Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי למבינים שבניכם, במה הדבר הבא:

http://www.ebay.com/itm/FOR-06-10-TOYOTA-YARIS-VITZ-1-5L-1NZ-FE-DC-SPORTS-4-1-HEADER-EXHAUST-MANIFOLD-/272211628059?hash=item3f6113d01b:g:d7UAAOSw2GlXD1yU&vxp=mtr

משפר את הרכב? האם זה לא יהרוג את הרכב בסל"ד נמוך? ובכלל, האם החלק רלוונטי בכלל כאשר שאר מערכת הפליטה היא סטוק?

תודה!

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

סעפת פליטה 2 ל1 מוסיף טיפלה זרימה,לדעתי לא יתן כלום בסוסים.

מיועד למערכת כנראה יותר מורכבת והגדלה של הצינור בהמשך עד סופו לשחרור יעיל יותר של הגזים.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אני אבדוק בעוד פורמים בחו"ל כי ממה שהבנתי ישנם רבים שהתקינו מבלי לעשות שינוי נוסף ומרגישים בשינוי קל בסל"ד גבוה, אך עדיין לא מצאתי עדויות אמתיות שההספק עלה - יעני על דיינו.

אעדכן כמובן, ואם יש למישהו להוסיף על הנאמר אני אשמח.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

סעפת פליטה טובה תהיה מורגשת מאוד ב-1NZ. המקורית מאוד מגבילה.

ממליץ לך להתרכז בסעפות שמתקינים החבר'ה שמתחרים עם יאריסים באוטוקרוס בארה"ב בקטגורית STF.

• תוכן חדש...