Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לצערי הייתי צריך להשאיר את הרכב בחניה בנווה ים בראשון לציון, חד פעמי, פעם ראשונה שהרכב עומד ככה יום שלם מחוץ למקום כזה.

אז הקדשתי 5 דק' לפני זה להגיע לתפוס את המקום חניה הכי פינתי מתחת לעץ גדול שמכסה את כל הרכב.

כשחזרתי- הפלא ופלא- אין עץ. הורידו את העץ והשאירו מספר שריטות וסימני משיכה מסביב לרכב ועל הגג.

מה אפשר לעשות עם זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

1. לצלם את הנזק ולפנות לעירייה ולבקש שיפצו אותך על הנזקים.

2. במקביל לבדוק אם יש מצלמות אבטחה באזיור שתעדו את המקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לצערי בכזה מקרה חובת ההוכחה היא עליך

אתה יכול לפתוח תלונה בעירייה שתתנער מאחריות בטענה שזה קבלן משנה שבדיוק לא זמין עכשיו.

צריך לחפש מצלמות אבטחה.

יש לי חבר שהעירייה צבעה סימני כביש בלילה וכל הרכב שלו שפריצים לבנים שכבר מתזזים אותו חודשיים

פורסם

מה עוזר מצלמות אבטחה?

איך אפשר לשכנע בעל חנות (או את העירייה עצמה), להביא לך את התמונות/וידאו של המקרה.

פורסם

תסביר לו את האמת בצורה נעימה - תבוא לא בשעת לחץ בחנות אלא מתי שהוא פנוי. כמובן הוא לא מחויב לתת אבל עם שיחה נעימה וטובה אני לא צופה בעיה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כבר ענו לך

הכתובת שלך היא העיריה אם העץ גדל בשטח תיבורי

אם גדל בשטח פרטי , בעליו של השטח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הלכתי למקום בשנית, צילמתי באור יום את העצים החתוכים הטריים (למרות שעברו 3 ימים מאז הארוע).

אין מצלמות באזור.

התקשרתי למוקד והעבירו את הפניה לאגף שמתעסק עם הגננים ולחברת הביטוח.

עדכונים בהמשך.

היום:

בעבר:

פורסם

בהצלחה. מקווה שהאמת והצדק ייצאו לאור

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תפנה לעירייה בבקשה שיעבירו לך את דוח כריתת העצים שהיה בשכונה לאותו היום. או משהו דומה, דוח עבודה וכו...אז יש לך התחלה של קייס

פורסם

ערב טוב,

במהלך היום התקשרתי שוב למוקד של ראשון, הרמתי אותם על הרגליים כמו שאומרים והעבירו לי את המספר הישיר של הסוכנת ביטוח של העירייה.

בחורה מאוד נחמדה עם רצון לעזור, העלאת על הקו את האחראי על הגינון שאמר שאכן היו גננים באזור בתאריך הנקוב.

הסוכנת הביאה לי את האימייל שלה על מנת שאשלח לה תמונות של לפני ואחרי הגינון ומכתב משכנע.

יטופל מחר.

היום:

בעבר:

פורסם

חלאות, לא השאירו פרטים? עשו את זה לאבא שלי העירייה עם משאית זבל ושברו לו פנס קדמי, למחרת הוא חיכה להם בחוץ עד שהנהג ירד וביקש סליחה + הביא בקלית חדשה.

מה התקדם בסיפור?

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

הסוכנת ביטוח של העייריה חיברה אותי יחד עם האחראי גינון.

התחלתי את השיחה אגרסיבי הוא בחור מאוד רך ונחמד והציע לפגוש אותי מתי שנוח לי ביחד עם האלפא במקום האירוע.

קבענו לשישי.

היום:

בעבר:

פורסם

תהיה נחמד לבחור כי...

מעניין אותו את הטוסיק אם ישלמו לך , הכסף לא יוצא מכיסו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש