Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

19 אנשים צריכים לבחור אדם אחד שיקח את

הבחור הצידה לכוס קפה ויסביר לו בעדינות את המצב המורכב שכולם נקלעו אליו.

אין דרך אחרת שתהיה רגישה יותר.

אין טעם לשלוח מייל אנונימי כי זה רק יגרום ליחסים עכורים בינו ובין כל השאר.

הנציג הנבחר צריך להיות בעל רגישות וכושר התבטאות טובים.

Gn'f'R

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
מתנצל בפני פות"ש שאני סוטה מהנושא, אך מה זה אומר הפקת סרטוני יוטיוב?

מה ההבדל בין סטודיו להפקת סרטונים לבין הפקת סרטוני יוטיוב?

יש לו מצלמת אינטרנט בלפטופ, הלפטופ נמצא בחדר, אז זה נחשב לסטודיו להפקת סרטונים ליוטיוב. עכשיו החדר הזה, יש בו חלון אחד שפונה לחצר האחורית ואין משם זרימת אויר כי זה מוקף בבניינים, ואשתו מתעצבנת עליו שהוא כל הזמן עושה רעש כשהוא מצלם סרטונים ליוטיוב אז הוא חייב לסגור את הדלת, ובגלל שהאוורור גרוע חייב להיות שם מקולח ולא להסריח. הבנת?

ולנושא המקורי, הייתי במקום של אותו מסריח בעבודה האחרונה שלי. למרות שהתקלחתי והתבשמתי כל פעם לפני שיצאתי מהבית, להגיע לעבודה בשיא הקיץ ברכב לא ממוזג ולשבת במשרד עם מיזוג חלוש וחלונות סגורים לא תורם לעניין הריח. הייתה שם עובדת אחת עם אף רגיש מאד שסבלה מזה, למרות ששאר העובדים והבוסים אמרו שהם לא מריחים משהו חריג. אז עבדתי מהבית (וקניתי אוטו עם מזגן) עד שהתחילו הלימודים ושלום על ישראל. חוש הריח שלי נדפק בגיל צעיר אז אין לי אינדיקציה לדברים האלה. בגלל זה אני מאד מקפיד על הגיינה וניקיון. כנראה שבמקרים חריגים זה לא תמיד עוזר.

יש לציין שעבדתי עם המון אנשים לפני ואף פעם לא העירו לי על זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פותח את שרשור בדאודורנטים של הפורום , ופוצח איתו בשיחת ב 4 עיניים "אתה מכיר אולי איזה דאודורנט טוב ???"

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מתנצל בפני פות"ש שאני סוטה מהנושא, אך מה זה אומר הפקת סרטוני יוטיוב?

מה ההבדל בין סטודיו להפקת סרטונים לבין הפקת סרטוני יוטיוב?

פשוט לא רציתי לכתוב "חברת הפקות".

אני עושה כל מני דברים.

אם אתה רוצה לדעת יותר אפשר בהודעות פרטיות :)

פורסם
אז עבדתי מהבית

רגע, רגע, רגע.

נתנו לך לעבוד מהבית כי לעובדת לידך הפריע הריח שלך?

נשמע לי אחלה סידור!

פשוט לא רציתי לכתוב "חברת הפקות".

אני עושה כל מני דברים.

אם אתה רוצה לדעת יותר אפשר בהודעות פרטיות :)

נשלחה!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

היום חבר אמר לי שהוא מתמודד עם עובדת חדשה בחברה, מצחינה כמו בשר עוף מקולקל אחרי שבועיים בחוץ, שהגיעה לעבוד בסמוך אליו.

מעבר לרצון להתאבד, הבחור אובד עצות ומשפריץ על עצמו ספריי של 'פאקו ראבן'.

עצות אופרטיביות מעבר למה שנרשם כאן?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

להשפריץ עליה ציאניד פורטה, אז לפחות תהיה לה סיבה טובה להצחין כמו גופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להגיע לעבודה בפורים עם מסכת גז, אבל להמשיך עם זה גם בימים הבאים.

או פשוט להחליף עמדת עבודה עם מישהו שפחות רגיש לזה. אם כולם באמת סובלים מזה, אין מנוס מלעשות לעובדת שיחה. אולי היא תספר לכם שלהשלמת הכנסה היא חייבת לעבוד משמרות לילה במפעל למוצרי עוף כדי להחזיר את ההלוואה על הטוסון החדש, לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או במפעל למוצרי עוף מקולקל, כדי להחזיר הלוואה על דייהו נובירה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לעיתים סירחון זה סימפטום של הפרעה נפשית לא מטופלת.

במידה וזה המצב, לא בטוח שדיבור עם הבחור יועיל והוא עלול לפרש את זה כמשהו אישי נגדו, בפרט אם הוא עובד חדש בחברה.

אני כותב זאת מניסיון קרוב.

פורסם (נערך)

לא יהיה כסף לתיקונים. אף אחד לא קונה את מה שהמפעל מייצר, כי העוף מקולקל, לכן אין לו כסף לשלם לעובדים, ואין לעובדים כסף לשלם על תיקוני דייהו נובירה.

בשביל תיקונים לדייהו נובירה צריך משכנתא כמו על דירה ברעננה.

וברצינות, אני חושב שצריך להתלונן למנהל של אותה עובדת, כדי שייקח אותה לשיחה, רצוי במקום מאוורר היטב (אחרת תתפנה משרה ניהולית, שזה גם לא רע).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...