Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עם מאזדה 3 שנת 2007 אוטו אמין בטירוף ובא לי להחליף לרנו, אחרי שביררתי קצת הבנתי שיש בעיה עם היבואן ושהרוב ממליצים על ה 208, יש מישהו עם הרנו שיכול להרגיע אותי? ה 208 ממש מכוערת לטעמי.

Using Tapatalk

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הבעיה עם היבואן.

הקליאו רכב שלדעתי ניראה מצוין,זריז,איבזור טוב,מאחור אמנם צפוף יותר מה208.

לרכב גיר רובוטי,הוא לא חלק כמו הdsg ויותר איטי.

המושבים נוחים אם כי חסרה יותר תמיכה צדדית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפח מה שקראתי באתר ובביקורות של הכתבות שעשו על הרכב כתבו שהיבואן בעייתי שזה פחות מפריע, ואם אני לא טועה ראיתי איפהשהו שכתוב שהגיר הוא dsg בקליאו.

אני פשוט רוצה ביקורת אמיתית ממישהו שנוסע בו ביום יום.

Using Tapatalk

פורסם

אתה מבלבל פה דברים.

הגיר של רנו נקרא EDC, גיר רובוטי 6 הילוכים עם מצמד כפול, דומה לDSG6 אך מעט פחות חלק. אין לו בעיות ידועות נכון לעכשיו.

לגבי היבואן, הם לא משחררים רכבים ספורטיביים לנסיעות מבחן אלא אם אתה מראה על רצינות.

הניסיון שלי כולל שנתיים עם קליאו (אבל RS) ואין לי דברים רעים להגיד על היבואן, אין לי גם דברים טובים אם כי מהכרות אישית עם מנהל האולם בפ"ת הוא מאוד מנסה לשפר את הרושם של מספר סוכנויות אחרות.

בקשר לשאלה הראשונית שלך, אני לא מבין מה השאלה ככה שאי אפשר להרגיע/להזהיר אותך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אולי אצליח לעזור לך לגבי הרכב הנ"ל... בתור רוכש רנו קליאו חדשה 0.9 טורבו ידנית.

אגב אתה רוצה את הדגם האוטומטי או הידנית?

פורסם (נערך)

יש לנו אחת בבית, ואשתי מתה על האוטו (לפני כן נהגה בג׳יפונים למינהן).

אני חייב לציין שבמקרים הנדירים יחסית שיוצא לי לנהוג בה (פעם אולי פעמיים בחודש) אני נהנה ממנה, והמכונית

היום יומית שלי אגב היא ב.מ.וו סדרה 3.

הקליאו מזכירה לי מאוד את ההוט האצ׳ים שהיו לי בעבר (הרחוק יש לציין) - זריזה ומהנה.

אני גם יכול לומר שכמי שיש לו לא מעט נסיון עם DSG גם 7 (אוקטביה) וגם 6 (שירוקו), אני חושב שהבדל בזריזות לעומת הEDC בקליאו זניח, והגיר מצוין לדעתי.

מה שאני לא אוהב זו את המערכת מולטימדיה, שלמרות שהיא מקורית, הבלוטות׳ בה לא משהו (בלשון המעטה) גם מבחינת איכות השמיעה של שיחות טלפון, וגם יש בעיה של ניתוקים בשמיעה של מוזיקה דרך בלוטות׳, שגם העידכון שעשו למערכת בטיפול האחרון לא עזר.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

דווקא לדעתי ההבדל בעיר מורגש מאוד.

כשחנתי את האיביזה לקחתי את הקליאו של אבא שלי,ויש הבדל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו רכב נהדר. באמת. המנוע מרגיש זריז מאוד והגיר גם לא רע בכלל בייחוד בהתחשב שמדובר בגיר שאיננו אוטומטי 'רגיל'.

אצלי במשך שנתיים הפגינה אמינות מוחלטת.

מסכים אם הנאמר - מערכת המולטימדיה לא טובה. גם לי עשו עדכון באחד הטיפולים ולא שמתי לב להבדל גדול. בסה"כ הכל טוב עד שמגיעים לשימוש בבלוטות'. אני פתרתי את הבעיה באמצעות שימוש ב-DOK שעליו שמתי את כל המוזיקה ומאז אני נהנה גם ממוזיקה ברכב.

לפעמים יש ניתוקים בשיחות, אבל אצלי זה לא היה בתכיפות גדולה כל כך (אחת למספר שבועות).

אני בטוח שאם תרכוש תהנה.

פורסם

מכונית מעולה, הורי בדיוק קנו אחת והם כבר מאוהבים בה (הם קנו מכונית חדשה אחרי בערך... אהה... בן כמה אני היום... מינוס 20... בקיצור, הרבה זמן).

פורסם

אצל אבא שלי ממוצע 1/14 בפיגו 107 היה 1/17 בתנאים זהים.

הצריכה הזאת משולבת עיר ובין עירוני כאשר רוב נסיעות .בעיר.

פורסם

בתור בעל קליאו 0.9 טורבו ידנית אני יכול לומר לך שאני מרוצה מהרכב מאוד. (וזה כי חיפשתי רכב ידני ותכף אתייחס לאוטומט)

אני יכול לומר לך שבמשך 4 חודשים בדקתי רכבים וחקרתי לעומק רכב רכב עד שהחלטתי לקנות אותה ולדעתי(ולדעת 10 מתוך 10 אנשים שישבו עימי גם בפיגו וברכבים אחרים יכולים לומר שהקליאו הייתה הבחירה שלהם אם היו מחפשים כמוני ) הרכב בתקציבו בהחלט מספק מאוד מבחינת מראה חוץ ופנים, האבזור המאוד נדיב, המנוע לא רע בכלל, וחסכוני מאוד ליטר לכל 18 ק"מ וזה שאני נוסע 70-30 אחוז(יותר מחוץ לעיר).

לגבי הגיר האוטומט ויש לי מישהו במשפחה שרכש אותה, רכב חזק, חסכוני(עושה אצלו 1:15).

הגיר מגלה עד עכשיו אמינות מוחלטת במשך כמעט 3 שנים. וכרגע הגיר הזה הוא בהחלט הרבה יותר אמין מה- DSG שאולי מרגישה יותר חלקה אבל זה עד שלב מסויים שיתחילו הבעיות ואז אללה יסתור.

עוד שאלות אשמח לענות אחי :)

פורסם

אני לא הצלחתי לרדת מ-1:11 כשמדובר על 80% עירוני ו-20% בינעירוני.

אציין כי סגנון הנהיגה שלי מאוד לא חסכוני...

• תוכן חדש...