Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ...

אחרי חמש שנים שנהגתי בפורד אדג' אותה קניתי חדשה בתחילת 2011, רציתי לעבור למשהו קצת יותר ספורטיבי.

אחרי חיפוש מקיף, אפשר לומר שהתאהבתי במרצדס C קלאס קופה החדשה שהגיעה השנה לישראל.

אני מוכן להתפשר על האי נוחות המסויימת של 2 דלתות במקום 4....

אבל העניין הוא שיש לי 3 ילדים קטנים ומתוקים, והרכב מגיע עם 4 מושבים בלבד.

בגלל שהילדים קטנים (גיל 6 ומטה) שלושתם יכולים בקלות להכנס במושב האחורי.

2 מהם עדיין יושבים על בוסטרים... כך שאין משמעות לנוחות המושב האמצעי (שאינו קיים ממש).

העניין הוא שהרשיון והחגורות לא מאפשרים הסעת 5 נוסעים, והזמן היחיד בו אני באמת אהנה מהרכב הוא בנסיעות סופי שבוע עם כל המשפחה....

שמעתי שיש אפשרות לעשות שינוי ברשיון הרכב ל 5 נוסעים אם מתקינים חגורת בטיחות נוספות.

חבר שלי עשה את זה לפני הרבה שנים בסוזוקי אלטו (אם אני זוכר נכון)

האם זה אפשרי ?

אם זה לא אפשרי, אני מוותר על הרכב ...

(אגב ה C קלאס סדאן לא באה בחשבון ... קצת מזכירה לי מונית ... סורי)

פורסם (נערך)

בספק רב, אולי המושב של האלטו (אם זו אכן אלטו) יכול להכיל 3 חגורות ומטעמי חסכון באבזור ובמחיר הורידו אחת , אבל בספק שזה המצב במרצדס קופה יוקרתית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לי יש כזה רכב שנת 2006 . בגדול ברישיון לא רשום כמה מקומות יש ברכב , זאת אומרת שאם אני מתקין חגורת בטיחות נוספת הרכב הופך ל5 מקומות . אין לי צורך בזה ולכן אני לא מתקין אך זה מה שהבנתי מכמה אנשים שפשוט אם לא רשום ברישיון את כמות המקומות ניתן להסיע אנשים ככמות חגורות הבטיחות ברכב

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

אתה באמת רוצה להושיב את הילד שלך על קומבינת התקנה ישראלית לא בטיחותית?

אני בספק אם זה חוקי להוסיף עוד חגורה לרכב בישראל, מרצדס או אלטו, מה שבטוח הוא שבטיחותי כמו חגורה מהיצרן זה לא.

אני לא הייתי עושה את זה, ממליץ לך למצא רכב שיאפשר לך לקחת את כל הילדים ממקום למקום בבטחה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני מאמין שחס וחלילה במקרה של תאונה כשהביטוח יצטרך לשלם עבור 5 נפשות, אתה תגלה את כוחה של המחלקה המשפטית של חברת הביטוח.

רק בגלל הסיבה הזאת הייתי נמנע (גם אם הסוכן חותם לי שיש ביטוח ל5 נפשות)

• תוכן חדש...