Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שפתחתי נושא דומה בעבר,וחפרתי בפורום האלה המועמדות הסופיות.

1)סקודה פאביה 1.4 ידני

2)יונדאי I20

3)ניסאן

מיקרה 1200 ידני

4)רכב אחר?

תקציב עד 45K עדיפות לפחות

צרכים:

חיסכוני בדלק עלות תחזוקה נמוכה וכמובן שמירת ערך

אמינות

נוחות נסיעה

ביטחות

מנוע מעל ,1000 כי רוב הנסיעות הן 70אחוז בין עירוני והשאר עירוני.(או שאני טועה בנוגע לנפח)

תודה.

פורסם

אתה בעצם רוצה הכול מהכול :wink:

אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך צריכת דלק כמו במיקרה,או התפשרות אבל נוחות טובה יותר כמו בפאביה עם מרווח טוב יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק את האיביזה 1.4,מנוע כמו לפאביה אבל עם מראה צעיר יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהפאביה?

פורסם (נערך)

מהשאר.אני יודע שהן חולקות אותו מנוע וכו

אבל האיביזה בתקציב רק שנת 2010,ורובם עברו כבר כמה ידים:oops:

עריכה אחרונה על ידי ALOK
פורסם

המיקרה מבחינת צריכת דלק ואחזקה צריכה להיות הכי זולה,מצד שני המושבים לא מזהירים והיא רועשת יותר,מרווחת פחות,לחיסכון יש מחיר.

הייתי בודק גם את הפונטו איוו.

פורסם
לאחר שפתחתי נושא דומה בעבר,וחפרתי בפורום האלה המועמדות הסופיות.

1)סקודה פאביה 1.4 ידני

2)יונדאי I20

3)ניסאן

מיקרה 1200 ידני

4)רכב אחר?

תקציב עד 45K עדיפות לפחות

צרכים:

חיסכוני בדלק עלות תחזוקה נמוכה וכמובן שמירת ערך ???

אמינות

נוחות נסיעה

ביטחות

מנוע מעל ,1000 כי רוב הנסיעות הן 70אחוז בין עירוני והשאר עירוני.(או שאני טועה בנוגע לנפח)

תודה.

אני מרגיש כמו תקליט שרוט אבל בכל זאת אשאל: אתה לא מבין שבכל הקשור למחיר עצמו ולשמירה עליו אתה דווקא צריך רכב שלא שומר על ערכו? הלו....... אתה קונה רכב משומש ושמירת הערך עולה לך כסף!!!!

כן, כן, אני יודע שיש טענה לקשר בין רכבים ששומרים על ערכם לבין רכבים טובים ואמינים. זה מתוך הנחה שהביקוש הגובה להונדה וטויוטה, לדוגמא, נובע מכך שאלו מכוניות טובות ואמינות.

ראשית, לא בהכרח שהתדמית תואמת למציאות. שנית, וחשוב מכך הוא שהרכיב הספציפי של שמירת ערכן הוא שיקול לרעתן (שאולי מתקזז עם יתרונותיהן ואולי לא)

פורסם

לא ירדתי לסוף דעתך. בכול אופן אשמח לא לסטות מהנושא המקורי.

אגב איך מתפקדים כול הרכבים עם מנוע 1000 בנסיעה בין עירונית מבחינת נוחות וצריכת דלק? (ספייסטר I10 וכו)

פורסם

מה לגבי קיה ריו. יש חסכוניות ממה, אבל היא אמינה, מרווחת (למרות שפחות קריטי עבורך), נוחה יחסית, וממה שאני יודע התחזוקה לא יקרה.

פורסם

הם מתפקדים בסדר בבין עירוני ומציגים צריכת דלק מצוינת.

פורסם
מה לגבי קיה ריו. יש חסכוניות ממה, אבל היא אמינה, מרווחת (למרות שפחות קריטי עבורך), נוחה יחסית, וממה שאני יודע התחזוקה לא יקרה.

תאכלס כן הקיה ריו יכולה להיות אחלה אופציה . אני אישית מת על הנוחות של הקוראניות וגם האיכות חומרים דווקא סבבה. הייתה לי גם את הסי 3 של סיטרואן עד לפני כמה שנים והיא הייתה אחלה עד שהתחילו הבעיות בגיר. בגדול היא גם מאוד מפנקת

פורסם (נערך)
לא ירדתי לסוף דעתך. בכול אופן אשמח לא לסטות מהנושא המקורי.

(ספייסטר I10 וכו)

רק אבהיר, כי נראה לי שזה בגדרי הנושא המקורי.

לחפש רכב יד שניה ולציין "וכמובן שמירת ערך"

זה כמו להגיד "אני מחפש רכב שאינו נוח". או יותר במדוייק יותר להגדיר דרישה לרכב לפיה "אני מחפש רכב יקר". פשוט קצת מוזר בעיני.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה רכב ששומר על ערכו=רכב שיהיה קל למכור בעתיד בגלל דרישה.

מעבר לכך

ירדתי מפ'גו 107 וI10 מבחינת נסיעה בבין עיורני זה פחות חביב.

אני כמעט נעול על ניסאן מיקרה. אני רק מחפש חוות דעת על נסיעות בין עירונית.

• תוכן חדש...