Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מוזרה, אבל יש לי הרבה חומרים והרכב העכשווי שלי לא שווה את ההשקעה, הצבע על הפנים.

רציתי לדעת האם חומרים מתקלקלים? בהנחה והם שמורים במקום סגור וקריר.

ONR\שמפו סיטרוס\ווקס קרנובה נוזלי\אוטמי צבע למיניהם וכו'..

פורסם

יכול לומר ש SRP של אוטוגלים (super resign polish) התקלקל לאחר שנה אצלי בממד קריר ויבש והפך מיימי ביותר, הוא אמור להיות סמיך.

Opel Adam S 2017

פורסם

חבל לי על החומרים, קניתי יותר מדי מרוב התלהבות ואין לי מספיק זמן לנצל את כולם, מה גם שהרכב שלי ממילא לא נראה משהו. אם לא אצליח למכור פשוט אחלק לחבריי הפורום, למה לא :D

פורסם

מעולם לא קונים חומרי דיטיילינג בכמויות. גם שזה תחביב שלי שנים רבות

אני מקפיד לרכוש באופן מבוקר. מעבר לזה תמיד אפשר להתגמש במחיר עוד טיפה

וכך לפחות להחזיר חלק מההשקעה.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

דעתי מעט שונה.

נתקלתי כבר בחומרים שהחזיקו מעמד עשר שנים ויותר בלי ירידה מורגשת באיכות (son of gun לדוגמא) וגם נתקלתי בחומרים שהתחילו להתפרק אחרי כמה שנים, חומרים שניעור בריא החזיר אותם לחיים.

הבעיה העיקרית שנתקלתי בה היא חומרים שמאכלים את האריזה שלהם (סיטרוס, גלון ניקוי החישוקים של מג'ס).

תחושתי היא שמוצרי שימור (חומר עור, חומר להגנת פלסטיקה) יחזיקו מעמד טוב יותר ממוצרי ניקוי או ווקסים.

אבל כן, רצוי לסיים את החומרים בטווח של שנתיים שלוש.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

son of gun זה הדבר האחרון שהייתי בוחן איתו עמידות. יש לי כאלו זרוקים ברכב בחום

יותר מ 7 שנים (של הבן) והם לא מראים שום סימן שהם מתפגרים.

אבל שמדובר על תכשירים איכותיים ובמיוחד אוטמי צבע/ווקסים/פולישים/ציפויים

רוב הסיכוי שהיעילות שלהם תפחת או חמור יותר תתפרק.

זה לא אומר שאני זורק ישר מוצרים ישנים. למשל המנזרנה שלי כבר בן שנתיים ועדיין לא מראה סימנים של התפרקות גם לא מבחינת יעילות -בדקתי. כך שכל מקרה לגופו.

מזכיר לי שהיו שעבר הרחוק היו אצלי כל מיני תכשירים טובים של אוטו גלים (הייתי חסיד שלהם) ועוד כמה חברות זרוקים באיזה מחסן יותר מ 15 שנים, כולם מפורקים. ווקסים,פולישים והכי אהוב עלי תכשיר לדשבורד. אבל היה שם ווקס אחד שהיה לו איזה "סימן חיים" ניסיתי אותו אבל זה היה מאמץ לחינם.

• תוכן חדש...