Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת "יד 01 ברישיון"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמישהו קונה רכב מהיבואן הוא נחשב יד ראשונה, אבל ברישיון רשום 00. הרבה פעמים אני נתקל במודעות שהמפרסם החליט לרשום שהרכב יד ראשונה, כשבעצם הוא היד השנייה. בפירוט הוא מציין "יד 01 ברישיון". אני לא מדבר על אלו שפרסמו כיד שנייה ובפירוט רשמו 01 ברישיון, אלא על אלו שבאים לבלבל (ככה אני רואה את זה) את הקונה ולגרום לו לחשוב שהרכב יד פחות. זה קורה לרוב כמובן בידיים יותר גבוהות וברכבים ספורטיביים שהבעלים שלהם נחושים למכור ביותר. מה אתם חושבים על התופעה?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לאנשים אין מושג שהם לא באמת הוציאו את הרכב מהחברה, אלא קנו אותו משומש? תופעה מוכרת של שקרים כדי שהרכב יראה טוב יותר בלוחות ורק להביא את הקונה לאוטו בפועל. כבר ראיתי מישהו שבטלפון חזר ואמר שהאוטו יד3 פרטית וברישיון כתוב 02, בפועל הרכב היה יד 7 השכרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נו אז הוא ממש אידיוט אם הוא חושב שאנשים לא יראו את זה.

אגב, באמת יצא לי להתקל באנשים שאין להם מושג כי פשוט זה פחות מעניין אותם (פחות יד2 יותר יד3 ומעלה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שמוכר רכב יד7 בדרך כלל ינסה כל שטיק כדי לייפות את המצב, נניח "שלוש ידיים עברו במשפחה" "יד ראשונה זה היה השכרה אבל רק 2000קמ" וככה מבחינתם זה לגיטימי לפרסם שזה יד3.

לקנות רכב משומש אף פעם לא היה מעשה קל לביצוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה אחד הדברים שגורמים לי להמשיך הלאה(יחד עם לרשום במקום 250,000 קילומטר -250 כדי להכנס לתוצאות של מי שהגביל לפחות מרחוק, יחד עם כאלה שמסתירים לוחית רישוי- מניסיון שלי 80% מהם סוחרים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נו אז הוא ממש אידיוט אם הוא חושב שאנשים לא יראו את זה.

אגב, באמת יצא לי להתקל באנשים שאין להם מושג כי פשוט זה פחות מעניין אותם (פחות יד2 יותר יד3 ומעלה).

הוא אכן אדיוט, אבל בגלל שהוא משקר לאנשים במודעה ולא כי הוא חושב שזה לא יבדק. זה ממש מעצבן ללכת לראות רכב ולגלות שהנתונים במודעה לא תואמים את המציאות. לפעמים זה הפסד יום עבודה ודלק, רק בגלל שקרים או טימטום של המוכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...