Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש רדיו דיסק לרכב טויוטה קורולה שנת 2002 - כרגע יש את המערכת שרואים בתמונות המצורפות - שמכיל BLUETHHOTH USB AUX ו FM.

אני לא מחפש כל מיני אביזרים כאלה ואחרים שיתחברו לרדיו הקיים וישדרגו אותו.

אני מעוניין להחליף אותו קומפלט.

אני מעוניין להוציא על זה כמה שפחות כסף.

ראיתי את זה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888618

אבל זה ממש יקר לאור הסכום שאני מעוניין להוציא

בדקתי עוד קצת ומצאתי את המוצר הזה: jsd-20158

http://www.aliexpress.com/item/New-12V-Bluetooth-1-Din-Stereo-Radio-MP3-USB-SD-AUX-Audio-Player-Car-in-Dash/32501712005.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_3_10001_10002_10005_301_10006_10003_10004_62,searchweb201560_1,searchweb1451318400_6149,searchweb1451318411_6450

אני דיי סגור עליו מכיוון שהוא עונה לי על כל הדרישות הטכניות והתקציב.

לא מפחיד אותי מוצרים סיניים, יש לי ניסיון מאוד טוב איתם.

אני בעיקר רוצה לדעת אם זה יתאים לרכב שלי ואם אני יכול לבצע לבד את תהליך ההתקנה או שאני צריך ללכת למוסך/טכנאי

תודה רבה

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז בסוף קניתי את זה והלכתי להתקין איזה באיזה מוסך קרוב לבית בעלות זניחה

בכל אופן, הבעיה היא שכרגע יש בעיה עם הבאסים, פשוט הבאסים לא נשמעים טוב, ראיתי איך הוא התקין את זה ופשוט חשף חוטי נחושת וסגר עם איזולירבנד, אולי אחד מן החוטים לא סגר טוב? אז השאלה שלי אם יש איזה כבל ספיציפי - צבע מסוים - שידוע שהוא אחראי על הבאס ואז אני אטפל רק בו

פורסם

אין קשר לחוטים. מכשירים זולים מתאפיינים בדרך כלל בגבוהים בולטים ומידים/באסים לא קיימים. (צליל חד חסר "בשר") מעבר לזה צריך לשחק בכיוונים.

פורסם

קנית את הסיני?

ברכותיי על ההצטרפות למועדון הסאונד שנשמע על הפנים.

לא, אין חוט ספציפי.

לכל רמקול יש פלוס ומינוס.

לא יודע למה אתה קורא "לא נשמע טוב", אבל היפוך של החוטים הנ"ל ביחס לרמקול מנגד עשוי להשפיע לרעה על רמת הבאס.

פורסם

לאלא

אני לא מדבר על איכות סאונד גרועה יחסית

אני מדבר על זה שאי אפשר באמת לשמוע

הבאסים פשוט לא טובים, לא נשמעים טוב, בפירוש זו תקלה טכנית ולא אמור להישמע ככה

אני חושב לפתוח את הזה מאחורה ולראות מה המצב שלו אם יש חוטים חשופים או חוטים שלא מחוברים טוב

יש עוד רעיונות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אריק, תנסה להפוך קוטביות. אם זה לא עוזר אז זה פשוט המכשיר שקנית בעל מגבר נחות(לא מפתיע). תסתכל על הדרך על הרמקולים שלך ותבדוק שהם שלמים ולא התפוררו או משהו. ובאמת ברדיו הקודם שהיה לך היה bluetooth? זה נורא מפתיע אותי D:

פורסם

לא שאלתי מתקין מקצועי...

מה הכוונה להפוך קוטביות? אני בספק אם זה בגלל המגבר הנחות שיש במכשיר שקניתי, רק הבאס לא נשמע טוב.

לא היה לי BT. לא היה לי כלום. רק רדיו

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה

החלטתי להקליט את הרמקולים כדי שיובן יותר טוב מה המצב

הקלטתי 2 קטעים של שירים שבהם אפשר להרגיש את ההבדל

לפי מה שאני מבין בכל רגע שיש באס בשיר אז יש את הבעיה

פשוט להיכנס ללינק ולשמוע

קטע 1 בלי באס - https://drive.google.com/file/d/0BwPvrWDx2OJSUENWMkhNeGlHeTg/view?usp=sharing

קטע 2 עם באס - https://drive.google.com/file/d/0BwPvrWDx2OJSQnJRZFFrYVdlRkU/view?usp=sharing

אשמח לתגובות (:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קשה קצת להבין מההקלטה במה מדובר, אבל יש מצב שהרמקולים פשוט לא מסוגלים לנגן את הבאס שהר"ד מוציא.

או שהרמקולים גמורים (אם מקוריים אז שתי האפשרויות הנ"ל אפשריות ביותר).

או שאולי הר"ד מעוות נורא את התחום הנמוך.

אם יש איקוולייזר שמאפשר הגברה של הבאס תתחיל בלאפס אותו או להנמיך אותו.

אם יש אופציית Loudness/Bass Boost, כבה אותה.

אם יש חלילה קרוסאובר בסיסי (מסוג HPF) השתמש בו כדי להגביל את תחום התדרים הנמוך שיוצא לרמקולים (סביב 80-100 הרץ למשל).

פורסם

באקולייזר אין יותר מדיי אופציות

העברתי אותו למצב FLAT ויש שיפור בשמע, אך עדיין זה מאוד תלוי מה שומעים באותו רגע...

לא ממש הבנתי את ההערה שלך לגבי הקרוסאובר.. (אני לא מומחה לאודיו )

איך אני יכול לוודא שמדובר ברמקולים?

איך אתה מציע להתקדם?

• תוכן חדש...