Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רביעיית צמיגים לייטי של ההורים, המידה היא

225/50 R17 94W

עד עכשיו היו הצמיגים המקוריים של האוטו Pirelli P7 וכרגע מחפש את המחליפים.

סה"כ מדובר על רכב שננהג לרוב על ידי אמא שלי, אשה סטנדרטית, נוסעת לסופר וחזרה וכל מיני כאלה.

אני כן מחפש צמיג איכותי אבל לא חושב שצריך משהו ברמה של P7, על פי TireClub מה שמתאים לי זה הצמיג הבא: ZE914 RUNFLAT

האם יש המלצות אחרות?

פורסם

אתה בטוח שאתה מעונין בצמיג ראנפלאט?

בהכללה הם יהיו פחות נוחים מצמיגים רגילים.

מטיירקלאב אתם יכולים לבחור בהנקוק K117 שהוא הדור החדש יותר ל-K107 שמומלץ בגדול.

עוד אפשרויות עם קוד עומס זהה ופחות או יותר קרובים לתקציב לכאורה ושצריך לבדוק את הזמינות שלהם - גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס ומישלין פרימסי 3.

במסגרת אפשרויות זולות, יכול להיות שגם הדנלופ FM800 יעשה את העבודה. זה צמיג שאין עליו יותר מדי חוות דעת (נדמה לי שהיה מישהו פה שאמר שהוא בסדר), הרבה תוצאות בגוגל מטורקיה והצגה כשיפור ל-LM703 שהיה צמיג בינוני מינוס. תוצרת תאילנד או משהו בסגנון. אבל תיוגי EU סבבה (עד כמה שזה מענין מישהו).

פורסם (נערך)

באמת תהיתי לגבי ה RUNFLAT אם אני צריך את זה או לא, פשוט זה מה שהאתר המליץ.

האם קיימים ZE914 שהם לא RUNFLAT במידה הזאת?

לגבי ההנקוק K117, אם הצמיג אכן איכותי ואחד שיעשה את העבודה אני אשמח לחסוך לעצמי 120 ש"ח לצמיג.

אני מצד אחד לא רוצה לשים צמיגים OVERKILL לאוטו מכיוון שרק אמא שלי בעיקר נוהגת עליו, מצד שני לא מתכוון לחסוך בבטיחות של אמא שלי.

איך ה K117 לעומת ה ZE914?

עריכה:

יש איזה אתר טוב ואמין שאני יכול לקרוא ביקורות ולראות מבחנים של צמיגים? כמו כן - נתונים כמו בלימה רעש וכו'.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

פאלקן רגילים קיימים, השאלה אם מיובאים ארצה וגם זמינים.

מדובר בצמיג טורינג ירקרק שמציע בדר"כ VFM מצוין.

ההנקוק בהגדרתו נמצא בקטגוריה מעל למה שאתה מבקש, אבל זה לא מונע ממנו מלהיות צמיג שישרת את אמא שלך נאמנה.

אם אתה מחפש ביקורות עליו הוא נקרא גם Ventus S1 evo2.

אפשר לבדוק אם מיובא במקרה ה-K115 או ה-K125 החדש יותר (Ventus Prime 2 ו-3 בהתאמה).

מציע לבדוק אם יש גם זמינות לצמיגים אחרים שלא מופיעים באתרים למיניהם, בעיקר מחברות בת אירופאיות לתאגידים גדולים יותר.

לגבי ביקורות וסיכומי מבחנים, יש את www.tyrereviews.co.uk למשל.

כך בחשבון שהביקורות (והאחוזים המוצגים) מבוססות על נסיון של משתמשים שיכול להיות מבודל מאוד במידת הצמיגים, סוג הרכב, אקלים, נסיון, אופי נהיגה וכיוצב'. מבחנים "אובייקטיבים" גם לא בהכרח יתנו תמונה מלאה, כי המידה שונה או הרכב שונה.

אבל זה יותר טוב מכלום.

לגבי תוויות EU, אני נעזר למשל באתר www.mytyres.co.uk למשל.

שים לב שלעיתים לאותו דגם צמיג יש תתי דגמים בעלי תוויות שונות (למרות ששאר הנתונים זהים) עקב עדכון אמצע חיים או סיבה אחרת. כך שרק מה שיהיה מודבק על הצמיג בפועל שתרכוש, יהיה רלוונטי.

כך או כך, יש להתייחס לתווית הזו עם המשקל הראוי (שזה לא יותר מדי), משום שהמידע שהיא מציגה מוגבל למדי והפערים בין צמיגים מובילים בדר"כ אינו משמעותי.

תיוג הרעש - חיצוני בלבד ואינו מעיד בהכרח על הרעש בפנים הרכב.

בלימה רטוב - מבחן בלימה מ-80 קמ"ש על כביש רטוב. לא מעיד על יכולות אחרות של הצמיג (ניהוג וכד') בתנאים דומים ובוודאי לא מתייחס למצב ביבש.

חסכון בדלק - מייצג טווחים של התנגדות לגלגול, כך שלמעשה צמיג עם דירוג B (שנמצא התחתית הטווח של הדירוג) יכול להיות קרוב מאוד לדירוג C (שנמצא בראשית הטווח).

כמו כן אין דירוגי D לתיוגי בלימה ודלק (קופץ מ-C ל-E).

פורסם

במידה ו FALKEN ZE-914 קיימים בתצורה הרגילה שלהם ולא RUNFLAT, עדיף לקחת אותם על פני ה K117?

נשמע שה K117 יהיה קצת ומעל ומעבר לצרכים של אמא שלי וסתם יעלה יותר.

פורסם

מה שמופיע באתר של טיירקלאב, זה מה שזמין אצלהם במלאי.

כדי למצוא אם קיים בארץ פאלקן עם קוד עומס ומהירות 94W שאינו ראנפלאט, תצטרך לברר נקודתית במספר צמיגיות.

הוא בהחלט יספק עבור נסיעות מנהלתיות בעליל.

ובכלל, אני כאמור ממליץ לבדוק אילו עוד אפשרויות מוצעות בצמיגיות עצמן במסגרת תקציב ספציפי.

פורסם

טוב אז לאחר בירור בכמה מקומות מסתבר שה FALKEN ZE914 באמת חסרים במלאי בהרבה מקומות.

לדעתי אני אלך בסוף על ההנקוק K117 שאולי הוא טיפה יותר ממה שצריך אבל ההפרש הוא די זניח אז שיהיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ לך על טויו t1 sport התקנתי גם אצלי בייטי אחלה אחיזה .שקטים יחסית ומחזיקים זמן רב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...