Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://kat.cr/top-gear-extra-gear-s01e01-real-repack-720p-web-h264-heat-rartv-t12684510.html

איכות 720P. ירד לי תוך כמה דקות.

עם האינטרנט במקום מגוריך בטח ירד תוך שבוע ואז תוכל לראות יחד עם טופ גיר הסדרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צפיה ישירה תהיה באיכות פחות טובה עקב קומפרסיה של הקובץ, זה כולה 400MB להוריד ולמחוק אחרי שרואים.

They are trying to ban me...

פורסם

פרק 2 היה טוב.

הם משקיעים בשביל להלהיב את הציבור.

רצו מישהו שיודע לנהוג יותר טוב מהג'ינג'י אז הביאו לשתי דקות את jenson button

רצו מישהו מעניין בשביל הטיול שלהם הביאו את eddie jordan

בארץ אין אנשים שיש קבוצת פורמולה 1 בשם שלהם(הייתה, הוא מכר אותה).

לא מצאתי איך לראות את אקסטרה בחי

אייל

פורסם

כריס אוונס הזה פשוט לא עשוי מחומר של חובבי נהיגה, הוא איש של תוכניות בידור ורואים את זה - לחובבי הרכב האמיתיים זה יוצר אנטגוניזם (מעבר לזה שהוא דורך במשבצת קדושה). אם היו שמים במשבצת המנחה המוביל מישהו כמו כריס האריס - עוד היה לזה סיכוי להיות טוב, לי יש הרגשה שבעונה הבאה אוונס לא יהיה שם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שוב, התחושה היחידה שאני מקבל מהתכנית החדשה היא שהכל מאולץ.

הקטע היחיד שבו משהו לא נראה מבויים למוות היה ג'נסן באטן משתולל על המסלול. רואים שהוא באמת נהנה ויש לו יותר כריזמה מלכל מנחי התכנית יחד. חבל שהוא עסוק מידי בF1 מכדי להגיש את טופ גיר.

בחלק שבו מאט אומר לאדי שהוא אוסר עליו לנהוג במרצדס הרגשתי לא נעים. בעונות הקודמות גרמו נזק לרכבים לא פחות יקרים (גאיירדו ו458 ספיידר), ופשוט צחקו על זה לאורך שארית הפרק.

אפילו הרמאויות הקטנות כבר לא הצחיקו.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
כריס אוונס הזה פשוט לא עשוי מחומר של חובבי נהיגה, הוא איש של תוכניות בידור ורואים את זה

במידה מסוימת זה נכון גם לקלרקסון.

ההבדל הוא שאוונס הוא לא "סתם" איש בידור באי הבריטי. הוא חתיכת אישיות בעולם הבידור הזה. כדי לשפוט את ההצלחה שלו, שווה לבדוק ברחבי הרשת מה חושבים עליו האנגלו-סקסים...

דווקא את הריס, שאני מאוד מעריך אותו כנהג ועיתונאי רכב מקצועי, אני לא רואה מנחה את התכנית, שנועדה להיות תכנית בידור ולא תכנית רכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
כריס אוונס הזה פשוט לא עשוי מחומר של חובבי נהיגה, הוא איש של תוכניות בידור ורואים את זה - לחובבי הרכב האמיתיים זה יוצר אנטגוניזם

גם קלארקסון לא - הוא מנחה תוכניות בידור, שבמקרה גם מדבר על מכוניות. שים אותו בסיטואציה אחרת (לדוגמא בתור מבקר קולנוע או משהו), והוא יהיה לא פחות טוב.

כריס אוונס הוא ייצור קופצני שמנסה יותר מדי חזק להיות קלארקסון, מיי והאמונד ביחד, כשג'ואי (סליחה, מאט) עומד ומסתכל מהצד, וכל הגימיק בו זה שהוא אמריקאי.

שתי התוכניות לדעתי יהיו כמו נסטי ופיוז טי - טופגיר זה נסטי, וגראנד טור זה פיוז טי (יש גם ספרינג טי, שהוא יותר טוב משניהם יחד). בגלל תסביך משפטי בין נסטלה לקוקה קולה, נסטי שמרו על המותג, ופיוז טי שמרו על המתכון. מה שקרה זה שמי ששתה נסטי, עבר לשתות פיוז טי, ונסטי נשארו עם המותג ובלי הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק לשם ההגינות, קלרקסון כן החל את דרכו כעיתונאי רכב.

אבל, הגישה שלו תמיד היתה שכדי להיות עיתונאי רכב אתה קודם כל צריך להיות עיתונאי ומגיש, ולא נהג וירטואוז. בשעתו זו היתה גישה יחסית אוונגרדית, כיום הודות לפופולריות שלו היא הבון-טון של עולם עיתונות הרכב.

פורסם

כן, אבל קלארקסון גדל בטופגיר הישנה, מה שנותן לו את חותמת ההכשר. הוא גם בנה את עצמו כמי שבא מרכבים, בעוד שאוונס מגיע מכיוון הבידור. אם תשאל אותי, מבחינה מוטורית (אהבה לתחום, יכולת נהיגה וכו'), כיום אין הרבה הבדל בינהם.

אבל כאמור, לקלארקסון זכות ראשונים בעינים ציבוריות (הרי הוא, ביחד עם המפיק של טופגיר שעזב איתם לאמאזון, הגה את הפורמט החדש מ-2002). זה לא מזיק שאפילו ג'יימס מאי הספיק להגיש כמה אייטמים בטופגיר הישנה, כך שגם הוא התקבע כמגיע מתחום הרכב.

זה שכבר כמה שנים טובות מדובר בתוכנית בידור על מוטריקה, לא אומר שהציבור מוכן לקבל שחקן סיטקומים ואיש בידור כמנחים, ובאותה מידה לא כל גיבר על הדוושות (כמו סבין שמידט או כריסס האריס) מתאים להגיש תוכנית טלוויזיה.

אה, ודבר אחרון בה שוואה בין קלארקסון לאוונס; מה לעשות והיום רוב הצופים מעדיפים את הרע, המוחצן והגס על פני הטוב. ככה הטלוויזיה נראית היום, עם ריאליטי רדוד ושי חי השולטטט!1. קלארקסון הוא אדם גס ומגעיל, ולעומתו אוונס תורם כסף ידוע (עורך מסעות "התרמה" לנזקקים עם הפרארי הלבנות שלו וכד').

עריכה: עונה לתגובה הקודמת של חן, אתם זריזים ממני...

פורסם

אה, ודבר אחרון בה שוואה בין קלארקסון לאוונס; מה לעשות והיום רוב הצופים מעדיפים את הרע, המוחצן והגס על פני הטוב. ככה הטלוויזיה נראית היום, עם ריאליטי רדוד ושי חי השולטטט!1

אנשים אוהבים לראות את הטריילר טראש, ככה הם מרגישים יותר טוב עם עצמם.

למרות שזאת לא ממש דוגמא טובה, אם היו שמים איזה בוגר תוכנית ריאליטי להנחות את התוכנית, זה היה פי כמה וכמה יותר גרוע מאוונס ולבלאנק. לקלארקסון יש את החוש הומור והכריזמה שאין לאוונס, הוא הרבה מעבר לגס מוחצן ומגעים.

אם כי לא היה מפתיע, היום יש מגמה של לקחת אנדרדוג, ולסמוך עליו שיוביל פרוייקט של מאות מיליונים, כמו שנותנים לבמאים של סרטים עצמאיים פתאום להפיק בלוקבאסטרים הוליוודיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוונס הוא ממש לא "אנדרדוג".

הוא אישיות ששמה הולך לפניה בעולם הבידור הבריטי.

• תוכן חדש...