Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מה זמני האספקה של הספורטאז GT? תחילה דיברו על אפריל ועכשיו על מאי

נכון לאתמול צפי אספקה להזמנות חדשות הוא לתחילת יוני..

לדברי הנציג באולם תצוגה הם מקבלים כל חודש כמות לא גדולה שנחטפת מיד 8)

פורסם

בחו"ל גם האחריות על יונדאי ארוכה יותר.

אני לא חושב שתצליח לעשות רעש תקשורתי וגם אם כן מה תהיה השפעתו. הרכב נמכר כמו לחמניות חמות ולמי שמחפש אחריות ארוכה סובארו מציעים 5 על ה-XV והפורסטר.

פורסם
כל קיה שגדולה יותר מהסיד/פורטה מקבלת רק שלוש שנים.

אולי האופטימה ההבירידית תקבל שבע על מנת להתחרות בסונטה.

אני חושב שעדיין האחריות של הקיה טובה מזאת של יונדאי. הנה האחריות שליונדאי מהאתר שלהם:

אחריות היצרן לרכב יונדאי ניתנת לתקופה של 24 חודשים מיום מסירת הרכב לרוכש המקורי, אחריות זהה ניתנת ל- 12 חודשים נוספים או עד 100,000 ק"מ)סה"כ מיום עליית הרכב לכביש), המוקדם מביניהם.

בכלל הרושם שלי שאלה שני רכבים מאוד דומים אבל נכון לרגעים אלה הספורטאז' קצת יותר טובה בכל הפרמטרים. קצת יותר אחריות, יותר מערכות בטיחות, יותר עיצוב מודרני וכדומה. הכל בקטנות אבל במצטבר זה הופך את הספורטאז' לקניה טובה יותר.

פורסם
עלה מבחן דרכים ראשון לדגם הזה:

http://cars.walla.co.il/item/2942962

רק נושא צריכת הדלק משום מה לא עלה שם, ולגביו אני אישית עדיין לא רגוע.

למה לא ?

"זו תיבה חלקה ומצוינת המסייעת ל-1.6 טורבו להשיג גם תצרוכת דלק טובה, למרות עודף הכוח והנעת ה-4X4; הטורבו חסכוני בכ-10% מה-2.0 ליטר אטמוספרי, כמעט כמו ה-1.6 אטמוספרי הנחות ממנו בביצועיו. "

התמורה הכי טובה היום בסגמנט שלו ! חוץ מיזה כל המשלוחים לארץ כבר נמכרו .

:fadein:
פורסם

שאלו את נציג יונדאי בראיון כלשהו ‚ לא זוכר איפה ‚ מה לגבי הטוסון טורבו ‚ הוא אמר שאין טעם להביא כי המחיר שהם מקבלים אותו יוצא 220K בארץ ולכן אין טעם להביא‚ האמת אני לא חושב שיש מתחרה לתמורה של הקיה ולא סתם כל ההקצאות לארץ נעלמות כאילו מדבור ברכב של 60K .

פורסם
למרות שכואב לי הלב להוציא כ 180K על רכב קוריאני. לא עדיף Q5 או X3 יד שנייה ? חושב בע"פ..

כן ולא, הQ5 תיתן לך את תחושת היוקרה והסטטוס שאין לקיה.

אבל, האחזקה תהיה יקרה יותר וכמובן פחות אמינה ולא באחריות.

אישית, הייתי הולך עם הלב.

האודי או הבימר (למה?) עושות לך את זה יותר מהקיה משמעותית? עד שלא יוכח אחרת חיים פעם אחת...

ההפרש בלב לא גדול והשכל משחק תפקיד משמעותי בקניה? לך על הקיה.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

החלטתי להישאר לפחות בנתיים עם ההזמנה המקורית של הטוסון בעיקר מהסיבה שאני לא מצליח להתחבר עיצובית לקיה , באמת שניסיתי זה לא הולך , אני רושם בנתיים כי ההזמנה שלי מתעכבת והאם היא תמשיך להתעכב אני אוותר.

יש הבדלים בין הקיה ליונדאי אני לא מתכחש אליהם , הנהיגה בקיה 1.6 טורבו קצת יותר טובה בעיקר בגלל שהאוטו מרגיש זריז יותר , אני ירדתי מבימר 325 שתיהם לא מתקרבות ביכולת הכביש אליה , ככה שלקחתי את עניין הזריזות והתנהגות הכביש בחשבון מראש.

בנסיעת המבחן הדגימו לי על המערכות בטיחות , המערכת לשמירת נתיב אחד הדברים היותר מעצבנים שבהם נתקלתי וניתקתי אותה אחרי 2 דקות.

בקשר לרכבים אחרים/רכבי יד שנייה שאפשר לקנות בסכום הזה , אז כן לא חסרות אופציות ,לדוגמא מישהו רשם פה על ה-X3 , ההבדל במקיף בין X3 לטוסון מעל 7 אלף שקל , ושלא נדבר על כניסה למוסכי במוו .

ככה שזה לא מסתכם במחיר הקנייה בלבד.

עריכה אחרונה על ידי ultras_monkeys
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא כעת באותה התלבטות שכולם היו בה לפני כשנה.

אשמח לקבל חוות דעת מכולם לאחר הקניה (בהנחה שישנם כאלו שרכשו בסופו של דבר את הקיה).

האם בסה"כ מרוצים מההשקעה? איך נוחות הנהיגה ברכב ? מהי תצרוכת הדלק?

ולמעה כל פרט שתוכלו לתת לי בנוגע לקיה GT על מנת שאקבל החלטה מושכלת.

תודה מראש

פורסם
ידוע שקיימת גם טוסון 1.6 טורבו. לא מביאים אותה לארץ?! מוזר.

ממש לא מוזר.

התשובה לכך נעוצה במיסוי הגבוה שבארץ. לאחר המיסוי, עלות של דגם כזה תתקרב לעלות של הסנטה פה, שיהפוך את הקנייה ללא כדאית.

פורסם
ידוע שקיימת גם טוסון 1.6 טורבו. לא מביאים אותה לארץ?! מוזר.

לא מוזר בכלל ‚ אם היית קורא את השרשור היית רואה שכולמוביל אמרו שהם לא מביאים את הטוסון הגודש בגלל המחיר הגבוה מהיבואן (220K) כשהקיה+מערכות הבטיחות 190K .

:fadein:
  • תוכן חדש...