Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרומתי הקטנה לדיון: אצלי המערכת פועלת כמעט תמיד ואני מרבה לנסוע בעיר. בדרך כלל בנסיעה עירונית של 25 דקות, אני רואה במחשב הרכב שהמנוע היה כבוי במשך 5 דקות. אם ישנה בכך תרומה, וגם הקטנה ביותר לצריכת הדלק או לזיהום האוויר, אני לא רואה סיבה לכבות את המערכת הזו. כל עוד אני לא זקוק למיזוג אוויר כמובן.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי ברכב, גם שהמנוע קר אחרי התנעת בוקר, אחרי 100 מטר הראשונים בעצירה, המנוע נכבה ומחוג הטמפ עדיין לא זז. אני קראתי ששמן המנוע צריך להגיע לטמפ מסויימת כדי שיתרחש כיבויי, אבל אחרי 100 מטר בהתנעת בוקר בטוח שהשמן קר. במצב זה אני חושב שהתנעה קרה גורמת לחיכוך יתר ובלאי בטווח הארוך. מדובר על גולף 125 כס 2015.

פורסם
שלום,

שמעתי וקראתי בהמון מקומות שמומלץ כאשר מדובר ברכב עם מנוע טורבו להמתין דקה או שניים לפני כיבוי הרכב

בניינטיז זה היה נכון.

הנושא הזה כבר מיצה עצמו בדיונים רבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...