Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, יש לנו בחברה עובד חדש. הבחור כנראה אף פעם לא שמע על המושג "היגיינה".

הציעו לי להתיידד איתו ואז להעיר לו באלגנטיות - אבל אני לא רוצה לעשות את זה.

אני כמובן יכול לפנות להנהלה (אנחנו חברה קטנה אז זה בסדר), מה שיכול להוביל לשיחה שלו עם ההנהלנ, אבל זה דיי הורס את כל המערכת יחסים בינו לבין שאר האנשים במשרד שנמצאים איתו במגע, כי ברור שמי ש"הלשין" עליו הוא אחד מהאנשים שנמצאים איתו במגע (אני ועוד כמה חבר'ה במשרד).

אני חייב לציין שאני סובל. מה אפשר לעשות?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתנת "ברוך הבא" בצל קורתינו מכל חבריי המשרד.

סט של בושם, דאורדורנט, וכלי גילוח.

ניתן להעצים את האפקט, כך שבעת נתינת המתנה, אחת מבנות המשרד (הנוחות יותר לעין) תציין בכל רם שהיא "מתה על הריח הזה של הבושם".

או להבדיל.

להגיע כולם לפניו למשרד וברגע שהוא מגיע, לחבוש כולם מסכות אבך. (זה בדוק יעביר את המסר)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

:) בכנות אומר שזה הצחיק אותי* אבל ברור שזה מבעס.

* לא הבנתי אם הוא מסריח, מביא עליכם נודים או מחטט באף ומעיף גולגולים,

מחקתי את שאר רשימת התהיות שלי,

אבל לפעמים כשלא רוצים לחשוף מקור מוציאים הודעה רוחבית או ממציאים מקרה שלא קרה

ושולחים מייל בתפוצה רחבה שהוא נבלע בה ושמתייחס די בדיוק למקרה שלו ['לאחרונה נגרמה מריבה

בין העובדים עקב יידוי גולגולים, אנא המנעו'], אע"פ שאנשים נעדרי מודעות לרוב נוטים להישאר נעדרי מודעות.

להמציא משהו שיכלול אותו זה עדין ולרוב מעשי. לדבר איתו דוגרי זו האופציה הבאה

ולפעמים כנות פשוטה היא היעילה ביותר - 'אחי, יש לך ריח של פגר מתולע, לך הביתה ותתקלח עם גרניק וכלור'.

The first one to get angry loses

פורסם

AmitGo

לא יודע אם הבחור יבין את המסר של המתנה..

מסכות אב"כ - כן אני מארגן מחאה עם החבר'ה, ברגע שניהיה מספיק אנשים פשוט נבוא במסכות כאות מחאה.

סיוויק08, זה מצחיק, היה לפחות בהתחלה.. עכשיו כבר לא ממש. לגבי השאלה שלך, הוא פשוט נראה כמו בן אדם שאין לו מודעות עצמית להיגיינה שלו. היגיינה בסיסית כמו לשטוף ידיים או לעשות מקלחת לפחות פעם ביום..

מייל תפוצה לא יעזור, זה לא נהוג אצלינו בחברה בטח שלא בנושא "סתמי", ובגלל שזה חברה קטנה אז זה דיי ברור מי שלח ולי מי זה מיועד..

אני מה זה רוצה להימנע לדבר איתו.. אבל לא בטוח שיש אופציה אחרת..

פורסם

פשוט תקליד בוורד תדפיס ותניח לו על השולחן. ככה בלי שהוא רואה ולפני שהוא מגיע לשולחן. תציין שהוא מסריח!! ולא שיש לו ריח רע. כי ריח רע יש גם לגבינה כחולה וזה נתון לדיון.

פורסם

לפני הרבה שנים היתה לי בוסית די חסרת מעצורים. לא התבישה לעשות סיבוב באיזה ישיבת בוקר ולבדוק מי לא שם דיאודורנט.

הסיפור מחזיר את אותי לסיפור שאמא שלי סיפרה לפני הרבה שנים: בכניסה לסופר עצרה אותה מישהי והציעה לה דיאודורנט שלטענתה פועל שבוע. אמא שלי החזירה לה בצורה חדה ביותר: יש לי מקלחת".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה גאוני מה, חשבת אולי שזה עלול להשפיל את הבנאדם הזה? תחשוב איך אתה היית מרגיש אם דבר כזה היה קורה לך. תזכור שיש סיכוי סביר++ שהבחור לא 'עושה לך דווקא' אלא פשוט חסר מודעות.

השרשור שלך הגיוני ומתבקש, אך יש כאן תגובות מחליאות.

ולעניין:

אם אתה רוצה להיות קצת יותר תרבותי ופחות ערס, פתח חשבון אימייל זמני, ושלח לו משם הודעה נחמדה ומתנצלת (כן, מותר להתנצל רגע לפני שאתה הולך להעליב בנאדם, גם אם זה מגיע לו), תסביר לו שזה שום דבר אישי ושאם הוא יכול תודה לו אם הוא ישים לב יותר לרמת ההיגיינה שלו, גם בשביל המשרד אבל בעיקר בשבילו.

איך אומרים - תעשה לימון מלימונדה, יכול להיות שתעזור לבחור...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אז שיחשוד. הבנאדם קודם צריך להסתכל על עצמו לפני שהוא כועס על אחרים.

אותי לימדו את המשפט הבא "כשאתה מפנה למישהו אצבע מאשימה שלוש אצבעות מופנות אליך"

אוריו מה מגעיל בדיוק? הבנאדם לא הגייני ומסריח! מכתב בתוך מעטפה אנונימית לא אמור להשפיל הוא אמור להיות קריאת השקמה! מי שבוחר להיעלב מהערה שבסך הכל מיטיבה איתו כנראה לא מקומו בחברת אנשים.

עריכה אחרונה על ידי E-A
פורסם

אין לי פיתרון יצירתי עבורך, אבל אני כל כך מזדהה!

אני ממש רגיש לריחות שיוצאים מאנשים לא הייגנים.

בחדר כושר אני ממש סובל מזה וגם יצא לי לא פעם להעיר לכמה אנשים על זה. (ואני מתאמן על הבוקר! איך לעזאזל בן אדם מגיע לכזו רמה של סירחון ב 6:30 בבוקר?!)

מה נסגר עם אנשים?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

אם אני צריך להסביר לך מדוע לקבל על הבוקר מעטפה שאומרת 'אתה מסריח' מחרבן לך את כל היום, אז... ובכן, ההודעה הזו מדברת בעד עצמה.

אבל ככה זה כשאנשים חושבים רק על הצד שלהם ומסרבים להכיר בצד האחר, מבחינתך הוא מסריח אז מגיע לו!!!1111, מבחינתי הוא מסריח אז אפשר לומר לו את זה בעדינות וברגישות, בשביל שלא ייעלב, כי בסה"כ כמו שכבר אמרתי - כנראה שהוא לא 'אדם רע' ולא עושה זאת במזיד וכו'. בטח ובטח שאתה הרי יכול לעשות זאת בלי שזה יעלה לך כלום, הרי מה ההבדל בין לכתוב פתק עם 'אתה מסריח!!!!!!' לבין לכתוב אימייל (או פתק) כמו שאני אמרתי...? ההבדל הוא באיך הבנאדם השני ירגיש לאחר הקריאה, אבל היי "למי אכפת ממנו בכלל מגיע לו כי הוא מסריח..."

כל זאת בלי להכנס למה שנרשם מעלי, שיש אנשים שזו בעיה פיזיולוגית שלהם ולהזכיר להם את זה באגרסיביות יכול להשפיע יותר מסתם 'להרוס להם את היום'.

'אני ואפסי עוד', תרבות מגעילה שהפכה כאן לנורמה. אבל כן זה שיש איזה מישהו עם ריח של זיעה, זה מה שמגעיל כאן.... :mm_nah: (למען הבהרה, לא אומר שאתה בנאדם מגעיל חלילה, אבל כן אומר שהגישה הזו של אפס התחשבות באדם שמנגד היא מגעילה בהחלט)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בעיה פיזיולוגית או לא - מקלחת של 3 דקות בבוקר פותרת 98% מהבעיות אם לא יותר. גם אני מתאמן בבוקר (מתחיל ב-6:05), והמקלחת שלי אורכת בממוצע 90 שניות (היתה תקופה שמדדתי זמנים), מספיק כדי להפטר מריחות רעים לשעות רבות ,וברי לי כי זה מצבם של מרבית הקולגות (וגם הלקוחות) שלי. מפעם לפעם אני נתקל באנשים מסריחים, כמעט כולם באים מקבוצות אוכלוסיה מסויימות, כנראה כאלה שאין להן מודעות להיגינה אישית, או שחוסכים את המקלחת מסיבות כלכליות.

יש קבוצה נוספת שאני סובל מנה מאד - קבוצת אוכלוסיה מסוימת שנוהגת לאכול כל בוקר כמה שיני שום מתוך מחשבה שזה מקדם את בריאותם (עוד אגדה).

וכמובן ישנם אותם אנשים עם ריח רע מפיהם. מדובר בלא מעט אנשים, אשר ביקור תקופתי אצל השיננית ורופא השיניים והקפדה על היגינת הפה תפתור את מרבית בעיות הריח הרע. אבל חלקם לא מודע לכך, וחלקם לא מוכן או יכול להשקיע בבריאות הפה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...