Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי יותר התוצאה ואיך זה ישמע כשתרכיב את הכל, אשמח לשמוע ולחוות את דעתי.

אני אשמח, אני אפילו אתן לך לכוון את מה שצריך בhu :)

בקשר לתיבה אני אקנה אחת קטנה בכל מקרה. יש לי פיאט 500, אין מקום

אם לא ישמע טוב אני אחליף את הסאב ולא את התיבה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנתי את הרדיו המוגבר היום - וואו

הסאב עוד לא מותקן, כבר בתיבה, רק נשאר להעביר לו כבל.

דבר ראשון ששמים לב הוא לווליום המוגזם שאפשר להגיע אילו בלי שום עיוותים, ווליום של ניתוק מוחלט מהסביבה מבחינת שמיעה, ממש כיף.

הבאסים מרעידים את המראה המרכזית, יש רעידות ברגליים ליד הרמקולים, כמו שצריך 8), מה שלא קרה עם הרדיו הרגיל שהיה קודם, שירים עם באסים מודגשים נשמעים שונה והרבהההה יותר טוב, וזה בלי סאב עדיין.

יש כיוון זמנים - לא הצלחתי ממש להבין אם אני צריך +1 או -1.

יש hpf lpf, עשיתי לקומפוננט hpf ב50

על האיקולייזר אפשר לשלוט גרפית עם האפליקציה לטלפון אבל נשמע הכי טוב flat.

האפליקציה של סוני songpal ממש נחמדה, זה כאילו יש לי מולטימדיה באוטו - איך שהבלוטוט מתחבר אז נפתחת האפליקציה אוטומטית ומציגה את המסך של הנגן מוזיקה, אפשר להעביר שירים מהרשימה לפי תיקיות, וזה בכלל מנגן מהusb ולא מהבלוטוט שכמובן היה נשמע פחות איכותי.

הרדיו בתדרים של ארצות הברית, לא מעניין (לאבא שלי זה מפריע חח)

ולמי שמתקין רדיו ב500, אני כמעט רציתי למות כי הרדיו לא נכנס עד הסוף - הפתרון פשוט היה ללחוץ טיפה על הרדיו מלמעלה בזמן שדוחפים אותו, זה עזר לו לעבור את ה"מכשול".

ומתאם שליטה מההגה שהתאים לקנווד לא מתאים לסוני :|

פורסם

זה פשוט כלום כסף בשביל HU משולב פרוססור ומגבר!

ליאור אשמח לשמוע את המערכת כאשר הסאב יורכב ולעשות איתך סשן כוון קצר - אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי כשזה יהיה רלוונטי עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז הסאב ב80 שקל עם תיבה 15 ליטר שמחובר על החוט המקורי של רמקול אחורי ישירות אל הhu דווקא נשמע דומיננטי ויפה :) אין לי הבנה ענקית בסאבים אבל אחרי כמה כיוונים גרמתי לבאסים להשמע מהקדימה יחסית (וכשמכבים את הסאב בהחלט יש הבדל כמובן) היה אפשר לגרום לו להשמע חזק יותר אבל זה כבר היה מעבר למה שצריך, אז נראה לי שההימור היה טוב

ולפרק את הדיפון האחורי ב500 זה סיוט שלא ברא השטן. היד שלי נראית כמו של נרקומן

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן,

תשמעו - יצא לי לקבל הדגמה קצרה של המערכת מליאור.

לצערי נפל עליי באותו היום (אתמול) זרם עבודה שלא ברא השטן ולאחר שיצאתי מהעבודה המשכתי לעבוד עד הלילה.

ב10- 15 דקות שיצא לי להתרשם מהמערכת הזו שהיא סה"כ HU של סוני עם מגבר פנימי - סט קומפוננט וסאב

שמעו - בשביל המחיר הכולל של המערכת הזו - התוצאה לא פחות ממרשימה!

המערכת נשלטת דרך אפליקציה בסמארטפון או ישירות דרך היחידה עצמה.

הטוב -

הפשטות, אין יותר מידי פיצ'רים והכוונים קלים וידידותיים מאוד.

הסאונד - ממש צלול ונקי ביחס למה שהייתי מצפה ממגבר פנימי של HU ואכן - היא מרימה גם את הסט וגם את הסאב וופר בכבוד רב - לסאב וופר לא היה מזיק מונובלוק קטן אבל סה"כ ממש נחמד!

הכוונים מאוד קלילים - אין באמת השהיית זמנים אלא בוחרים את מקום הישיבה ברכב ואז יש תיקונים עדינים ימינה או שמאלה.

בוחרים אם הסאב וופר נמצא קרוב, באמצע או רחוק

אפשר לבחור את פאזת הסאב וופר ועוד מספר הגדרות בשבילו.

אפשר לבחור בסלופים ובנקודות החיתוך.

הרע -

כאשר נוגעים במערכת עצמה זה מוציא אתכם מהמסך באפליקציה בסמארטפון להגדרה בה נגעתם במערכת.

בסה"כ -

בשביל סאב וופר שעלה 80 שקלים ובתיבה פצפונת (ששוכבת על צד תא המטען ואולי היה כדאי לנסות להצמיד אותו לגב המושב עם הפנים כלפי הדלת השלישית של הרכב - הוא ממש עושה עבודה יפה - 80 שקלים פשוט נהדרים להשקעה!

הסט הקידמי מוראל מקסימו נדמה לי או טמפו - צלול, ברור, מפורט - לא צורם אלא נעים לאוזן (כיאה למוראל).

קצת משחק עם האקולייזר קצת משחק עם נקודת הישיבה ולא היה לי בעצם שום דבר נוסף לעשות שם - נראה שמיצוי הפוטנציאל של המערכת הזו הגיע מאוד מהר ע"י ליאור שעשה שם עבודה טובה מאוד.

וכמובן איך אפשר שלא לאהוב איטלקיה יפהיפיה אדומה ולוהטת עם מושבים נוחים בטירוף!

תענוג - שאפו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה :) השינויים הקטנים שעשית באמת שיפרו, לא יודע איך שמעת כל כך בקלות כמה להזיז לצדדים ואיך דווקא את ה2 תדרים האלה להוריד, כנראה ניסיון שלי אין :)

אני אוסיף עוד 2 דברים ל"הרע" - 1 - האמינות: אחרי כחודש שהיה לי את הרדיו הוא הפסיק לעבוד ושלחתי אותו לארה"ב והם החליפו ושוב הייתי צריך להביא אותו משם וכל הסיפור. אני מקווה שהפעם הוא יחזיק לנצח. בחלופי שהביאו הפאנל לא נכנס ויוצא כמעט, בקושי הצלחתי להכניס ולא מעיז להוציא.

ו2 - הכיוונים שיש מהטלפון הם חלקיים וברדיו עצמו יש יותר.

באיקולייזר שיש ברדיו עצמו ולא בטלפון אז אפשר גם לכל תדר לבחור עוד משהו, אם אני לא טועה זה slope? לא מבין בזה. לא יצא לך לראות את זה אבל נראה לי שאני צריך לשנות שמה משהו כי יש קצת חוסר בגבוהים שהיו מרשימים יותר לפני ששלחתי את הרדיו לתיקון.

אבל באמת זה מכוון ועובד עכשיו כלכך חלק ונעים שמצאתי את עצמי נוסע היום על הבוקר לעבודה בווליום המקסימלי שומע אלקטרוני ולא כאבו האזניים אחרי זה 8) אין לזה עיוותים בווליום גבוהה, אפילו לא טיפה.

פורסם

ליאור,

כיף לשמוע! תודה!

בעקרון מה שעשיתי היה פשוט מאוד - באקולייזר

הורדתי קצת בתדר הכי קרוב שמצאתי ל5 קילוהרץ (4 קילוהרץ אצלך) שם יש מפגע קשה מאוד עם חומר מאוד נפוץ ברכב שנקרא - זכוכית :-D - חייבים להנמיך שם קצת אבל יותר מידי וזה להפוך את המערכת למשהו עמום מאוד - אז הורדתי קצת עד שהרגשתי שפחות צלילים "מתפוצצים" לי בשמיעה.

מה שאתה צריך לחפש כשאתה מנחית באזור הזה יהיה הירגעות של הדהודים, דברים שממש בוהקים לך באוזן יותר מכל צליל אחר - פסנתר למשל הוא כלי שנהדר לבדוק איתו את זה - כלי נקישה, הקצה העליון של זמרת עם קול גבוה.

והתדר הנוסף שהנמכתי עוד קצת זה 16 קילו ו12 קילו שם אתה שולט על הצרימה של הטוויטרים ועל הבהירות הכוללת של המערכת.

עבודה נכונה באזור 5 ובאזור 16 מורידה את הסנוור של כל הקצה הגבוה ומאידך יוצרת חתימה נכונה של יציאה מתחום המיד הקריטי.

ומהצד הנמוך של העניין הנמכתי עוד את תדר 125 שהוא הכי קרוב לאזור ה160-200 שם תמיד יש בעיות עם המידבאס שמותקן בדלת שמאל וההחזר של זה מצד ימין.

לגבי המיקום - הרגשתי שיש טיפה סחיבה ימינה של טרקים ווקאליים - שני קליקים לטובת צד ימין מיקמו את הדברים במקומם.

ולגבי הסאב וופר - מה שאתה צריך להרגיש כאשר הסאב וופר נותן מכה חזקה היא פעימה ברורה ממרכז השמשה הקידמית - יש את זה! אבל במקביל כשאני שולח את הראש אחורה בין שני המושבים אני מסוגל לאתר את המיקום של הסאב וופר בשמיעה - את זה לא לגמרי הצלחתי לסדר אבל למזער את זה כן אפשר - וזה לשים את הסאב שלך במצב NEAR אבל אז חסר לו הספק לדעתי ועדיף כבר להעביר אותו למונובלוק ולכן השארתי על NORMAL כדי להשאיר את אלמנט הFUN של המערכת שם.

אני לא יודע אם זה SLOPE באקולייזר אולי SONY קראו לזה ככה אבל המונח המקצועי הוא Q וזה להחליט את כמה החיתוך של שנתה מסויימת באקולייזר היא מדוייקת וקרובה לתדר הנושא או עד כמה היא רחבה ופולשת ממנו הלאה לשתי השנתות הקרובות.

להגדיר Q צר ב125 למשל וב4קילוהרץ אבל ב12 וב16 להגדיר Q רחב יותר - יכול להיות רעיון טוב.

Pioneer TS-X150

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אבא שלי שם את המגבר אלפיין בג'ולייטה שלו בתא כפפות, עובד ונשמע נפלא אבל אם עושים בו גישור יש רק 2 ערוצים ולא 3 כמו שרגילים, שימו לב לזה.

• תוכן חדש...