Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את המעיל הענטיקה שלי.

אני לא מחפש שם ידוע או מותג, רק מעיל טוב וכמובן מחיר סביר.

מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש בערך 72 מיליון חנויות בתחום הזה, במרכז.

אל מי לפנות?

תודה.

פורסם

דריש, הפורום הזה מת עוד בטרם נולד.

ירחמיאל - רוב החנויות ממוקמות ברחוב שוקן בתל אביב, וניתן לכסות את כל החנויות הרציניות באחה"צ אחד.

לי יש התנסות טובה עם השירות של א.ד. מוטורספורט (מעיל קיץ וכפפות) וקצת פחות טובה עם אופנוסנטר (קסדה ומעיל חורף).

בנוסף, שמעתי דברים טובים על כולבוטקס, לרט מציעים מחירים זולים על מוצרי המותג הפרטי שלהם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

^

אם אתה כבר מבטל את דבריי, לפחות תדייק:

1. הפורום לא מת אלא די פעיל, פשוט עם אנשים אחרים. בכל אופן, ההיסטוריה והדמוגרפיה שלו לא משנות לפות"ש שרוצה לעשות עסקה משתלמת.

2. מרכז העניינים הוא לא רק ברח' שוקן אלא במשולש הרחובות שוקן-הרצל-סלמה, וכלבוטקס בכלל יושבים ברמת גן.

פורסם
^

אם אתה כבר מבטל את דבריי, לפחות תדייק:

1. הפורום לא מת אלא די פעיל, פשוט עם אנשים אחרים. בכל אופן, ההיסטוריה והדמוגרפיה שלו לא משנות לפות"ש שרוצה לעשות עסקה משתלמת.

2. מרכז העניינים הוא לא רק ברח' שוקן אלא במשולש הרחובות שוקן-הרצל-סלמה, וכלבוטקס בכלל יושבים ברמת גן.

לא מתכוון בהשוואה לפול-גז. אבסולוטית - כמעט ואין תנועה. בטח בפורום מכירה.

כולבוטקס יושבים בשוקן 7.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

~

צודק, עברו דירה אחרי הרבה שנים בר"ג. לא עקבתי אחרי העלילה.

אבל אתה עדיין טועה לגבי פורום המכירה - מספיק להסתכל על התאריכים בעמוד הראשון כדי לראות שלא חסר שם טראפיק.

פורסם

יש לי מעיל RST או איך שלא קוראים למותג של כולבטקס, מעיל מצוין ששירת אותי מעולה כל עוד רכבתי, ומחיר זול יחסית לשוק (אז קניתי ב400+ במבצע, נראה לי המחיר הוא 600-700).

נתנו שרות מעולה, כולל יציאה איתי לקטנוע לראות שנוח לי לשבת עם המעיל והכפפות שקניתי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החנות עם השרות הטוב ביותר לדעתי זו רשף טכנולוגיות שיושבים בצומת גן יבנה.

שרות בכמה רמות מעל כל חנות אחרת שיצא לי לבקר בה (כולל כלבוטקס שאוהבים להלל אותם).

פורסם

אני מוכר את הציוד שברשותי יחד עם מכירת הקטנוע.

מעיל חורף ג'ו רוקט מידה m עם ביטנה פריקה.. קניתי לפני כחודש וחצי, עזיבת התחום לא היתה בתכנון. צבע שחור.

אם מעוניין נמשיך בפרטי

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ממליץ בחום ,לבדוק את לוח יד 2. יש לא מעט ציוד חדש שנמכר עקב מידה לא מתאימה. בשנתיים האחרונות קניתי קסדה ומעיל דיינז חדשים בכ60% ממחירם בחנויות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...