Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן של חבר מהעבודה הוא בחור צעיר שמאד מתענין בתחום, בעיקר טבעות.

הצעיר כמובן נטול זוזים וידו אינה משגת לרכוש כמה קילו זהב, ציוד, מקום ולהתחיל להתאמן...

אמרתי לחבר שאני רשום בפורום שבו יש פשוט תשובות לכל השאלות בעולם.

אז, בתור התחלה, האם קיים אתר בעברית בנושא? דברים פשוטים של ייצור? כרגע הוא בלימודים אבל לא פוסל לעבוד כשוליה אצל איזה צורף או משהו בסגנון, השאלה היא האם כך זה פועל? שוליה? או לימוד מסודר?

בקיצור - כל פיסת מידע מהתחום תוערך ואני אעביר לו.

תודה רבה.

פורסם

אהלן,

כתבת שהבחור כרגע בלימודים, האם זה לימודים הקשורים לתחום הצורפות?

אישתי בזמנו למדה 4 שנים לימודי עיצוב אומנות וצורפות באסכולה מימד.

אני מניח שהם אולי יוכלו לכוון את הבחור כי לא ברור לי האם יש לו כל ידע או רקע בעניין.

ברגע שיסיים את הלימודים יתכן שיפתחו בפניו אופציות עבודה בתחום או שפשוט יוכל לרכוש ציוד לייצור ויפתח סטודיו (זה מה שאישתי בחרה ).

ציוד הוא יכול לרכוש גם מיד שניה (אישתי במקרה מכרה את כל ציוד הסטודיו שלה לפני כחודשיים ).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי,

הוא לא לומד את התחום הזה, אבל מתענין וחושב לעסוק בו כעיסוק צדדי, כתחביב.

זה פשוט מענין אותו והוא מעונין לבדוק האם קיים פורום בנושא, או כדומה.

• תוכן חדש...