Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום סוזוקי ספלאש שנת 2013 לבדיקה בקומפיוטסט.

הכל הלך בסדר מלבד לבדיקת הספק מנוע כ"ס- הראה 70.8 כאשר נתוני היצרן הם 94

הרכב לא עשה המון קילומטרז, אך עשה רק טיפול ראשון (עדיין לא עשה טיפול שני ושלישי).

הבודק בבדיקה אמר שזה קורה כי צריך לעשות תיאום מנוע בטיפול (שמנים ופילטר בטיפול).

אני מתלבטת אם לקחת את הרכב והאם אחרי טיפול אכן הספק המנוע יעלה חזרה ל-90.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

המכון מודד בגלגל ולא במנוע.

יש סטייה של 15 אחוז פחות מנתוני המנוע למה שבפועל יורד בגלגל.

מה גם שבמכון לא מודדים כמו במכשיר דיינו מסודר, אלא בודקים את שיא הכוח סוס וזהו.

הכל תקין.

פורסם

החשד היחיד שלי הוא שהרכב עבר 21,000 ועלה לכביש ביוני 2013.

האם היעדר טיפול שני ושלישי יבוא לירידה כל כך גדולה בכ"ס?

פורסם

היי מארק,

תודה על הקישור.

ראיתי את הדיון הקודם והסיבה שאני מעלה דיון נוסף היא ששם היה מדובר על רנו מ2006 ופה מדובר על רכב מ2013

כך שהפתיע אותי למצוא סטיה כ"כ גדולה מנותני היצרן בנוגע לכ"ס.

פורסם

הבודק המכון אמר שיש צורך בתיאום מערכת דלק והצתה (שזה חלק מטיפול שצריך לעשות).

הוא ניסה להסביר לי שכנראה יש פיח במנוע והוא סתום וצריך לנקות בטיפול.

הוא גם אמר לי שכיוון שזה אוטו ידני, כנראה מי שנהג עליו סתם מעביר הילוכים ולא נותן למנוע לעבוד. הוא אמר שצריך לתת למנוע לעבוד כדי שיפלוט חלק מהפיח החוצה.

פורסם

חוץ מי זה שהרכב לא מטופל הכל תקין.

לדעתי על רכב לא מטופל למרות הק"מ הנמוך לא משלם מחירון.

אם תחפש טוב תוכל גם להוריד על צמיגים(שרוב הסיכויים לא החליפו) ועל יישור קו כלומר לפחות 5 אלף ש"ח פחות ממה שהוא מבקש.

פורסם
חוץ מי זה שהרכב לא מטופל הכל תקין.

לדעתי על רכב לא מטופל למרות הק"מ הנמוך לא משלם מחירון.

אם תחפש טוב תוכל גם להוריד על צמיגים(שרוב הסיכויים לא החליפו) ועל יישור קו כלומר לפחות 5 אלף ש"ח פחות ממה שהוא מבקש.

אתה חושב שלאחר שאעשה טיפול הכ"ס יעלה חזרה ל-90?

פורסם

לא יודע להגיד לך אם בכלל הרכב כרגע לא על 90 כ"ס,אם אתה רוצה לבדוק כ"ס זה רק בדיינו מקצועי לא במכון לבדיקת רכב.

במידה ומצאת רכב שאהבת ותוכל לסגור עם בעל הרכב מחיר בהתאם למצבו הספציפי של הרכב.

אם אתה לא בטוח לגבי מצבו של הרכב תבדוק את הרכב במוסך מורשה הוא היחיד שיכול להגיד לך אם הנזק של אי טיפול ירדוף אותך או לא.

• תוכן חדש...