Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אז 2013

liorktl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה צריךלשים לב במיוחד? האם האמינות של המערכת ההיברידית מוכחת? האם רפשר להעביר טיפולים שוטפים לא במוסך מומחה, או שגם טיפולים שוטפים מצריכים מומחה? האם צריך לטפל במערכת ההיברידית? האם הביטוח יקר יחסית למכוניות אחרות? האםצריכת הדלק באמת פנטסטית? עוד המלצות/ דעות? תודה.

פורסם

ברשותי ג'אז היברידית שנת 2011 (למעשה, סוף 2011, וזו בדיוק אותה המכונית כמו 2013) כמעט שמונה חודשים. עד כה אמינות נהדרת. במערכת ההיברידית נאלצתי להחליף מאוורר תקול, אך זה יחסית זניח. צריכת דלק משולבת אצלי: 16.5 ק"מ לליטר, ואני ממש לא חס על רגל ימין. בנסיעה רגועה משלי, על מצב חיסכון (אני נוהג הרבה על מצב "ספורט"), תוכל להגיע לנתונים טובים יותר.

טיפלתי במורשה אך אין לך חובה לעשות כך. טיפול קצר יקר, שים לב שיש שמונה פלגים ולא ארבעה, ואצלי הגיע הזמן לשים את הפלגים היקרים (שמוחלפים כל 100 אלף).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ועוד שאלה, האם מערכת כיבוי מנוע בעמידה נופעלת תמידית ללא אפשרות לכיבוי? מה עושים בקיץ כשעומדים ברמזור ו 35 מעלות בחוץ?

פורסם

אפשר לכבות סטארט סטופ.

הייתה ברשותי כזאת לשבוע וחצי כרכב זמני, צריכת דלק בעיר 1:15 עם מזגן ומחוץ לעיר 1:19 בכביש 6 עם מזגן ושלושה מבוגרים ברכב.

קח בחשבון שהאבזור לא משהו בכלל ברמת הגימור הרגילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...