Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, במהלך יישור קו לכל האטמים במנוע כנראה שחיפשתי צרות .

במהלך הכנת הקרטר לפני הרכבה ושיוף של משטח הקרטר כנראה הגזמתי וגרמתי לחלק שלו להיות "עגול" ולא מיושר קו עם שאר האגן מבחינת גובה.

ולכן מטפטף קלות ( משמע אף פעם לא חסר שמן במדיד) אבל אני לא מרוצה מהרעיון שמטפטף שמן על התושבת גיר וכנראה על הרצפה גם אם זה קצת.

מדובר בקאוואליר 2003 עם מנוע 2.2 אקו-טק מבית אופל .

Z22se הכינוי שלו באופל .

כמה שאלות :

* האם יישור שטח אצל חרט יפתור את הבעיה?

* אצלי מדובר בסיליקון כחומר אוטם, אך יש דגמים בעלי אותו מנוע שבהם אני יודע שמורכב אטם .

המנוע הזה מותקן גם בוקטרה, גם בפיאט כרומה,גם באלפא 159 .

גם בסאאבים למיניהם .

מחיפוש בגוגל האגנים נראים דומים מאוד מאוד, אבל לא בטוח ולא בא לי לפרק קרטר ולגלות שהאטם לא מתאים .

* מישהו נתקל בפתרונות יצירתיים אבל לא בגדר קומבינה?

תודה רבה.

פורסם

ישנם בעלי מקצוע שמבצעים שיפוץ קרטר כולל הברגות/הברזות של בורג מילוי-ריקון.

אם תוכל,כדאי להוריד את הקרטר בעצמך אם ברצונך לחסוך עלויות מיותרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כדי לבצע יישור שטח צריך יהיה להסיר את המנוע. זה לא נראה לי מעשי.

בדוק עם סרגל מתכת את המישוריות של הבלוק.

בדוק האם לא עוותת את הקרטר עצמו.

אם מדבר במרווח קטן ואטם שטוח, ככל הנראה הדרך הטובה ביותר היא לאטום אותו עם סיליקון כמו REINZOSIL

חשוב להקפיד על ניקוי והסרת שומנים של פני השטח של שני הצדדים. החומר הזה יכול להתגבר על הפרשי עובי, אבל יש צורך לתת לו זמן ייבוש של 9 שעות לפני שממלאים שמן.

פורסם

תודה,

הבעיה לא בחלק של המנוע אלא בחלק של האגן.

בנקודה אחת - ממש הזעה אבל זה מציק לי.

אמנם לא חיכיתי 9 שעות, אבל למרות הכל ממשיך להזיע מהנקודה ההיא.

עשיתי עבודה יפה מבחינת נקיון .

האגן עצמו חלק ממנו לא ישר, אני מתלבט האם להשאיר ככה מה שקשה לפדנט כמוני, או לפרק ולקחת לבעל מקצוע מומחה.

• תוכן חדש...