Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שנכנס חזק לארץ כל העניין הזה של המימונים מלאים עם אפס מקדמה עבור רכבים חדשים. על פניו, זה נראה כאילו אתה משלם אך ורק את הפחת של הרכב בשלוש שנים הראשונות, עם עמלה מזערית, ואתה יכול להמשיך לשלם ולשלם לנצח ותמיד להתחדש ברכב חדש. מה החסרונות של כל העניין ביחס לשיטות האחרות?

פורסם

באותו עניין- מישהו הציע לי השכרה לטווח ארוך של רכב של היבואן (פלואנס) יש מקדמה של 10 אחוז בערך ותשלום חודשי נמוך (1200 שח) אחרי 30 חודש הם לוקחים את הרכב ואתה נותן שוב מקדמה ומתקדם שוב. ללא התעסקות עם מכירת רכב. לכאורה נראה כי אני משלם רק על ירידת ערך. השאלה אם יש קאץ׳ נוסף?

פורסם

בשני המקרים מדובר על הלוואת בלון, אתה יכול להכנס לכל בנק ולבקש הלוואת בלון לתקופה מקבילה לשלם סכום קרוב מאד שהוא הריבית לתקופה, ללכת לכל יבואן או 0 ק"מ ולרכוש את הרכב. לאחר התקופה של הלוואת הבלון תימכור את הרכב ותחזיר את הכסף לבנק (בלי תשלום לחברה צד ג). זה בדיוק מה שאתה עושה כאשר אתה פונה לאחת מהחברות הללו. הרכב שלך, אתה אחראי לכל תאונה, תקלה או מכה ברכב ואתה סופג את ירידת הערך כתוצאה מכך. ההבדל היחיד שבמקרה של חברות צד ג הם מוכנים לרכוש את הרכב בחזרה ממך בסוף התקופה תמורת עמלה נוספת (עוד עיסקה). מה הקא'ץ? מישהוא מסדר לך הלוואת בלון תמורת עמלה נחמדה.

מקווה שעזרתי.

טסלה 3 2022

פורסם

בהלוואה אתה בעצם קונה כסף, מילא אם את הכסף שאתה קונה אתה משקיע בנכס שווה את זה ואשר צפוי לשמור על ערכו (דירה, עסק וכיו"ב), במקרה כאן, אתה קונה כסף ומשקיע אותו בנכס הכי מחורבן שיש מבחינת תשואה-רכב. רכב מפסיד מערכו המון, לעיתים הוא בעייתי למימוש מהיר ובכלל ויוצא שאתה מפסיד 3 פעמים, פעם בתשלום הריבית, פעם בתשלום העמלה וכמו כולם, באובדן ערך הרכב.מכירת הרכב חזרה לחברה המממנת היא לא פעם טריקית, יש לעיתים "מחיר" לקילומטרז', לשריטות ומכות או לבדיקת שמאי מטעם החברה...אם כל זה ברור לך ואתה מודע ומוכן לכך, תתחדש.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קודם כל ,העמלה היא לא מזערית.

אתה פשוט משלם ריבית במשך 3 שנים כי כרגע אין לך את הכסף,בחודש ה36 אתה משלם את הסכום המקורי של המימון או ממחזר לרכב אחר.

הקאץ היחידי הוא שאתה נהנה מרכב 3 שנים ומשלם סכום יחסית קטן כל חודש.הכל טוב אם אתה זוכר שמתישהו חודש מספר 36 יגיע

פורסם

דבר נוסף, רוב אלו שעושים את העיסקאות הללו מקבלים הנחה יפה מהיבואן על הרכב ומחשבים לך את הקניה במחירון, הנה לך עוד רווח של x אלפי שקלים בלי ששמת לב.

פורסם

אני מנסה להסתכל על זה בדרך הפשוטה:

לקחת סקודה סופרב חדשה - שילמת עליה 1700 שקל בחודש לשלוש שנים. לאחר מכן המשכת לשלם וקיבלת סופרב חדשה, וכן הלאה.

לקחת סקודה סופרב בת 3~ ממגרש חניה - שילמת לא רחוק בכלל מ1700 בחודש לשלוש שנים. לאחר מכן החזרת אותה למגרש ולקחת רכב אחר, וכן הלאה.

ההפרשים בין שתי השיטות לא רחוקים בכלל, רק שפה אתה מקבל רכב חדש. השאלה כמה כל ״הסעיפים הקטנים״ מכערים את כל העסק.

פורסם

כמו כן, אלה שלא עושים את העסקאות האלה זוכים בדרך כלל להנחה נאה ברכישה. כעת תהוון אי קבלת הנחה כזאת במחיר הכולל של העסקה...

פורסם

אני בעבר לקחתי מימון בלון מהטרייד אין,במקום לשלם 45k מזומן במקום,שילמתי כל חודש 220 שח ל3 שנים ואז את ה45k.

פשוט העדפתי באותו זמן להשתמש בכסף למטרות אחרות.מכרתי את הרכב,החזרתי את הבלון והוספתי מזומן לרכב שרכשתי יד 2.ה"קנס" זה הריבית.

פורסם

הריבית גבוהה מאוד- לקחתי הלוואה כזו דרך מימון ישיר לפני 4 שנים ו-3 חודשים על 66,000 ש"ח ואני עדיין משלם (כי את הבלון שנשאר לאחר 36 חודשים פרסתי שוב לתשלומים ,החלטתי להישאר עם הרכב אחרי 3 שנים ולא להשתדרג).

מדובר על ריבית שנעה סביב ה 7-8% לערך לשנה.

לי לא היתה ברירה-= הבנק לא היה מוכן לתת לי הלוואה כזו ללא בטחונות וכאן ההלוואה נעשתה כנגד שעבוד הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקץ' הוא בד"כ הריביות הגבוהות וכמובן החיוב שהוא על פי המחירון הרשמי, בעוד הרכב עצמו נרכש ב-20-30% פחות ממחיר המחירון.

• תוכן חדש...