Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

צריך להשאיר את ה-"בידור עם קצת רכב" לתכנית החדשה של קלארקסון ושות' וללכת לכיוון של תכנית רכב אמיתית.

ואז הרייטינג שלה יגיע לרצפה. מה לעשות, אנשים אוהבים לראות דברים מבדרים, ולא רק תכניות שבהם מדברים על פרטים טכניים של מכוניות, על תת היגוי, שלדה טובה ופלסטיקה לא אחידה, באווירה של טקס אזכרת קורבנות מלחמת קוסובו.

כמובן שגם לא צריך להגזים, ולהפוך את התכנית לדובוני אכפת לי (כמו שאוונס ניסה לעשות), אבל יש גבול לכל דבר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי, גם כריס האריס עוד לא מרגיש שם בבית, ואני לא בטוח שסאטקליף יוותר על הפוזיציה שלו בכזו קלות - להצטלם מאחורי ההגה זה דבר אחד, ולעמוד באולפן ולעשות צ'אלנג'ס של טופ גיר זה דבר אחר לגמרי. לא כל כתב רכב הוא מגיש טוב, עובר מסך או לא.

בנוסף - לשלישיה היה נסיון עצום מול המסך (עוד לפני שהתחילו לעבוד בטופ גיר), היום כבר אין סבלנות לקהל לתת למגישים חדשים להשתפשף, ולדעתי - טופ גיר צריכים להביא אנשים שמראש יש להם דינאמיקה, ואם כבר - אני דווקא הייתי מכוון על הקאסט של פיפט גיר (טיף נידל, ויקי וג'ייסון) או לחילופין על קאסט של נהגי פורמולה מירוץ שהתנסו קצת בטלוויזיה (דיוויד קולטהארד?)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לוקח זמן כדי להרגיש בבית. בטח כשאתה נכנס לנעליים כ"כ גדולות.

לטיף נידל יש בעיה של אובר-אקטינג רציני שהשתלט עליו בשנים האחרונות. הטיף הרציני, זה שהיה חלק מטופ-גיר הישנה, היה די טוב.

את ויקי אני אוהב וג'ייסון מעולה.

אבל כריס האריס is the man. והוא חבר ותיק וקרוב של דיקי, ג'טרו וסאתקליף - אז אני רואה בזה פוטנציאל.

ואז הרייטינג שלה יגיע לרצפה. מה לעשות, אנשים אוהבים לראות דברים מבדרים

בכלל לא בטוח לגבי הרייטינג.

אם יתנו לכריס האריס יד יותר חופשית, בשילוב עם הצוות והתקציבים של טופ גיר - לא יהיה משעמם.

אבל להמשיך לנסות ולחפש את "הקלארקסון החדש" ולהמשיך עם אותו פורמט כאילו כלום לא קרה... כישלון ידוע מראש.

צריך ניעור טוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כמה נואשים אתם בסולם של "מ 1 עד BBC"?

מתוך: http://cars.walla.co.il/item/2992383

ה-BBC מאיימים לתבוע את תכנית הרכב החדשה של ג'רמי קלארקסון

ה-BBC אוסרים על מפיקי תכנית הרכב 'גרנד-טור' להשתמש במסלול מירוצים, משפטי מפתח ותיאורים מהתכנית הקודמת בתואנה להפרת זכויות. אנדי ווילמן: "זה נהיה פשוט מגוחך"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...