Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2006 יד 3 (יד ראשונה אצל סבתא ואחרי זה נכד) עשתה 82500 אלף!!

הוא קנה אותה לפני חודשיים וחצי בערך ומוכר מסיבה שהוא התחיל ללמוד ואין לו כסף לתחזק את הכסף

הבעיה היחידה שאין ספר טיפולים, אבל בבדיקה נראה שהרכב לשנה שלו במצב סבבה(?)

כמובן שאני יקח את הרכב לבדיקה מחירון שלה 22 וחצי סיכמנו על 20 אלף

עכשיו הוא אמר לי שלגג נפתח צריך לשים איזה שמן בשם CW400 או משהו כזה עד כמה זה קריטי?

ועוד משהו הגג של הבפנים נופל מצד אחד, עד כמה זה קריטי?

בקיצור איך בדיקה?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=453702&stc=1

PEUGEOT 206XS

פורסם

בדיקה מעולה לרכב בן עשור. אני רק הייתי בודק את הסיבות לנזילה מראש מנוע, שכנראה נובעת מאטם מכסה שסתומים אבל אם לא אז התיקון עלול להיות יקר.

לגבי הריפוד, תפנו לרפד שיתן הצעת מחיר ותוריד את העלות ממחיר הרכב.

לגבי הגג הנפתח, אל תאמין לכל סיפורי אלף לילה ולילה של המוכר. אם זה תיקון כזה פשוט אז שהוא יבצע וימסור לך רכב תקין. אחרת יש לפנות לעסק שמתמחה בתיקון גגות כדי שיעריך את עלות התיקון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמע, הכול תלוי כמה אתה נעול על הדגם הזה ואם יש אלטרנטיהות אחרות.

כי בתכלס,למרות שהרכב ניראה במצב טוב, יש שם דברים לעשות.

בלמים, אם בבדיקה של מכון מצאו ליקוי, אז בטוח צריך להחליף(הם אפילו לא בודקים עובי רפידה) .

גג תקול זה ביפור לא זול

ריפוד גג נופל זה גם כמה מאות שקלים.

ואם במידה וצמיגים, ובולמי זעזועים זה לא כסת"ח זה גג הוצאה.

קיצר, זה לא שווה גילום הנחה של 2000 שקל מהמחירון לדעתי. אבל בתקציב הזה אין יותר מדי בחירות מצד שני.

אני אישית הייתי מעלה את התקציב(מה שיהיה בכול מקרה לאור התיקונים), או מנסה להוריד עוד את המוכר.

פורסם

תודה על התגובות

לגבי נגג הוא תקין ועובד מצויין אחרת היו רושמים בבדיקה שיש איתו בעיה הוא כנראה התכוון לזה שצריך מדי פעם לשים שמן המסילה או משהו

לגבי הנזילה אני כבר לא פעם ראשונה שאני שומע על רכב שהוא סוג של "מזיע" ואחד המקרים זה על הדגם הזה, אני דיי נעול על הדגם הזה, לגבי רפד זה לא הכי מעניין אותי תמיד אפשר לשים כיסויים אבל אפשר לשחק על זה במחיר, צריך לקחת בחשבון שאין קבלה על טיימינג למרות שהוא אמר שבצעו לו לפני שנה, ואין לי מושג איזה סוג נוזל יש ברדיאטור ביקשתי שיבדוק, בכל מקרה במידה ורני יקנה את הרכב הוא יעבור ישור קו גדול נקווה שהנזילה זה לא קריטי

PEUGEOT 206XS

פורסם

תשמע, ה"סיפורי סבתא" והנכד האלו, יחד עם מכירה לאחר חודשיים וחצי, יחד עם קילומטראז' נמוך מאוד, בצירוף חוסר בהוכחה של הקילומטראז' הזה(ספר טיפולים?) חשודים בעיני. מאוד מאוד.

פורסם

בדיקה טובה יחסית לשנתון.

הייתי פוסל על העדר ספר טיפולים ועל זה שהיד האחרונה מחזיקה בו רק חודשיים.

פורסם

לך עם המוכר למוסך מורשה של פיג'ו ותוציאו היסטוריית טיפולים, אם בשנת 2011 הרכב היה עם 80 אלף משהו פה לא הגיוני.

לא הייתי פוסל על הסף אבל כמה דברים שדורשים תשומת לב:

לגבי הריפוד לא הבנתי, חוץ מריפוד הגג (עניין של בערך 600 ש"ח) האם יש בעיה עם ריפוד הכסאות? ב2006 יש כריות אויר בכסא אז קח בחשבון שהתיקון יהיה יקר. בנוסף בדוק את מערכת המיזוג, האם עובדת - מחלה ב 206.

ROOONEEYY

פורסם

הוא אומר רק הריפוד בגג זה הבעיה, לגבי המזגן הוא אומר עובד פיקס קור חום , כשאגיע אבדוק את כל המצבים, לגבי הבדיקה יש מקום מומלץ באזור חיפה

PEUGEOT 206XS

פורסם
לך עם המוכר למוסך מורשה של פיג'ו ותוציאו היסטוריית טיפולים, אם בשנת 2011 הרכב היה עם 80 אלף משהו פה לא הגיוני.

לא הייתי פוסל על הסף אבל כמה דברים שדורשים תשומת לב:

לגבי הריפוד לא הבנתי, חוץ מריפוד הגג (עניין של בערך 600 ש"ח) האם יש בעיה עם ריפוד הכסאות? ב2006 יש כריות אויר בכסא אז קח בחשבון שהתיקון יהיה יקר. בנוסף בדוק את מערכת המיזוג, האם עובדת - מחלה ב 206.

הלכתי בדקת הכל, ב2012 היה 50 אלף, אין ספר טיפולים כי הולא טופל במורשה, אבל לקחתי לבדיקה את הרכב והוא יצא פיקס חוץ מ לחבר את הסאן רוף למסילה, 2 בלמים אחורים בינוניים צריך טיפול, ויש משהו שכנראה מחזיק את הטיימינג שהוא פגום וצריך להחליף, חוץ מזה הכל פיקס לשנה שלו, סגרנו כבר קניתי עשיתי העברת בעלות הכל,שאני יתחדש :)

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...