Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

מחפש רכב להורים, אשמח לשמוע הצעות תקציב עד 40,000-45,000, לא יותר מזה.

אוטומט בלבד, רצוי שנתון כמה שיותר חדש,צריכת דלק לא אישיו כ"כ, נסועה שנתית של כ 8,000-10,000 ק"מ בשנה.

אפשרי גם סופר מיני מעניינת וחזקה.

חשבנו על פורד פוקוס טורר, מה אומרים?

פורסם

פורד פוקוס - האם מדובר בדגם מהצורה הנוכחית או מהצורה הקודמת?

אני הייתי מציע יונדאי i30. רכב אמין, לא יקר לתחזוקה, צריכת דלק סבירה, בטיחות טובה ומאובזר לזמנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כנראה מדובר בצורה החדשה, אני הייתי מתרחק בגלל הגיר הרובוטי הלא מוצלח.

ובדרך כלל המבצעים האלו הם החל מ... (ולהנהלה - זה כדי להדגים, אני יודע שאסור להשתמש בשלוש נקודות). כלומר 50 אלף ש"ח ומעלה. רכב טוב יעלה יותר מ50 אלף ש"ח.

אני לא מחבב את ה3 מהדורות הקודמים. מעדיף את היונדאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפי דעתי יותר הולם זוג מבוגרים במאזדה 6,

יש כאלו בשנתונים 2006-8 שהם שמורות, רק צריך סבלנות לחפש,

ואם הנסועה השנתית גם לא גבוהה אז עלויות הדלק יהיו סבירות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אפשר סופר מיני אז כנראה שהגודל לא ממש חשוב.

ואגב, הנה דרישה של פותח/ת השרשור: "רצוי שנתון כמה שיותר חדש". זה קצת מתנגש עם העצה למאזדה 6.

פורסם

בגדול, אני לא יכול שלא להצטרף להמלצה על ה i30, רכב מוצלח, ויחסית מאובזר,הוא נותן תמורה מלאה לכסף. בתקציב הזה תוכלו לרכוש אחת מהדור הראשון (09 -2011). באופן ספציפי יותר, מה הן ההעדפות של הוריך מבחינת נוחות,זריזות,אמינות,סחירות? צורת נהיגה(רגועה יותר,או ההיפך).

כמו שכבר נאמר הגיר הרובוטי בפוקוס (והאמת שעד היום אין אף רכב שהפגין אמינות עם הגירים האלה) לא מוצלח במיוחד,אנשים מדווחים על רעידות בנסיעה איטית, המגרשים רק מחפשים רוכשים לפוקוס הזו. אני כן יכול להמליץ על הצורה הישנה יותר,שתיכנס גם כן לתקציב, רק בדגש על מנוע 2 ליטר שנותן ביצועים עדיפים באפן משמעותי. עוד אופציה שלדעתי ראוי להזכירה-קיה פורטה/סיד. רכבים מצויינים ששווה לבדוק.

פורסם

יש דווקא שני גירים רובוטיים כפולי מצמדים שמציגים אמינות טובה:

DSG6.

EDC שיש ברנו.

מצטרף גם להמלצה על קיה פורטה וסיד, שחולקות הרבה במשותף עם הi30. (למעשה, הסיד היא האחות התאומה שלה)

פורסם

אני לא שמעתי תלונות גם על הגירים של יונדאי/קיה וגם על זה של פיאט/אלפא.

מה אתם חושבים על מיצובישי לאנסר? נמכרת במחירים נמוכים ומעניקה תמורה גבוהה למחיר עם תא נוסעים מאוד מרווח ואבזור בטיחותי שכולל 7 כריות אויר.

פורסם

נסועה רגועה ביותר, כאמור רוב הזמן הנסיעה היא עירונית, וכן מחפשים בעיקר משפחתית נחמדה ושנתון כמה שיותר חדש בטווח המחירים שציינתי, אני מעדיף קודם למצות את האופציות במשפחתית ואם אין אז נעבור לסופר מיני.

בזכותכם נרד מהמבצע, ככל הנראה לא משתלם ולא בא לי ליפול על לימון.

מה אומרים על יונדאי i25?

פורסם

חביבה בסך הכל כמשפחתית עירונית, קצת קופצנית אבל בעיקר בנסיעה בין עירונית בכבישים גליים.

ממליץ להימנע מדגמי ה-1.4 ולהתמקד ב-1.6 שמרגיש הרבה יותר טוב על הרכב הזה.

• תוכן חדש...