Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מחפש מקום אמין באזור אשדוד והסביבה לקניית מכשיר סלולר.

המכשיר הוא נוט 4 ככל הנראה...

אשמח אך ורק למקומות מומלצים כי ראיתי שיש המון.

תודה לעוזרים.

Scan Speak

פורסם

חנות KSP - יש לך אפילו2 סניפים -> פאואר סנטר + צה"ל 1, מול משרד רישוי

יש גם את אייבורי - הרצל 1 (בית יוניטרייד).

לגבי בסט מובייל - למיטב ידיעתי, מוכרים מכשירים ביבוא מקביל (דבר שלעיתים כרוך גם בפריצה של מערכת ההפעלה - דבר שמגביל אותך אח"כ בעדכון של מערכת ההפעלה -בעיית knox warranty void).

פורסם

אני דווקא ממליץ לקנות סמסונג דרך היבואן הרשמי. יש להם אתר והם עושים משלוחים: http://www.samsungmobile.co.il/

מניסיון אישי, ממליץ.

שים לב שKSP למשל חלק מהטלפונים מיבאים דרך יבוא מקביל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרבה חנויות ורשתות מפיצות מכשירים ביבוא רשמי וביבוא מקביל, כמובן עם הפרשי מחירים. היבוא הרשמי של סמסונג קל לזיהוי - יש מדבקה (אאל"ט כחולה) המציינת זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה עם חנויות כמו go mobile ? Eline ?

ראיתי עלייהם הרבה חוות דעת טובות דווקא.

אני לא רואה כל כך סיבה לקנות ישירות מסמסונג,יקר ודיי חסר טעם.

חבר קנה מהם והיה הכל טוב ויפה עד שפתאום המכשיר הפסיק להטעין (הלך שקע טעינה) אחרי די הרבה ריבים הם הסכימו שזה נגרם מהבעיה במכשיר ולא "נזק משימוש".

אני מאמין שזה היה גם ככה בכל חנות נורמלית.

Scan Speak

פורסם

נושא מימוש האחריות בעייתי מקדמת דנא. לקח לחברות הסלולר כמה שנים עד שגילו את המונח "קורוזיה", אבל מרגע שגילו אותו הוא צץ בכל תיקון בתקופת האחריות, בשם זה או אחר.

כבר סיפרתי לפני מספר שבועות ואחזור על הסיפור: לפנימספר חודשים קניתי לבני החייל מכשיר Meizu M2 אצל באג. הבחור מרוצה מהמכשיר, אבל באיזה שלב כפתור הביתהפסיק להגיב. קשה לי לדעת מה הסיבה, הרי מדובר בחייל בשדה. הבאתי את המכשיר לחנות "באג" הקרובה לביתי, ושם, בטופס המסירה, צויינו שריטות על גב המכשיר. לעבורמספר ימים התקשרו אלי מהמעבדה וטענו כי יש צורך להחליף את מכלול המסך (קצת מוזר לי, באיביי מוכרים כפתורי בית בנפרד). בקיצור, דרשו 350 ש"ח בגין נזק לקוח - לתיקון מכשיר שמחירו כחדש 700 ש"ח (וביבוא מסין כ-450). ניהלתי מו"מ עקשני, בסופו של דבר התיקון עלה 150 ש"ח ואכן הוחלפו גם גב המכשיר וגם המסך. בקבלת המכשיר מהתיקון שמתי לב שחסר מגן המסך מזכוכית שהיה עליו במסירה, בלי כל ויכוח קיבלתי מגן חדש.

יש לי שתי מסקנות:

1. צריך לרכוש מכשיר המתאים ליכולת ולצרכים, נדיר מאד שצריך להתעקש על מכשיר פרימיום, נזק במקרה טוטאל-לוס יהיה קטן. מכשיר שמחירו 1000 ש"ח יספיק ל-99% מהמשתמשים, למרות שהמכירות של מכשירי 3000 ש"ח פורחות.

2. יש בעיה במימוש האחריות וצריך להיות אסרטיבי מול היבואנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה - אם כך או כך אתה צריך להיות "אסרטיבי מול היבואנים", ובכל מקרה ישלחו אותך לאלף עזאזל עם צעקות "קורוזיה", אז למה להתעקש על ייבוא רשמי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדוע כדאי מכשיר מיבואן רשמי :

1. יש מכשירים בהם מופיעה שפת הקודש (ללא בעיות ותקלות) רק במכשירים של יבואן רשמי (למשל LG G3, MEIZU).

2. במקרה הנדיר של יצרן שלוקח אחריות על תקלה - רק יבואן רשמי יטפל בנושא (אינני מאמין כי יש יבואן מקביל אשר יטפל בבעיות שהתגלו ב-LG G4 לאחרונה).

3. לעיתים טלפון ביבוא מקביל אינו מתאים/ איננו מיועד לארץ (מבחינת תדרים/ נעילה גאוגרפית) - והלקוח יתקע עם מכשיר בעייתי.

4. יבוא מקביל, יכול להיות (אך לא בהכרח) גם של מכשירים ממוחזרים (כאשר התשלום עבורם הוא כאילו היו חדשים).

5. עניין של פריצה למכשיר (ביצוע ROOT) ע"י יבואן מקביל.

לעיתים כדאי מכשיר מיבואן רשמי ולעיתים לא. זה בעיקר תלוי במכשיר (אך לא רק).

• תוכן חדש...