Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי עכשיו את הפרק הראשון. סה״כ, סבבה לגמרי. אוונס ולה-לבלאנק מנחים טובים, אבל השאר לא משהו. סאבין סתם תקועה, ויש כמה שהיו יכולות להחליף אותה ולבצע עבודה יותר טובה (ויקי מfirst gear למשל).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ראיתי את הסדרה עם הצוות החדש שנבחר לאחר תקרית הסטייק אבל מהתגובות פה עושה רושם שהבעיה פחות בתכנית עצמה ויותר ברמת הציפיות של הצופים, חלק מהם בכל אופן.

תשכחו ממה שהיה בעידן קלארקסון ותתקדמו הלאה, אולי תהנו יותר.

לגבי מה התכנית יותר, בידור או רכב, חד משמעית בידור, כזה הפונה לחובבי רכב.

חוץ מהתכנית יש (או לפחות היו) להפקה סבבי הופעות בינלאומיים וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באתי בלי הרבה ציפיות , מאט לבלנק עוד סביר מבחינתי , אבל כריס אוונס פשוט מתאמץ יותר מדיי ונראה לא באלמנט שלו.

פורסם

הוא דווקא היה קצת יותר רגוע בפרק השני.

מה שכן מעצבן זה הרמאויות המזוייפות. זה סתם ילדותי ומיותר. לא מצחיק בכלל.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

http://cars.walla.co.il/item/2968220

בקיצור אף אחד לא אהב :-).

לדעתי שפשוט ישחררו את הג'ינגי מהחבורה והתוכנית כבר תיהיה טובה יותר, בחיי שלא הצלחתי ליסבול אותו 5 דקות-זה לא אישי :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

צפיתי והפרק הראשון כבר העלה אנטי - כריס שלא יכול להיות קלארקסון ומנסה כל הזמן

אכזבה והבנתי שגם באנגליה קוטלים אותם חזק - הצופים לא צוחקים והם השתמשו בקופסת צחוק, רייטינג יורד חזק

קובי

:-)

פורסם

אני חושב שהם צריכים להמשיך לרכוב על הגל של אמריקאי בהלם באנגליה. זה כיוון טוב. שמאט יהפוך למנחה הראשי.

אני מת על סבין שמידט. חבל שאין יותר ממנה. גם החבר'ה מאקסטרא גיר מעולים. הכריס השני אפס כריזמה אבל יודע מכוניות. הבחור שחום העור אחלה מנחה, אם כי קצת סולידי מדי לתכנית הרגילה.

במקום [או יחד] נהג במכונית סבירה יכולים לעשות סגמנט נהג שלא מקיא אתה ברכב.

אין מה לעשות לא בונים דינמיקה בין מנחים מאפס וקלארקסון הוא עוף מיוחד מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איך לוקחים חרא של סדרה ומעלים רייטינג? מביאים את קווין הארט.

שנתנו לאדי ג'ורדון לעשות את המסע עם רכבי השטח יותר הלהיב אותי מבדרן אמריקאי.

אני מתאר לעצמי שהם יביאו סלברטי שידביקו אותנו למסך כל פרק

אייל

פורסם

ובינתיים השלישייה הקודמת מתכוננת לתוכנית החדשה ומעלה בעיקר שטויות לאינטרנט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שינוי מרענן מהזמן בו הם התכוננו לתכנית הישנה והעלו בעיקר שטויות לאינטרנט.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא מבין את הסרקסטיות ואת השליליות.

ראיתי את הפרק השני של העונה וממש ניהניתי.

הפורמט החדש עובד גם בלי קלארקסון.

גם ממש אהבתי את הפינות של האורחים ואת התחרות של "הרכב הכי טוב" ו"הרכב הראשון הכי טוב".

זה עושה את זה ליותר מעניין.

פורסם

אדי ג'ורדן היה ענק. הכימיה בינו לבין המוסיקאית הייתה מעולה. הוא צריך להיות קבוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...