Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף הגיר הal4 ולקבל רכב טוב משמעותית מהאטרגז.

אני יודע שיש גירסת סטיישן,אבא שלי קנה לפני כמה חודשים,אבל מרווח בירכים שחשוב למשל אם מרכיבים סל קל עדיין צפוף,הספייס סטאר ניראה לי מעט יותר מרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולרעתה נזקף גיר רובוטי חד מצמדי או גיר אוטומטי כמעט בגיל שלי.

הגיר הרובוטי החד מצמדי ב 301 נסבל ביותר, ונחמד מאד בשימוש ידני, כולל גז ביניים חינני.

אבל לפחות מדובר במכונית שמציעה מרווח פנימי ונחות נסיעה ברמה גבוהה, והרגשה של נסיעה במכונית ולא במכסחת דשא על 4 גלגלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הגיר הרובוטי החד מצמדי ב 301 נסבל ביותר, ונחמד מאד בשימוש ידני, כולל גז ביניים חינני.

אבל לפחות מדובר במכונית שמציעה מרווח פנימי ונחות נסיעה ברמה גבוהה, והרגשה של נסיעה במכונית ולא במכסחת דשא על 4 גלגלים.

כן, למרות הכול עדיפה על מכסחת הדשא התאילנדית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפכתם את הרובוטי לזוועה לא קטנה והוא בהחלט לא כזה. וגם אני, שמעדיף בכל זמן גיר פלנטרי טוב, פשוט כי הוא לא משאיר כלום לכשרונו, הרגליו ויכולתו של הנהג ועושה הכל באמת לבד ומיד, לא רואה שום דבר קטסטרופלי בגיר הרובוטי. בשימוש נכון הוא אפילו די מהנה ודי נחמד ואני מתייחס לגירים שאני מכיר מפז'ו ופיאט שהם כידוע חד מצמדיים, בדיוק אגב כמו אלו שבלמבורגיני אוואנטדור או בפאגאני היוארה.

פורסם

כמו בכול דבר יש כאלה שאוהבים יש כאלה שלא,אני אישית בחיים לא אקנה רכב עם רובוט חד מצמדי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה גם שאני ממש לא מבין איך רוכשים האלפים קיה פיקנטו שזה קופסת גפרורים מול האטראז שזה כבר נראה ומרגיש יותר רכב מרווח כולל תא מטען וצריכת דלק נמוכה יותר.

רועש רועד.. זו שטות אחת גדולה בקושי מרגישים חבל שסתם יוצא שם ורכב הזה.

לא נשמע לך הגיוני שיש אנשים שלא מעוניינים לקנות רכב שמיועד לעולם השלישי עם עיצוב מוזר, מנוע נחות יותר ותוספת של בגאז' שהם בכלל לא צריכים?

פורסם
לא נשמע לך הגיוני שיש אנשים שלא מעוניינים לקנות רכב שמיועד לעולם השלישי עם עיצוב מוזר, מנוע נחות יותר ותוספת של בגאז' שהם בכלל לא צריכים?

אני מנסה להבין ולא להיתפס לסתגמות:

"רכב שמיועד לעולם השלישי" - מה זה אומר ? אומרים רכב תילאדי , נו אז ? אמינות מעולה, הרכבה טובה . מה מעבר לזה יותר טוב בפיקנטו קופסת הגפרורים הזו ?

מנוע יותר טוב ? מה בדיוק יותר טוב במנוע 3 צילנדרים של הפקאנטו ?

פורסם

ההשוואה בין האטרג לפיקנטו גם לא נכונה,אם כבר הספייס סטאר.

פורסם
אני מנסה להבין ולא להיתפס לסתגמות:

"רכב שמיועד לעולם השלישי" - מה זה אומר ? אומרים רכב תילאדי , נו אז ? אמינות מעולה, הרכבה טובה . מה מעבר לזה יותר טוב בפיקנטו קופסת הגפרורים הזו ?

מנוע יותר טוב ? מה בדיוק יותר טוב במנוע 3 צילנדרים של הפקאנטו ?

האטראז' מרגישה כאילו היא עשויה מנייר. כשהבגאז' פתוח הוא מתנדנד מהרוח.

אמינות מעולה? מוקדם להגיד. הרכבה טובה? צר לי, לא. איכות החומרים בתא הנוסעים מאוד נמוכה וגימורי העור מתחילים להתקלף אחרי 15-20 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האטרז' היא פח זבל על גלגלים.

לצערי הרב אנחנו מתניידים בו כרכב עיקרי כי הוא ליסינג.

העיקר שיש הנעה בלי מפתח...

בדיוק אתמול הוא בילה יום שלם במוסך על חריקות וצרימות מוזרות (בעיה בבלמים)

הרכב עם 8000 ק"מ על השעון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתם צריכים להחליף דיסקים?

פורסם
ביטלתי את העיסקה מסתבר שהאוטו מלא תיקוני פחחות שלא נאמרו לי בעיסקה בגלל זה חובה לקחת את הרכב לבדיקה

אפשר לנעול

איזה תיקוני פחחות גרמו לך לבטל את העסקה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
איזה תיקוני פחחות גרמו לך לבטל את העסקה?

כל האוטו היה צבע וראו את ההבדלים המוסכניק אמר לי לא להתקרב אליו , אבל אחרי הפאדיחה קניתי היום באלבר שברולט קרוז 2012 השכרה לשעבר עברה 85000, בבדיקה במכוו הדרום ברחובות שאני עשיתי הכל תקין , כולם היו בשוק ממצב האוטו

• תוכן חדש...