Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין,אתה יכול לעלות את הבדיקה שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור lze22 כתב -

"אבל אני בטוח שהרכב תקין חברה כמו אוטו סנטר לא תהרוס את שמה הטוב על רכבים שחוטים."

"מלא תיקוני פחחות שלא נאמרו בעסקה"

מתברר כי הרכב עבר 81,000 ק"מ בפחות משנתיים ומלא תיקוני פחחות - רכב שחוט.

פורסם

אני חושב שכל הסימנים היו מראש.

ואני לא מבין למה אתה רוכש רכב תת משפחתי? אתה בחור צעיר עד כמה שזכור לי, למה לא לרכוש סופר מיני או איזו מיני מודרנית?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני חושב שכל הסימנים היו מראש.

ואני לא מבין למה אתה רוכש רכב תת משפחתי? אתה בחור צעיר עד כמה שזכור לי, למה לא לרכוש סופר מיני או איזו מיני מודרנית?

כי אני בן אדם גבוהה ואני צריך בגאז כי אנחנו נוסעים לטיולים , הבדיקה בוצעה ע״י מוסכניק אבל גם אני ראיתי את הסימני צבע והרגשתי כבר את ריח הקומבינה אז ישר ביטלתי אומרים מה ששלי יהיה שלי ומה שלא לא אז כנרה הרכב לא היה חריך להיות שלי

פורסם

גם מיצובישי אטראז', גם טרוף של קילומטראז' (חרוז מדליק, אה?!) וואו, נשמע מגעיל ברמות...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

המחיר בהתאם למה שאתה מקבל.

אטראז חדשה עולה 94 אלף ובקניה 0 קמ ליסינג עולה 82.

דרשו ממך על 2014. 40. מחיר סביר לרכב שנסע הרבה ועם תיקוני פח (לא שילדה)

האיראז אחלה רכב למי שנוסע רגוע ולא הרבה קמ ביום בלי לחפש ביצועי מנוע או מהיריות מעל 120.

יש ביד 2 אטרזים 2014 מחירים בין 65 ל 75. קמ בין 20 אלף ל 7 אלף.

אני ממליץ על הרכב.

פורסם
כי אני בן אדם גבוהה ואני צריך בגאז כי אנחנו נוסעים לטיולים , הבדיקה בוצעה ע״י מוסכניק אבל גם אני ראיתי את הסימני צבע והרגשתי כבר את ריח הקומבינה אז ישר ביטלתי אומרים מה ששלי יהיה שלי ומה שלא לא אז כנרה הרכב לא היה חריך להיות שלי

חפש לעצמך בסוויץ' אולי איזה רכב. יש גם מבצע עכשיו על סיטרואן סי אליזה החל מ35 אלף ש"ח באחת מחברות הליסינג. (אוטו סנטר אם אני לא טועה, והם בעצם הרץ)

גם מיצובישי אטראז', גם טרוף של קילומטראז' (חרוז מדליק, אה?!) וואו, נשמע מגעיל ברמות...

:lol:

נשמע כמו משפט שאני עשוי לצטט לחתימה שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מה גם שאני ממש לא מבין איך רוכשים האלפים קיה פיקנטו שזה קופסת גפרורים מול האטראז שזה כבר נראה ומרגיש יותר רכב מרווח כולל תא מטען וצריכת דלק נמוכה יותר.

רועש רועד.. זו שטות אחת גדולה בקושי מרגישים חבל שסתם יוצא שם ורכב הזה.

פורסם

תבדוק בגוגל מה אומר דיסוננס קוגנטיבי.

הקליאו שהייתה לי (שעלתה 70 אלף ש"ח), לא רואה את האטראז' הזאת ממטר בשום דבר. לא בנוחות הנסיעה, לא בצריכת הדלק, אפילו לא בביצועים, בטח שלא בבידוד, באיכות החומרים וכו'.

פורסם

בדקתי בגוגל ולא.... אתה לא בכיוון.

תבדוק כמה עולה רנו קליאו 1200 אוטמט 2016.

אין בכלל מה להשוות הקליאו הרבה יותר יקרה

פורסם

מבחינת רעידות אכן זה לא נורא,אבל המנוע לא שקט במאמץ יותר מהממוצע.

למה קונים םיקנטו?

7 שנות אחריות,היא זולה יותר מהאטארג,איבזור טוב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקתי בגוגל ולא.... אתה לא בכיוון.

תבדוק כמה עולה רנו קליאו 1200 אוטמט 2016.

אין בכלל מה להשוות הקליאו הרבה יותר יקרה

אני מדבר על הקליאו הישנה שהייתה לי, 1.2 ידנית. לא רואה את האטראז' ממטר בשום פרמטר. (למעט תא מטען)

ובמחיר היבש, הקליאו עולה קצת יותר מהאטראז' (שעולה 95 אלף ש"ח). נותנת הרבה יותר.

פורסם

לקליאו יש הרבה יתרונות אך מאחור היא משמעותית צפופה יותר לכן אם יש תינוק למשל לאטרג יש יתרון.

אבל אישית הייתי הולך כבר על ה 301,גם מרווחת עם תא מטען גדול אבל הרבה יותר נוחה מהאטרג.

פורסם

ולרעתה נזקף גיר רובוטי חד מצמדי או גיר אוטומטי כמעט בגיל שלי.

ולהזכירך לקליאו יש גרסת סטיישן.

• תוכן חדש...