Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אולי יש למישהו עצת פלא שיקוי פלא תרופת סבתא

כל דבר יעזור כדי להרגיע את השיעול.

רופא נתן מרשם לסירופ כוסות רוח למת.

????

תודה רבה

imprza new age

פורסם

הולכים עוד פעם לרופא, אומרים שלא עזר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החלפת אוויר = קפיצה קלה לחו"ל

מניסיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי אפשר כמובן לאבחן.

אני סובל כל חורף משיעול שמתחיל מתישהו בנובמבר ולא עוזב עד מרץ.

סוג של שעלת או שחפת או חזרת או השד-יודע-מה.

הכדור היחיד שמעביר את זה הוא על בסיס קודאין - קודאקמול ודומיו. השנה הצלחתי להתגבר בלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שינויי מזג האוויר גורמים לתופעה - עניין של אלרגיה שעוברת לאחר תקופה מה.

גם אני סובל ממנה ונותן לה לחלוף לבד,או בעזרת הרבה תה עם דבש.

התרופה הכי טובה וטבעית נגד שיעול זה ג'ינג'ר חלוט. טעם זוועה אבל תרופת פלא

ובעלת סגולות ידועות. לבריאות.

פורסם
ערב טוב לכולם

אולי יש למישהו עצת פלא שיקוי פלא תרופת סבתא

כל דבר יעזור כדי להרגיע את השיעול.

רופא נתן מרשם לסירופ כוסות רוח למת.

????

תודה רבה

ממה נגרם השיעול?

פורסם

הימור, הרופא טוען שנגרם מוירוס.

ואני מנחש כי זה מה שהרופאה שלי אמרה,

גם אני נגרר עם שיעול כשלושה שבועות ,

לקחתי קודאין פעם אחת ואכן הוריד את השיעול , אבל גרם לעצירות אז אני לא יודע מה עדיף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קח את יחד עם חומר משלשל, ותתכונן לחגיגה.

או קח סתם חומר משלשל, ואז תפחד להשתעל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שלוש שנים גם אני סבלתי מזה. למזלי יש לי רופא תותח שאבחן אצלי שעלת. יש מחלה כזאת והיא נגרמת על ידי חיידק ולא וירוס. התסמין העיקרי הוא שיעול יבש שלא מפסיק כל כמה דקות.

הוא רשם לי אנטיביוטיקה וזה עבר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יכול להיות שזה גם נובע מאלרגיה כלשהי. אני, למשל, לא ממש סובל ביומיום מאלרגיות. בשבוע שעבר היה מז"א אביבי ולעתים אף מעט אביך, כך שפתאום מצאתי את עצמי עם צפצופים בנשימה, קול צרוד, גרון ואף גדושים ברמות מבהילות ועיניים אדומות ומפרישות שלא היו מביישות את זהר ארגוב בימי השיא שלו.

כשהבנתי שזילרג'י יעיל עלי בערך כמו כוסות רוח למת, הלכתי לרופא המשפחה שנתן לי איזה כדור וטיפות עיניים. ההשפעה על הנשימה והכיח היתה די מהירה, ההשפעה על העיניים היתה קצת פחות מהירה.

שורה תחתונה: שלושה ימים לאחר שהתחלתי עם התרופות האלרגיה עזבה אותי לנפשי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מעשן, סבירות גבוהה לברונכיט כרוני.

בכל מקרה:

עצת סבתא: להשרות בצל חתוך לפרוסות בדבש, ונהיה מין דבש מימי שכזה. ממנו לקחת כף. כל שעה או כמה שעות.

כדורים: מאוד עזרו לי על בסיס קודאין. קודי קל, רוקד וכו. לא גרם לי לעצירות או שלשול.

פורסם

היה לי משהו כזה לפני שנתיים

כלום לא עזר, הרופא טען שזה וירוס

לקח לי 4 חודשים להפתר מזה, יום אחד זה פשוט פסק.

אפילו אנטיביוטיקה לוריד למשך 5 ימים לא השפיע.

זאת לא היתה אלרגיה כי גם בחול במקומות שונים לחלוטין זה עדיין נמשך.

אבל גיליתי סירופ לשיעול שממסטל בטירוף

אוקסקטין.

5 סיסי ואתה חי בלהלה לנד חוקי למהדרין.

פורסם

יש תרופת פלא טבעית (ולא אני לא טבעוני\צמחוני\שאר מיני חובבי פרחים) שאצלינו עובדת יופי

הרבליס - תנסה לילדים ולנו היא עוזרת פלאים, מוצר חובה כל חורף.

פורסם
לפני שלוש שנים גם אני סבלתי מזה. למזלי יש לי רופא תותח שאבחן אצלי שעלת. יש מחלה כזאת והיא נגרמת על ידי חיידק ולא וירוס. התסמין העיקרי הוא שיעול יבש שלא מפסיק כל כמה דקות.

הוא רשם לי אנטיביוטיקה וזה עבר.

שאפו לרופא שלך,

בגלל שהמחלה לא נפוצה היום, ישנם רופאים שלא מצליחים לאבחן אותה בזמן קצר.

אני חליתי בשעלת בשירות החובה שלי, הרופאה בבסיס לא הצליחה לאבחן אותה במשך חודשיים.

עד שידידה, סטודנטית לסיעוד, אמרה לי שיש מצב טוב שיש לי שעלת. אז הלכתי ודרשתי בדיקה לשעלת (בדיקת דם מסוג כלשהו) ואז באמת נפל לרופאה האסימון.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...