Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, יש כזה דבר שנקרא "שעלת קלה".

היה לי פעם, בתיכון. זה מאוד מטריד, בייחוד עם תסמינים של יענו-אסטמה תוך כדי שינה.

וזה עובר לבד, אבל יכול לקחת חודשיים-שלושה.

אני זוכר איך כל מיזמוץ עם החברה היה נקטע כל 30 שניות לשיעול קטן בצד.

לא סקסי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בינואר חליתי בברונכיט. הייתי שבוע עם אנטיביוטיקה של סוסים. אבל מהשיעול הנלווה נפטרתי רק אחרי למעלה מחודש (מסיום האנטיביוטיקה).

פורסם

הסירופ שהכי הקל אצלי את התסמינים הוא של אלדרבלוט. זה תכשיר הומאותי (אז ללא מרשם), אפשר למצוא בכל רשתות הפארם.

החסרון, הוא לא זול (כ-110 שח לבקבוק, אבל לעיתים יש מבצעים)

פורסם

אני סחבתי שיעול כזה שנה (ברמה שאנשים ברחוב היו עוצרים ונותנים לי עצות סבתא, איך להפסיק להשתעל), בחורף של שנה אחרי זה זה התחיל שוב, ואז אחי אמר לי שהוא מצא רק פיתרון אחד, להפסיק להשתעל.

כלומר מגיע השיעול ואתה לא משתעל, עד שאתה נשבר ומוציא שיעול קטן וחוזר חלילה, הלוגיקה אומרת שכל שיעול גורם לגירוי שגורם בתורו לשיעול הבא, מצד שני יש שטוענים שהגוף אמור להוציא את הליחה בשיעולים ולכן זו שיטה גרועה.

אני ניסיתי והצליח, ומאז בתחילת כל חורף אני עוצר שיעולים, ואין לי יותר את השיעול.

בהצלחה.

אגב שירשור כזה גורם לי מייד להשתעל.

פורסם

עצה מעולה! אם אתה מחליף את השיעול בכחכוח קל, אין צורך להשתעל ולא נוצר המעגל המעצבן הזה של שיעול גורר שיעול. מיישם כבר שנים, לקח לי שנים להסביר לאשתי איך עושים את זה אבל זה עובד כמו קסם.

הכותב איננו רופא ואין לכתוב לעיל שום תוקף מדעי/רפואי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...