Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyota celica gt-four שאלה ותהיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מאחורה זה מזכיר 360 בדיוק :shock:

זאת גרסאת הCELICA, מונעת FULLTIME AWD. בזמנו התחרתה בWRC GROUP A (אני חושב) מ88' ועד 97'.

יש שלושה דורות, כולם עם מנוע 2.0L מוגדש שמפיק 300כ"ס בגרסאות הWRC. מ88' ועד 91' זו ה"ST165" עם 225כ"ס בגרסת הכביש, מ92' ועד 94' זו ה"ST185", עם 235כ"ס.

השלישית "ST 205" גם עם 235כ"ס, זו הגרסה שאתה צירפת תמונה שלה עם ארבעה פנסים קדמיים..

celica GT4.JPG

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

וואו היא ממש מזכירה לי את היונדאי קופה מספרד, שורצות שם כאלה עם מאין מסכות קדמיות כאלה שבאו מהחברה, לא רואים כאלה בארץ..

וגם קצת הזכירה לי את הלקסוס הקופה שראיתי כמה פה.

פורסם

מה שהזכיר לי את הפרארי 360 לא היה האחורה אלא יותר הקו מותניים והקו חלונות , מאחורה היא באמת מזכירה סופרה .

דרך אגב תודה רבה על המידע :mm_yeah:

ים long time no

פורסם
אגב, זה הספויילר המקורי.. :shock:
מובן לי למה כולם חושבים שהיא דומה לסופרה מאחורה.

1. זאת מכונית שהייתה בזמנו מתחרה ישירה לסופרה ולכן הדימיון הכללי.

2. הדמיון הוא בעיקר לא בעיצוב אלא דימיון אסוציטיבי, זאת אומרת שהיא לא כ"כ דומה לסופרה והספוילר לא מקורי, פשוט יש לה ספוילר של סופרה:-D .

דא"ג, על הרכב הזה בדיוק בגרסת קרלו סיינז עשיתי את ה"קורס נהיגת ראלי,מתקדם" בבלגיה.

רכב מדהים והוא עוד היה לא משופר לחלוטין למעט כלוב התהפכות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך הגיוני שהאוטו היה מתחרה ישיר לסופרה הרי שתיהן שונות לחלוטין מה גם ששתיהן באו מאותו בית :roll:

ים long time no

פורסם
וואו היא ממש מזכירה לי את היונדאי קופה מספרד, שורצות שם כאלה עם מאין מסכות קדמיות כאלה שבאו מהחברה, לא רואים כאלה בארץ..

וגם קצת הזכירה לי את הלקסוס הקופה שראיתי כמה פה.

אלו לא מסכות שבאו ככה מהחברה, זה פשוט דגם של שנים מסוימות שלא שווק פה בארץ...

בארץ יש שתי דגמים הדגמים החדשים ואלו ששוקו עד שנת 99.

בין 99 ל- 2003(או 2002, לא זוכר בדיוק...) שווק הדגם עם ה"מסכות" כביכול, פשוט דגם ביניים שהחברה ייצרה, גם הפנים שלו שונה וגם הפנסים האחוריים....

אישית אני חושב שזה הדגם הכי יפה שלהם בינתיים, יותר מהישנה ובטח שיותר מהחדשה...

פורסם
איך הגיוני שהאוטו היה מתחרה ישיר לסופרה הרי שתיהן שונות לחלוטין מה גם ששתיהן באו מאותו בית :roll:
1. מה הן כ"כ שונות?

2. יש הרבה יצרנים שמיצרים דגמים שונים אבל בעלי אופי דומה ע"מ לספק את כל נגזרות הלקוחות הפוטנציאלים שלהם. הסופרה היא רכב ספורט. הסליקה היא רכב עם נתיות ספורטיביות. הדגם המדובר הוא הדגם הבכיר והמג'ונן אבל הסליקה הבסיסית היא לא יותר מקורולה מעוצבת ועם קצת סטרואידים ו CC כמו שיגיד לך כל בעל סליקה ישראלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך מאחורה זה מזכיר 360 בדיוק :shock:

QUOTE]

אם כבר אז התחת מזכיר מאוד את התחת של הסופרה...

הפנסים הם משהו בסגנון הלוטוס אספריט...

פורסם
1. מה הן כ"כ שונות?

Wow! they are just nowhere near each other, I mean - they are COMPLETELY different

The Celica is a small economy coupe, small motors, small power, small price, nothing fancy, the Supra on the other hand is a MUCH bigger car, almost twice the size of motor, very luxurious inside out and very expensive car ... it's like saying that the BMW 3-series and 7-series aren't very different

הפנסים והתחת שלה בכלליות מזכיר לי קצת את המיאטה... :shock:
תפסיק. אתה יכול לעצבן את מוטי.

:rofl: Soundwave, it's time for a vision check ..

.Moti

פורסם

איזה דומה ל360... אולי ל306..

בכל אופן רכב מדהים, עם חזות כלכך כלכך עוצמתית... יש את הדגם הספציפי בארץ???

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תוכן חדש...