Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לאלמרה 2004 ששווה 18,000 (בלחץ)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלוף שנה הגיע הזמן לחדש את ביטוח הרכב.

בביטוח החובה אין הפתעות, מה שיש זה מה שיש והוא קצת יותר זול מבשנה החולפת.

בשנים הקודמות ביטוח מקיף היה ברירת מחדל מבחינתי, בעיקר גם כי המצב הכלכלי היה קצת שונה והעדפתי לבטח את הרכוש במלואו (שלא לדבר על זה שהיה שווה כמה זוזים יותר מהיום), השנה הוא שווה אולי 17,000 שח, ההפרש בין ההצעה הזולה ביותר שיש לי (צד ג' בלבד 917 שח, כולל גרירה, שמשות ועד 1 מיליון)

להצעה הכי זולה של מקיף שיש לי (1950 ש"ח מקיף, גרירה, שמשות, מראות ופנסים, 1 מיליון צד ג', הוצאות משפט ורכבים חלופיים)

הוא כ 1000 ש"ח, מצד אחד מקובל לקבוע שרכבים ישנים לא כלכלי לבטח בביטוח מקיף, מצד שני מדובר בפרמיה של 1000 ש"ח לבטח רכוש בשווי 17,000.

מה אתם הייתם עושים (בהנחה שאתה לא קשורים למשפחת רוטשילד ונוסעים ברכב בן 12)?

פורסם

עדיף מקיף,לא בגלל הסיכוי שייגנב(ניסן אלמרה לא נחשבת לגניבה) אלא בגלל שביום שתיכנס לתאונה שלא באשמתך או באשמתך לא תצטרך לריב עם חברת הביטוח על הכסף וגם השירות לבעלי מקיף הוא אדיב יותר.

פורסם

2:1 לטובת מקיף, מעניין.

השירות בוודאות הרבה יותר אדיב כי אתה משלם הרבה יותר לחברת הביטוח, אם היית שומע לאיזה לחץ הנציגה בביטוח ישיר נכנסה כשאמרתי לה שאני שוקל לעשות צד ג', השב"כ נכנס לפחות לחץ כשיש איום וודאי על ראש ממשלה מכהן.

מה גבי השתתפות עצמית מוגדלת? יש איזשהו עיקרון מנחה החלטה בנושא?

פורסם

עד 2014 הייתה לי לאנטיס שנת 99. שמכרתי אותה ב 12000, היא עדיין הייתה מבוטחת במקיף...

1000 שקל לשנה לדעתי שווה.

3:1 למקיף :-)

פורסם

+1 לבטח ביטוח מקיף

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביטוח נועד למקרים שאתה לא יכול או קשה לך מאוד להתמודד איתם כספית.

אם חו"ח תגנב האלמרה, ותאלץ ללכת ברגל כי לא תיהיה לך שום אפשרות לממן רכב במקום, אולי כדאי שתבטח במקיף.

אם אתה נוהג המון, ו(אולי) באופן מסוכן ומזמין צרות, בטח במקיף.

הייתי אומר: אם יש לך דגם גניב ומבוקש אצל הגנבים (נניח, סיביק) אבל זו אלמרה; אם אתה גר או מחנה בקביעות במקומות מועדים לפורענות (למשל מגרשי חנייה של תחנות רכבת או בתי חולים) - בטח במקיף.

אם רוב התשובות הן שליליות, אז הסיכוי לטוטאל לוס/גניבה הם לא גבוהים, והנזק המקסימלי שאתה יכול לספוג הוא כ-17 (אגב, נראה לי שהגזמת בשווי, ומעשית השווי נמוך בהרבה), אז לשלם 1000 בשנה (כ-6% מהשווי) נראה לי שריפה של כסף.

אני אישית לא מבטח במקיף אף פעם (כרגע, לנסר 2008 ) ובמהלך השנים חסכתי סכום מכובד.

4:2.

:turn-l:
פורסם

עד שפעם אחת תיפול - כל חסכון יתאדה, ותהיה מול שוקת שבורה.

במיוחד אם יכנס בך דלפון שלא חסך רק על מקיף אלא גם על צד ג'.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ל1000 ש"ח האלה תוסיף השתתפות עצמית ופרמיה בשנים הבאות, עכשיו תחשוב שוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעשה מקיף זה שווה.

לפני חצי שנה הייתה לי תאונה עם משאית ביציאה מהלימודים.

נהג המשאית לא נתן לי זכות קדימה בצומת למרות שהיה לו שלט של האט ותן זכות קדימה

כמובן שהנהג לא הודה באשמה ואמר שנסעתי מהר ולי לא היה מקיף וחברת הביטוח שלו לא הייתה מוכנה לשלם את הפיצוי על הרכב שהלך.

רק לאחר הגשת תביעה בבית המשפט הם היו מוכנים לשלם לי את הסכום.

מסקנה אני בחיים לא יוותר על ביטוח מקיף.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני מניח שהכל תלוי איך מסתכלים על זה.

ביטוח חובה זה 1600 - כשמו כן הוא, חובה.

צד ג' כ1000 ש"ח - אמנם לא חובה, אבל צריך להיות אמיץ מאד או טיפש מאד בשביל לא לעשות.

ועל זה מוסיפים עוד 1000 לביטוח מקיף.

אם מסתכלים על סך עלות הביטוחים, הדיוו הופך ל 2600 מול 3600 ומול מספרים כאלו מגיע הרצון לחסוך כמה שניתן.

אני מניח שבשבוע הבא אמצע את הזמן ואסגור ביטוח מקיף.

תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...