Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הרדיו הזה יוכל לקלוט בישראל?

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בארצות הברית הטיונר נעצר על מספרים אי- זוגיים. גלגלצ למשל 91.8 במכשיר עם תדרים אמריקאים

הוא יעצור על 91.9 (לא תקלוט ) בארץ (ואירופה) הטיונר קופץ במספרים זוגיים -לכן כן תקלוט את 87.80

יש טיונרים שניתן לכוון ידנית את תדר בקפיצות של 50 מה"צ

(גם הרדיו הנ"ל) גם הרסיבר שלי לדוגמה (פיוניר) עובד בשיטה זו. (בדקתי עכשיו)

כלומר יתאים לצרכיי כאן בארץ?

מה כל כך מיוחד בדגם הזה? - הם מעולים ויחד עם סוני נחשבים בין הטובים בעולם למכשירי רדיו ניידים

יש המון אחרים שקולטים את כל התחומים

למשל

http://www.amazon.com/Sony-SRF-M37W-Walkman-Digital-Weather/dp/B00140DBRY/ref=sr_1_36?s=electronics&ie=UTF8&qid=1456389593&sr=1-36&keywords=AM+FM+Clock+Digital+Radio

או מסגרת ה XDR שלהם

מדובר בווקמן, אני מחפש משהו שולחני יותר...

והייתי שוקל את זה במחיר הזה

http://www.amazon.com/Sangean-PR-D5BK-Portable-Digital-Tuning/dp/B005GTO0DI

יותר יקר ממה שאני חושב לרכוש.

ועוד אופציה

TECSUN PL-600 PLL Dual Conversion SSB World Band Radio Receiver FM/MW/SW/LW

יש לי סוני, היה סאניו ועוד. כולם התפזרו/ניתרמו או לא היו מספיק טובים.

sangean הם היצרן (או קבלן המישנה, אם תירצו) של גרונדיג למשל וגם של סימנס, פאנאסוניק ואפילו של בראון כך שאני מאמין שאם אבחר בהם, די מובטחת לי סחורה איכותית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תחפש באתרים אירופאים ולא אמריקאים כי במכשירים אמריקאים לא בטוח שיש רדיו תואם(גם החשמל לא תואם).

2.ניסו פעם לעשות שידורי רדיו דיגיטלי בארץ, מה קרה עם זה בסוף?

כי אם יש אז אפשר משהו כזה:

http://www.ebay.co.uk/itm/291682762610

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרדיו מתאים, לא ידוע מאין בא הרעיון שלא.

ודומני שהוא מדבר על מכשיר על סוללות, או שיש לרכוש ספק כוח בנפרד. משהו שיעלה כמה שקלים בכל חנות למכשירי חשמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרדיו מתאים, לא ידוע מאין בא הרעיון שלא.

ודומני שהוא מדבר על מכשיר על סוללות, או שיש לרכוש ספק כוח בנפרד. משהו שיעלה כמה שקלים בכל חנות למכשירי חשמל.

אני מדבר על DAB, לא FM רגיל

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע למה לחפש בחו"ל,

לא מזמן הייתי במחסני חשמל ( בסניף חונים קונים בראשל"צ), היה מבחר יחסית מכובד של מכשירי רדיו, אני בחרתי באחד של פיליפס בסביבות ה 200 ש"ח והוא עושה עבודה מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...