהג בו, לכן חשוב מוזיקה, פחות תא מטען, אבל כמובן שעדיין לא רוצה להפסיד אותו לכן רציתי ללכת על כמה שיותר קומפקטי.

דרך אגב, מה דעתכם על המגבר שרשמתי? והאם אפשר אולי להתקין אותו מתחת למושב?

פורסם

המגבר מעניין מאוד - הוא קלאס AB ובמחיר הזה למצוא מונובלוק בקלאס הזה זה די נדיר.

הפרדת הערוצים שלו ורצפת הרעש לא משהו מצד שני - אתה מגביר איתו סאב וופר - למי איכפת?

הוא יהיה קצת יותר זללן באנרגיה ונתון ההספק שלו ב4 אוהם נמדד על 300 וואט.

לייטנינג היא חברת בת של רוקפורד.

חביב ביותר! זה מה שיש לי לאמר - בהחלט בחירה נאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, לאחר חפירות, נקנה

Monoblock - Lightning Audio S4.500.1

Sub - Infinity Reference 1060W

הותקן ע"י מיכאל שעובד עם exsound באשדוד עם כבלים 4AWG, עבודה טובה מאוד, ממליץ.

המליץ להחליף גם את הטוויטרים למשהו יותר איכותי לדוגמא של DLS (בינתיים מתלבט)

כיוונים עשיתי לבד:

סאב חתוך עם LPF ב-100HZ ו-Slope של 24dB

קומפוננט מקורי של איביזה חתוך עם HPF ב-100HZ ו-24dB

בגדול הסאונד נשמע הרבה יותר טוב, מרגישים את הבאסים בדיוק כמו שרציתי בלי להרעיד את הפלסטיקה באוטו :wink:

תודה רבה לכל העוזרים!!!

IMAG0215.jpg

פורסם
אז ככה, לאחר חפירות, נקנה

Monoblock - Lightning Audio S4.500.1

Sub - Infinity Reference 1060W

הותקן ע"י מיכאל שעובד עם exsound באשדוד עם כבלים 4AWG, עבודה טובה מאוד, ממליץ.

המליץ להחליף גם את הטוויטרים למשהו יותר איכותי לדוגמא של DLS (בינתיים מתלבט)

כיוונים עשיתי לבד:

סאב חתוך עם LPF ב-100HZ ו-Slope של 24dB

קומפוננט מקורי של איביזה חתוך עם HPF ב-100HZ ו-24dB

בגדול הסאונד נשמע הרבה יותר טוב, מרגישים את הבאסים בדיוק כמו שרציתי בלי להרעיד את הפלסטיקה באוטו :wink:

תודה רבה לכל העוזרים!!!

[ATTACH=CONFIG]466454[/ATTACH]

הוא התקין גם לי מערכת, אין על מיכאל.

בנדם מקצועי שיודע מה הוא עושה

• תוכן חדש...