Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לרכוש סאב מפציץ בעל עוצמה

המליצו לי על

cerwin vega hed 12

או על 2 סאבים של פיוניר 305C

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

*

*

*

*

או 4 סאבים, 2 בתיבה פתוחה (עם בד תקוע בפורט), 2 בתיבה אטומה (על המושב האחורי)

לא משנה איזו חברה גם - הכל הולך... ;):)

פורסם

גל לא הבנתי את ההודעה הרצינית האחרונה שלך, בנוגע להמלצה לבחור.

(לאחרים יש תירוץ, הם צעירים. ולך?)

לפותח התרד, הסאבים זה לא הגורם היחיד לעוצמה שתקבל ברכב, המגבר דיי מהותי פה ..

איזו הגברה יש לך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מניסיוני עם הדגם השני, GTO 75, אני יכול להגיד שהסדרה "לא חלשה" :)

בכל אופן, לא ממש ציינת תקציב, אבל בגדול אני יכול להגיד לך שזוג פיוניריים, יתנו לך המון באס...

(מדברים פה על 300 וואט, לכל סאב, נכון ?)

רק תקח בחשבון. תיבות תהודה גדולות, והבאס יהיה דומיננטי אצלך .... תלוי איזה עוד רכיבים יש\או אתה הולך להביא לרכב.

(אישית, לא היתי משווה בין זוג פיונירים, לשום סאב יחיד..מבחינת עוצמה כמובן)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע על איזה תיבה ללכת יש המלצות ???

אני רוצה תיבה אחת לשניהם....

............

תגידו אבל מבחינת יחידים איזה סאב יותר טוב

הסרוון

אוו הפיוניר??

פורסם

הרבה פה טוענים שהסרווין איכותי יותר, לגבי עוצמה לא ידוע לי על מישהו שעשה השוואה ראש בראש ביניהם.

אני אישית לא אהבתי את הבאס של הסרווין בכלל .. וזה מניסיון של אפלקציה אחת ...

בכל אופן, העלות של הסרווין הזה, היא כפולה, ולכן גם אם "הוא יותר מדוייק" , וגם אם הוא "יותר עוצמתי".. בעלות שלו אתה מביא שני פיונירים .. ואי אפשר ממש להשוות בין עוצמה של זוג, לבין עוצמה של יחיד ...

ושוב, לא הזכרת תקציב.. אולי לאנשים יש המלצה טובה יותר עבורך.

לגבי התיבה, רוב האנשים משתמשים בתיבות פתוחות בשביל להנות מתוספת של עוצמה, אני אישית חושב שעם 600 וואט, ועם שני סאבים כאלה, תוכל להנות גם בתיבות אטומות ...

אז מה חסר לנו.

1. התקציב.

2. באיזה רכב מדובר.

3. איזו אפליקציה יש לך חוץ מהבאס ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איזה רמקולים יש לך ?

קומפוננט ? אובליים ?

איזה דגמים ? הספקים ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
*

או 4 סאבים, 2 בתיבה פתוחה (עם בד תקוע בפורט), 2 בתיבה אטומה (על המושב האחורי)

לא משנה איזו חברה גם - הכל הולך... ;):)

LOL... חזק. וגם אז זה לא יהיה חזק כמו אחד כזה :)
פורסם

גוקר, אתה באמת מאמין שאלמנט בעל ממברנה אחת, של 15" .. יכול להיות חזק יותר מארבעה סאבים עם שטח ממברנה של 12" ?

אם זה מה שאתה חושב, תסלח לי .. אבל אתה בור בתחום.

ואם גל גם באמת מאמין שהמדידה משקפת את יכולות האלמנטים הללו, אז תסלחו לי שאני בכלל מנסה להסביר לכם דברים כל כך פשוטים.

כנראה צריך להזכיר לכם כמה דברים פשוטים בנוגע לסאונד, והשוואת רכיבים.

1. לא מדובר באותם תנאים.

2. הגברות לא זהות.

3. מדידה של תדר, בסך הכל מודדת עוצמה בהעינות מסויימת.

אם דברים כל כך פשוטים אינכם מסוגלים להבין, ולהשכיל .. אז צר לי ....... (כימעט כמו שעולמכם צר..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

f-f-f-f היכן יש לך 4 רמקולים, אני יכול לנחש שארבעתם הם 6X9 ?

בכל אופן, אני יכול להאמין שזוג פיונירים יוכלו להשתלב איתם מבחינת עוצמות ... אבל זה בגדר ניחוש וזה אינדווידואלי .. רק אחרי הרכבה\התקנה תוכל לדעת עד כמה אתה מסופק או עד האם זה בולע לך את הסאונד ברכב.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...