Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה ממש טוב.

אשמח אם תוכל לפרט יותר עם אילו חומרים ואת השלבים שעשית.

הרכב אכן ידני , אכן חסר נוזל קירור אמרתי גם לבעלים , תא המנוע זה תלוי בהרבה משתנים, אבל בחודשים בקרובים הפלסטיק יהיה שחור ומבריק , לגבי המחיר נשלח בפרטי , ההגה עבר יום אחרי שוב פעם ציפוי והפתחי מזגן באמת פשלה שלי בצדדים שחכתי.

לגבי העבודה תא המנוע התבצע עם apc בדילול נמוך של מגוריס , ריסוס של חומר של מגוריס לניקוי פיח ותאי מנוע ואחכ נוזל הברקה לפלסטיקה של מגוריס משולב עם אנדורנס לאחר ישום הנוזל הראשון .

מבחוץ התבצע פוליש חד שלבי עם מנזרנה , פדים לייט קאטרי , פוליש מעורבב עם ווקס שמשמש כסוג של פוליש עדין במוצר אחד אוטם ווקס

הפנים בוצע ניקוי עם קיטור והמון apc שאיבה עם שואב אבק רטוב יבש ולסיום חומרי הגנה על הפלסטיקה של cg וגם על ההגנה של שתי מוצרים אחד ניקוי הברקה אחרי שעברתי אליו עם apc ואחד של הגנה ושימור לאורך טווח כנל משענת היד

פורסם

אז אני הבעלים של הרכב, רק עכשיו גיליתי את השרשור, לא נכנס לתת פורום הזה הרבה, לא מבין בזה כלום..

תודה רבה לאורן שעשה עבודה מעל ומעבר, באמת השקיע מעל המצופה, ואני מאד מאד מרוצה מהתוצאות, הוא פשוט עשה את הרכב חדש. על ההגה והדשבורד למעלה היתה שכבה דביקה שהייתי בטוח שאין מה לעשות עם זה, לא מבין איך אבל הוא הצליח להסיר הכל, אין זכר לדביקות.

ממליץ בחום על אורן לביצוע דיטיילינג !

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה מעולה!

עם איזה מכשיר קיטור אתה עובד? ואיך בדיוק?

ולגבי המנוע, פשוט עברת עם מטליות שוב ושוב עם חומרי הניקוי והשימור שציינת? בלי צינור\גרניק\קיטור?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

למי שרצה לדעת כמה זמן מחזיק ניקוי מנוע, הנה תמונה מהיום, 4 חודשים אחרי הניקוי, לא נגעתי מאז.

ImageUploadedByTapatalk1458914247.249693.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...