Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה פרק של טופ גיר רואים הכי הרבה את ג'ואי (מאט לבלנק)?

את ג'ואי רואים הכי הרבה בחברים ובסדרת ספין אוף בשם ג'ואי (כן, יש לו סדרה משל עצמו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא טרחתי לראות את פרק 3 והלאה. הבנתי לאן הרוח נושבת.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

פרק 4 היה מצויין, חסר עדיין את הכימיה בין הדמויות כמו שהיה במתכונת הקודמת, מאט מאוד מתאים לקונספט של התוכנית וכך גם אדי וסבין. כריס ממלא משבצת שלא מתאימה לו ואני חושב שפה זאת הנפילה של ההפקה, במקום לכוון למקום אחר ו לנסות באמת לחדש הם ניסו למלא את המקומות של הצוות הקודם, זה לא תופס.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

הם כבר ישתפשפו וישפרו את הדינאמיקה.

בעונה הבאה אני לא רואה את כריס חוזר.

גם הקלארקסון היה נוראי בעונה הראשונה והיה להם את ג'ייסון דו (Jason Dawe) לפני ג'יימס מיי, שהיה אסון מהלך וגם לא נעים למראה.

הפרק השלישי היה אחלה.

פורסם

פרק 5 - נרדמתי.

הקטע על ה-M2 עוד איכשהו היה בסדר, כל השאר להריץ קדימה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
פרק 4 היה מצויין, חסר עדיין את הכימיה בין הדמויות כמו שהיה במתכונת הקודמת, מאט מאוד מתאים לקונספט של התוכנית וכך גם אדי וסבין. כריס ממלא משבצת שלא מתאימה לו ואני חושב שפה זאת הנפילה של ההפקה, במקום לכוון למקום אחר ו לנסות באמת לחדש הם ניסו למלא את המקומות של הצוות הקודם, זה לא תופס.

Sent from my A0001 using Tapatalk

אחרי שהמעריצים באו עם טנק למשרדי התוכנית ודרשו להחזיר את המנחים הקודמים, אני די בטוח שהמפיקים לא רצו לסטות יותר מידי מהסגנון של התכנית וליצור חיה חדשה לגמרי. אולי בעונה הבאה יהיה יותר גיוון. בינתיים הולכים על "בטוח"

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
מאט לבלנק מאיים לעזוב אם כריס אוונס לא יפוטר

לא מספיק שכמות הצופים נחתכה בכמעט חצי בין הפרק הראשון לרביעי, עכשיו מתברר שגם היחסים בין המגישים לא משהו...

ו....כריס אוונס "עוזב"

פורסם
אחרי שהמעריצים באו עם טנק למשרדי התוכנית ודרשו להחזיר את המנחים הקודמים

מאוד עזר להם גם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם מאט, אדי וסבין לא מתאימים. אפשר לוותר על שלושתם.

צריך להשאיר את כריס האריס ולצרף את ויקי באטלר-הנדרסון, דיקי מידן ומרינו פרנקיטי.

ואפשר לוותר גם על אקסטרה גיר.

פורסם

לא לוותר על התכנית, לוותר על הפורמט שקלארקסון יצר. לעשות משהו חדש. אין ברירה, אי אפשר להעתיק את קלארקסון.

צריך להשאיר את ה-"בידור עם קצת רכב" לתכנית החדשה של קלארקסון ושות' וללכת לכיוון של תכנית רכב אמיתית.

יש מספיק קאר-גיקס שהם גם פרזנטורים טובים וגם יודעים לדבר תו"כ נהיגה חזקה:

כריס האריס, דיקי מידן, ג'טרו בובינגדון, סטיב סאתקליף, ג'ייסון פלייטו וכו'.

• תוכן חדש...