Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה indesit iwc 7105 - לא מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכונה הפסיקה למשוך את מרכך הכביסה. הוצאתי את המגש שבו ממלאים את החומרים והוא אינו סתום.

תא המרכך נשאר מלא במים?

בתא המרכך יש סיפון. פרק את החלק העליון של תא המרכך מהמגש ונקה את שניהם טוב. אני בטוח שהסיפון סתום (והוא יכול להסתם בכל המכונות, בלי קשר למחירן).

:turn-l:
פורסם

הייתה לי בוש, חודש אחרי גמר האחריות התוף התנתק ממקומו והלכה המכונה. יש לי את בקו יותר משנתיים, עד עכשיו הכל תקין ומצויין.

ככל רוב המכונות שאתם מכירים מגיעים מאותו מפעל וסטל מתורכיה. זה לא אומר שכולם אותו דבר, אבל יש להם אותה אמא שייצרה אותם.

ממליץ לשים מגן ברקים בכדי להגן על הכרטיס האלקטרוני, ולהשתדל לא לדחוף למכונה יותר מדי בגדים.

אני הגעתי למסקנה שהקניה הכי טובה זה מכונות יחסית זולות עם כמה שיותר אחריות מקיפה, ואז הבעיה עוברת ליבואן.

שמעתי שיש הרחבת אחריות לבוש ל5 שנים, אם זה עדיין בתוקף אז הייתי ממליץ ללכת על זה. פעם חשבתי ללכת על מילה, אבל אני לא באמת רוצה מכונה שתעבוד אצלי 20 שנה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ככל רוב המכונות שאתם מכירים מגיעים מאותו מפעל וסטל מתורכיה. זה לא אומר שכולם אותו דבר, אבל יש להם אותה אמא שייצרה אותם.

ARCELIK טורקיה (VESTEL הוא המותג שלהם, כמו BEKO), בוש בפולין ובטורקיה (לא ב-ARCELIK), אריסטון באיטליה, מידאה בסין, ועוד ועוד.

:turn-l:
פורסם

אצלי בקו ב1400₪ עבדה כ10 שנים ועברה איתי 3 דירות. מלבד שני קבלי מנוע שעלו 30₪ והחלפתי לבד -לא עשתה בעיות. היא נמסרה במצב עובד לחבר פורום אחר..מה שכן, אין בה כלום: טיימר מבוסס חוטי ברזל וטכנולוגיה של שנות ה70. כמה פשוט ככה יחזיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא מכונת כביסה, מייבש

יש לי מייבש כביסה של בקו 6 קילו

התוף התחיל לקבל חופש.

מה לחפש, מיסב ? בורג משוחרר?

DV1161X זההדגם

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...