Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו tsi 2010 - איתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשמופעל האיתות, ימינה בלבד, נדלקת נורית עם סמל מנורה בלוח השעונים, ונורית חץ ימינה בלוח מהבהבת מהר מהרגיל, והתיקתוק גם כן מהיר יותר, מאשר כשמאותתים שמאלה.

כל נורות האיתות של הרכב בחוץ מהבהבות כרגיל, ולא יותר מהר כמו בחיווי.

לאחר כיבוי הסוויץ' הראשי וחיבורו מחדש התיפקוד כרגיל עד לפעם הבאה...

עוצו עצה...

פורסם

לדעתי יש לך בעיית מגעים / נורה תקולה (ב"דרך" לסוף חייה).

כשנורת איתות (או נורת תאורה "רגילה") ברכב נשרפת - יש חיווי בלוח השעונים + כשאתה מאותת לצד זה - האיתות הוא מהר מהרגיל.

כשחוזרת הבעייה - עצור (בבטחה !) ובדוק תוך כדי כך שהאיתות פועל, איזו נורת איתות אינה דולקת.

alfa 156 2.5.

פורסם

האם הוחלפה מנורה כולשהי ברכב לאחרונה ? התופעה בהחלט עלול לקרות בגלל מנורה שלא יושבת ב-100 אחוז בצורה תקינה בבית המנורה או מנורה לא מתאימה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי בפולו 2012 הייתה את אותה הבעיה, נורות מקוריות שלא הוחלפו, וכל כמה זמן לאחר איתות פתאום נדלקה לי נורא בלוח השעונים האומרת שאחת מהנורות נשרפה, למרות שלא כך היה הדבר.

כנראה מחלה ידועה ברכב הנ"ל, או באג של מחשב, או קריאה שגויה של הנורות...

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

האמת שנכון, המחלה היחידה שנתקלתי ברכב הזה.

למזלי הייתה לי הגרסה הידנית של הרכב, כך שלא חוויתי את בעיות ה DSG.

כרגע יש לי גולף דור 7 שנת 2013 ושם הגיר לא עושה בעיות למרות שלא הוחלפו המצמדים מאז שהוא עלה לכביש.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
האמת שנכון, המחלה היחידה שנתקלתי ברכב הזה.

למזלי הייתה לי הגרסה הידנית של הרכב, כך שלא חוויתי את בעיות ה DSG.

כרגע יש לי גולף דור 7 שנת 2013 ושם הגיר לא עושה בעיות למרות שלא הוחלפו המצמדים מאז שהוא עלה לכביש.

בגולף 7 בעיות הגיר אמורה להיות פתורה

• תוכן חדש...