Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הרדיו הזה יוכל לקלוט בישראל?

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

http://www.amazon.com/Sangean-America-Clock-Digital-Radio/dp/B00HZ1XVV2/ref=sr_1_7?s=aht&ie=UTF8&qid=1456340785&sr=1-7&keywords=radio+am+fm&refinements=p_89%3ASangean%2Cp_n_feature_keywords_three_browse-bin%3A6029840011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011

הכוונה היא האם יוכל לקלוט את כל השידורים אליהם הוא מיועד?

השיטה בארה"ב היא כמו כאן? האם בכל העולם אותה השיטה? האם למשל 88 שיראה על הצג שלו באמת תהיה תחנת 88 שלנו?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טווח תדרים של רדיו אמריקאי הם 87.9-107.9 קופץ בין תדרים ב 0.2HZ תקלוט רק תחנות אי זוגיות.

שאר העולם 87.5-108.0. קופץ בין תחנות ב 0.1HZ.

אגב מה אתה מחפש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, התבלבלת קלות. במרבית העולם מותרים דילוגים ב-100 kHz, האמריקאים מדלגים ב-200, אבל אם המכשיר יודע לדלג ב-100 קה"צ הוא יפעל בארץ.

בגיגול עולה כי ניתן לבחור בדילוגים של 100 או 50 קה"צ, לפיכך המכשיר יתאים לארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התכוונת ה-M (מדובר ב-0.05 או 0.1 או 02 מה"צ)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך רדיו שמותאם לאירופה/ישראל. ארצות הבית התדרים הם אי-זוגי

בארץ זוגי.

לא במקרה של הרדיו הזה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, אפשר בבקשה תרגום למה שאמרתם עכשיו? אני לא מבין רדיואית...:lol:

מתאים או לא מתאים?

יש לי מישהו בארה"ב שבחזור (אמנם רק עוד כחודש) יכול להביא איתו כזה רדיו.

sperial, איך אתה יודע את טווח הדילוגים (או מה שזה לא יהיה) לגבי מכשיר זה? על מה מסתכלים?

תודה רבה עבור זמנכם, אנשים טובים שתמיד עוזרים.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה במאת לא מופיע במפרט. אז דוד גוגל חיפש את מספר הדגם והעלה הרבה תשובות, והראשונה היא זו. שם, בתחילת הפסקה השניה, נמצאת התשובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, אפשר בבקשה תרגום למה שאמרתם עכשיו? אני לא מבין רדיואית...:lol:

מתאים או לא מתאים?

.

בארצות הברית הטיונר נעצר על מספרים אי- זוגיים. גלגלצ למשל 91.8 במכשיר עם תדרים אמריקאים

הוא יעצור על 91.9 (לא תקלוט ) בארץ (ואירופה) הטיונר קופץ במספרים זוגיים -לכן כן תקלוט את 87.80

יש טיונרים שניתן לכוון ידנית את תדר בקפיצות של 50 מה"צ

(גם הרדיו הנ"ל) גם הרסיבר שלי לדוגמה (פיוניר) עובד בשיטה זו. (בדקתי עכשיו)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כל כך מיוחד בדגם הזה? - הם מעולים ויחד עם סוני נחשבים בין הטובים בעולם למכשירי רדיו ניידים

יש המון אחרים שקולטים את כל התחומים

למשל

http://www.amazon.com/Sony-SRF-M37W-Walkman-Digital-Weather/dp/B00140DBRY/ref=sr_1_36?s=electronics&ie=UTF8&qid=1456389593&sr=1-36&keywords=AM+FM+Clock+Digital+Radio

או מסגרת ה XDR שלהם

והייתי שוקל את זה במחיר הזה

http://www.amazon.com/Sangean-PR-D5BK-Portable-Digital-Tuning/dp/B005GTO0DI

ועוד אופציה

TECSUN PL-600 PLL Dual Conversion SSB World Band Radio Receiver FM/MW/SW/LW

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את הטיונרים שמוצגים כאן. אני גם מחפש אחד איכותי למטבח (חולי מוזיקה צריכים אתה בכל מקום)קטן קומפקטי שישמיע צלילים נעימים לא צפצפה. הדבר היחידי שאני מכיר שהוא באמת באיכות גבוה? עולה הרבה כסף אבל הסאונד שהוא מפיק יכול לבלבל כל אודיופיל מצוי. Tivoli Audio חברה מדהימה למקלטי רדיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...