Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בבעלות אבא שלי יד שנייה אחרי אח שלו רכב שמור מאוד שטופל רק בחברה. לפני כמה שנים הוחלף מנוע ל2006 (1900 טורבו דיזל). הרכב צורך 1:12 במקרה הטוב וזה נראה לי המון יחסית למנועי דיזל (נתקלתי באוקטביות מהשנתון הזה עם מנועים דומים שעושות 1:17 בחוץ). האם יכול להיות שזה נובע מתקלה?

בביקור מקרי במוסך (לא חברה) נאמר שנראה שיש בעייה באינג'קטורים ואבא שלי ויתר מטעמי עלות גבוהה. המלצות?

פורסם

איזה בעיה יש עם האינג'קטורים ?

אשמח אם תסדר את הכתיבה קצת כי לא הבנתי מתי הוחלף ומה היה לפני .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

הרכב הוא שנת 2001 ולפני כמה שנים הבת של דוד שלי עלתה על בור ושפקה את הקרטר, המשיכה לנסוע והלך המנוע. על הרכב מורכב מנוע 1900 טורבו דיזל משנתון 2006. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעייה באינג'קטורי.

פורסם
הרכב הוא שנת 2001 ולפני כמה שנים הבת של דוד שלי עלתה על בור ושפקה את הקרטר, המשיכה לנסוע והלך המנוע. על הרכב מורכב מנוע 1900 טורבו דיזל משנתון 2006. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעייה באינג'קטורים.

מישהו נתקל הצריכת דלק במנוע 1900 טורבו? נראה לי ממש מוגזם במיוחד שרוב הנסיעות מחוץ לעיר. 1:12 בערך..

• תוכן חדש...