Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהיו לא מעט דיונים על הרכבים הנ"ל אבל אשמח לשמוע דעות נוספות וספציפיות על הרכבים בגרסאות שהזכרתי.

אני יתחיל ואומר שלפני כחודש הזמנתי ונתתי מקדמה על הטוסון עם מנוע 2.0 בגרסא המפוארת יותר שמגיע ביחד עם מושבי עור ועוד כל מיני פיצ'רים.

בזמנו עשיתי נסיעת מבחן על הטוסון עליתי איתה את העליות של סטלה מאריס בחיפה , היא היתה לי קצת כבדה אבל ידעתי שאני לא אקבל את הביצועים של הבמוו שהיתה לי לפני כן ככה שלא הגעתי עם ציפיות בשמיים מה גם שהיא לא הולכת לחכרוך את האספלט , אני יציין גם שמעבר לאותם עליות לא יצאתי איתה לכביש מהיר או פתוח שיכולתי להרגיש את יכולת השיוט שלה.

בסופו של דבר השארתי את ההזמנה כדי לנצל את מבצע "חבר" ומקסימום אבטל למקרה הצורך גם כככה ההמתנה היא מעל חודשיים וחצי.

בזמן ההמתנה הסקרנות לגבי ה-1.6 טורבו של הספורטאז אכלה אותי והזמנתי נסיעת מבחן , ואתמול אחרי כשבוע וחצי של המתנה ביצעתי נסיעת מבחן על הדגם , והאמת שהוא טרף את הקלפים מבחינת ביצועים.

נהנתי מהנהיגה עליו גם מבחינת כוח , גם מבחינת תיבת הילוכים מצויינת , וגם אפשר למצוא אבזור יותר עשיר .

העניין שלגביו אני מתבלט כרגע הוא בגלל שהמנוע והגיר הזה חדשים ואני לא יודע עליהם יותר מדי פרטים , ומבחינת עיצוב שזה עניין של טעם שלדעתי הטוסון מעט מעט יותר יפה אבל על זה אני יכול להתגבר.

פורסם (נערך)

אני מחזק את שכתבת. גם אני הגעתי לאותן תובנות.

גם אני ניסיתי למצוא תשובה לשאלה שהעלת.

אם אני לא טועה, ליונדאי ולוסטאר יש מנוע וגיר דומים.

כידוע לך הספורטאז 1.6 טורבו שנמכר בארץ והטוסון 1.6 טורבו שלא נמכר בארץ, עדיין די חדשים, כך שלא מצאתי חוות דעת לגבי אמינות.

פה אתה צריך לקחת החלטה. אם היא חיובית, לגבי הGT להבין שאולי יש גם סיכון...

אני אישית החלטתי להמתין מעט אולי בכל זאת יגיע הטוסון טורבו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

התחלתי בדיוק באותה התלבטות כשלך, נסעתי על שניהם. אין ספק שהספורטג' משתלמת יותר והזמנתי GT למשלוח הקרוב.

ההתלבטות שלי כרגע היא בכלל אם לא כדאי לרכוש Q5 או X3 יד שניה באותו המחיר פלוס מינוס. כי בכל זאת, זה קיה

פורסם

אני גם הייתי באותה התלבטות ואחרי נסיעה בשתיהן, ללא ספק הקיה מנצחת בכל הפרמטרים אבזור, טכנולוגיה, וכח.

מה שגרם לי לפתוח הזמנה לרשימת המתנה לאפריל.

המנוע לא חדש ונמצא כבר כמה שנים ביונדאי ולוסטר ועוד. תיבת הילוכים יחסית חדשה ואין עליה הרבה מידע אבל אני מקווה לטוב ;)

בדיוק היום ראיתי שיש בשבוע הבא ימי מכירות בקיה. מעניין מה יהיו ההנחות על הספורטאג' GT

יש מצב ששווה לבטל הזמנה ולפתוח מחדש כדי לקבל את ההטבות.

פורסם

כל קיה שגדולה יותר מהסיד/פורטה מקבלת רק שלוש שנים.

אולי האופטימה ההבירידית תקבל שבע על מנת להתחרות בסונטה.

פורסם

שני רכבים מעולים בעיניי. אני הייתי הולך על הספורטאז' הרבה בזכות האבזור ומערכות הבטיחות שמגיעות איתו.

קח לנסיעת מבחן ותשפוט בעצמך..

• תוכן חדש...