Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

בשבוע האחרון של אפריל יזדמן לי להיות שבוע במדינות הבלטיות ( ליטא , לטביה , אסטוניה). השפה לדעתי לא תהווה חסם שכן אני דובר רוסית ואנגלית.

התכנון נכון לעכשיו הוא לשכור רכב ולתור את המדינות הבלטיות, אשמח לקבל מידע על מקומות מעניינים לביקור

(בעיקר אתרי טבע,היסטוריה,מורשת), בנוסף אשמח לדעת איך המדינות הללו מבחינה קולינרית , האם יש מאכלים מיוחדים?

מבחינת השכרת רכב, התכנון הוא לשכור את הרכב בשדה״ת ריגה וההחזרה תתבצע בוילנה ( משם הטיסה חזרה לישראל) האם יש תעריף נוסף שיש לשלם במעבר בין המדינות ?

אשמח לכל פרט מידע שתוכלו לספק.

רוב תודות לעונים

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם (נערך)

יש לא מעט טיולים מאורגנים לשלישיה הזו. ממליץ לך לחפש אותם, תוכל למצוא את תוכנית הטיול ולבחור לך את האתרים המעניינים אותך. כמוכן לחפש ברשת "טיול למדינות הבלטיות" או "טיול לליטא\ךטביה\אסטוניה" ולחפש דיווחים של ישראלים שחזרו משם ומפרסמים את חוויויהם.

אישית אני נוהג לחפש דווקא בעברית, כדי למצוא טיולים המכוונים לטעם הישראלי, אבל בודק גם באתרים באנגלית, הרי הם רבים יותר, וכמובן אתרי האינטרנט של המדינות והערים הם באנגלית וכדאי לקרוא בהם, הן לגבי מסלולים ואתרים ובמיוחד לגבי כל מיני פרטים טכניים.

כמוכן, אם יש מספיק זמן (כלומר יותר משבועיים שלושה) עד הטיול אני מזמין מדריכים מ-bookdepository, כאן תמצא מבחר מדריכים. אישית אני \אוהב את הפורמט של Lonely planet אולם כיון שהמהדורה האחרונה שלהם היא מ-2012 הייתי מחפש משהו יותר מעודכן.

וכמובן יש גם מדריכים בפורמטים אלקרטוניים, אם זה מתאים לך. אישית אני מוריד אולם לעת הצורך, אבל מעדיף מהדורת נייר, זה יותר נוח לדפדוף.

לגבי נהיגה במדינות אלה - חפש ברשת מדריכים. אני מניח שבשכירת רכב חד כיוונית תשלם עמלה לא קטנה, אל רק בדיקה פרטנית תן לך תשובה.

וכמובן, יש לפורום נציגות נכבדה באסטוניה, אולי משם תבוא ישועתך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Sperial תודה על התושבה המפורטת והמועילה, אשמח לשמוע הצעות/הארות נוספות שיש לכם

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

• תוכן חדש...