Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לגבי עלות ההתקנה?

יש צורך בהתקנת אנטנה של עידן+ על הגג של הבניין.

אין כזה דבר אנטנה של עידן על הגג.

עידן מסתדר עם אנטנות פנימיות.

תלוי איפה אתה גר, לפעמים אנטנה של 5 ס"מ מספיקה.

רוב האמריקאים כבר מחוברים לשירותים כמו של סלקום שמשדרים דרך האינטרנט אבל יש הבדל מאוד גדול בין מהירות האינטרנט שלנו ושלהם.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד מבצע זימה של סלכום.

זימה זו מילה שמתארת זנות והפקרות מינית, לא רמאות.

ביננו, אני לא אתלונן אם סלכום יספקו לי שירותי זימה במשך חודשיים עם אופציה לקבל החזר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

gsi16v אתה טועה.

אף אחד לא יעשה את המוות ואף אחד לא צריך לרדוף.

אתה אפילו לא צריך לדבר עם אף אחד.

ניגש ומחזיר, ברגע שעושה את זה המערכת אוטו' מזכה אותך על החיובים (במבצע החדש של ההתנסות).

זה בטח עובד אוטומטית כמו החיוב זיכוי שלא עובד אוטומטית למרות ש 9 חודשים רדפתי אחרי סלכום ושוב כל חודש בחודשו האוטומטי הזה לא עבד.

מתנצל אבל לא קונה את האוטומטי הזה שלכם.

וגם את ההמלצה על לא צריך לדבר עם אף אחד תשמור מפני תמימים.

קו שהייתי אמור לשלם עליו 59 שקל הגיע ל 300 שקל!?!? מהחודש השני לא בגמר השנה.

אז תתאר לך איזה חשבון הייתי מקבל אם לא הייתי מדבר עם אף אחד.

בקיצור אם אתה נציג מכירות של חברה כלשהיא, תעשה את העבודה שלך במקום ובמסגרת העבודה שלך ולא להשתמש בפורום פתוח כקרש קפיצה כי תצטרך להתמודד עם נודניקים כמוני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זו הצעה לחוויה מתקנת?

תודה לך אבל לא בסלכום, שיחליפו שם - אולי.

כבר אמרתי שאני נודניק? ;)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

במקרה, ממש במקרה, קולגה מהעבודה בדיוק היום היה בטלפון עם סלקום מעל ל3 שעות, כן כן, 3 שעות, כדי לקבל אישור להחזר הכסף והחזר הממירים שאפילו לא הוצאו מקופסתם ולא חוברו מעולם.

רק שאצלו, הנציג שדפק על דלתו במקרה והחתים אותם על העסקה, לא טרח לספר להם שיחוייבו בעלות החודשית, אלא מכר להם סיפור שלפיו זה חינם בחודשיים הראשונים.

ובכל מקרה, איך בדיוק מדובר בהתנסות אם אני משלם על המוצר?

זו לא התנסות, זו רכישה עם אופציה להחזר מלא בחודשיים הראשונים.

צר לי, אבל אני מעדיף לקנות מכשיר ייעודי בעצמי, ו״להסתבך״ עם שירותי VPN כדי להיות מנוי של חברות חוץ ישראליות מאשר להפעיל מנוי אצלכם. המקרה שנחשפתי אליו היום במקום עבודתי רק מחזק אצלי את הטענה הזו.

!AWDSOME

פורסם

קצת מוציא את השירשור מהקשרו, אנחנו קנינו Apple TV ומחוברים לנטפליקס ב-15 דולר בחודש וזה אחד הדברים הכי טובים שיש.

כיוון שאנחנו בחו״ל אין לנו עידן+ אבל אם היה בנוסף לנטפליקס עידן+ היינו מסודרים מבחינת טלוויזיה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש משהו אחד (נוסף) לא פייר:

כשאתה מתחבר, מחייבים אותך בחודש הראשון על החלק היחסי.

כשאתה מתנתק מחייבים אותך על כל החודש גם אם היית יום אחד.

מאז המקרה שלי שתיארתי בהודעה קודמת, כל פעם שמתקשר אלי נציג להצטרפות מחדש אני מבקש אם הוא יוכל להחזיר לי את אותו החודש כפול פרק הזמן שעבר ורק אז אהיה מוכן לשמוע הצעה.

התשובה היא כמובן שלילית ומחודש לחודש זה מרחיק בינינו כי אני נהיה לקוח יקר יותר

פורסם

אנחנו מנויים של סלקום טי וי מזה שבועיים או שלושה, מבלי לפתוח פה לשטן ולמרפי, בנתיים אנחנו מרוצים מאוד.

עזבנו את יס, מתחברים מאוד להרגל הצפיה החדש במקום הזפזופ האינסופי הזה שלא מוביל לשומקום בתוך עשרות ערוצים.

הילדים גם הם מרוצים יותר ממה שציפינו.

אני ממליץ.

Gn'f'R

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מתעניין בשביל אחי.

אחי היה בקשר עם נציג סלקום טי.וי לגבי התחברות, יש לציין שהנציג מנסה "לדחוף" דברים שחלקם לא אפשרים כמו מהירות 100 מגה בעוד שאצל אחי בשכונה אפשר לספק עד 40 מגה. "דחף" ראוטר מבלי לברר בכלל אם יש צורך ולאחי יש כבר ראוטר. כך שחבל שלא מנסים לבנות חבילה שצריך ולא חבילה מכסימלית.

guy ו locomotive לאיזה מהירות אינטרנט אתם מחוברים?

האם החבילה יכולה להחזיק כמה ממירים שבהם צופים + גלישה באינטרנט בו זמנית?

ובאופן כללי guy ו locomotive וגם אחרים האם אתם מרוצים?

• תוכן חדש...