Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנשום אוויר חבר יקר ושתה כוס מים צוננים.

אני שם לב שבלא מעט פוסטים אתה מחפש איך להוציא את עצמך צדיק הדור ואת השאר לאנשים מגעילים.

מה שאני הצעתי ומה שאתה הצעת זה בדיוק אותו דבר!!

נ.ב זה נדוש להציג את הצד השני כמתלהם על ידי הוספת סימני קריאה ולאחריהם 111.

ואם לאותו אדם יש בעיה פיזיולוגית אז מן הראוי שיציין זאת נגיד על ידי סיפור לאחד העובדים כך שיפיץ זאת בשקט.

מזה כל הפוליטיקלי קוררקט הזה? הבנאדם מסריח ולהבדיל מלבוש מוזר או פרובוקטיבי זה אשכרה משפיע על אנשים.

לגבי ההערה האחרונה שלך. אפס התחשבות זה להעיר לבנאדם על הפעם שהוא הגיע מסריח (לך תדע אולי ישן מחוץ לבית)

אני חושב שמגיעה לי התנצלות על הצורה הבהמית שפנית אליי באפס התחשבות.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

oryo

בוא נירגע. עצם העובדה שאני שואל פה, ולא סתם אומר לו את זה בפנים \ פונה להנהלה, מעידה על כך שכן אכפת לי. ממש לא התכוונתי להדפיס דף שכתוב עליו "אתה מסריח" אלה בסגנון יותר אלגנטי. לא צריך לעשות מכל זה סיפור כאילו אני אדם רע ולא אכפת לי מאנשים אחרים.

תודה על ההערה לגבי בעיה פיזיאולוגית. בכל מקרה גם בעיה פיזיאולוגית אפשר לפתור בעזרת דיאודורנט.

פורסם

בקצרה, פנה להנהלה, שיקראו לו לשיחה ויסבירו לו את זה, אני מכיר סיפור כזה מקרוב, אותו אדם הוא עדיין מסריח בטירוף ומגעיל (עד רמה שאחרי שאני נוגע בדברים שלו בלית ברירה אני ישר הולך לחטא את עצמי) אבל בוא נגיד את זה ככה, הוא לא אדם נורמטיבי, יש לו בעיה כלשהיא שאני פשוט לא יודע לשייך לה שם מקצועי.

אני יודע שממש חינכו אותו להתקלח, ואם הוא לא אז אומרים לבוס שיעיר לו.

כל שאר הרעיונות פשוט יהיו בקטע שלך ולחברים שלך יהיה "לא נעים".

פורסם (נערך)

ריידן התגובה בכלל לא כוונה אליך, להיפך - אני רשמתי שהשרשור הזה סופר לגיטימי ואני בעצמי לצערי נתקל בתופעות כאלו בעבודה...

E-A, סליחה על השימוש הנדוש ב111-ים, אמנע ממנו הפעם ואצמד פשוט לדברים שנרשמו כאן (חבל, זה הופך לרקורסיבי):

פשוט תקליד בוורד תדפיס ותניח לו על השולחן. ככה בלי שהוא רואה ולפני שהוא מגיע לשולחן. תציין שהוא מסריח!! ולא שיש לו ריח רע. כי ריח רע יש גם לגבינה כחולה וזה נתון לדיון.

שלח לו משם הודעה נחמדה ומתנצלת (כן, מותר להתנצל רגע לפני שאתה הולך להעליב בנאדם, גם אם זה מגיע לו), תסביר לו שזה שום דבר אישי ושאם הוא יכול תודה לו אם הוא ישים לב יותר לרמת ההיגיינה שלו, גם בשביל המשרד אבל בעיקר בשבילו.

אם אתה לא רואה מה ההבדל, וחושב שאני ואתה רושמים את אותו דבר, אין לי מושג איך להמשיך את הדיון, כנראה שיש לנו שפה/הבנה שונה.

הדרישה שלך לקבל התנצלות באותה הודעה בדיוק שאתה תוקף אותי באופן אישי וטוען שאני איזה חרטטן שמחפש להעליב אנשים בכוח, היא אבסורדית, אבל למען הסר ספק בניגוד אליך אני לא טענתי שום דבר עליך אישית, ואפילו הדגשתי זאת מראש:

למען הבהרה, לא אומר שאתה בנאדם מגעיל חלילה, אבל כן אומר שהגישה הזו של אפס התחשבות באדם שמנגד היא מגעילה בהחלט

הייתי מתנצל בלי לחשוב פעמיים אם היה כאן איזשהו מלל נגדך אישית (תסתכל על ההודעה האחרונה שלך אם אתה צריך רפרנס לתקיפה אישית נגד אדם אחר), לא מצאתי כזה (וקראתי שוב בשביל לוודא) אז אני לא מבין על מה להתנצל - הגישה הזו שמצדיקה להרוס לבנאדם את היום רק בגלל מאפיינים כאלו ואחרים היא מרושעת בעיני, אם אתה רוצה למדר את הביקורת שלי בתואנה שאני טרול שחושב עצמו לצדיק שיבושם לך.

מה שכן היות ואין טעם להתווכח עם אדם שחושב שאתה טרול, אני אפסיק עכשיו, לא מתוך זלזול-הדדי אלא מתוך רצון לחסוך בזמן לשנינו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היה לנו סיפור כזה עם אשה שחלק מהעובדות החליטו שהיא מסריחה.אני אישית לא הרגשתי את זה למרות שישבה בסמוך אלי.אלו הקאצ'קס שהתלוננו והיא נפגעה ומאז לא ראינו אותה.לדעתי דבר איתו...עם גברים זה יותר פשוט.

פורסם

לא בדיוק אותו דבר אבל גם ענייני ריח:

יש נשים שמגזימות עם בשמים בטירוף.

ברמה שבבוקר לא נעים להיות בקרבתן ברדיוס של כמה מטרים.

כאילו מה נסגר.

אין להן חוש ריח ?

פורסם

יש לי זוג חברים שהם ככה, כאילו מתחרים ביניהם מי שם יותר בושם, בזמנו גרתי עם הבחור ושמתי לב שכשהוא שם בושם הוא משתמש ב5-6 השפרצות נדיבות O.O

כשיוצא לנו לנסוע יחד לאנשהו אנחנו נאלצים לנסוע עם חלונות פתוחים במשך 5-10 דקות, ואח"כ כשסוגרים זה ממש מחניק. עכשיו אנחנו משתדלים פשוט להגיע במכוניות נפרדות...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שנכתב לעיל שלח לו מייל, מתיבת אי מייל שהוא לא מכיר.

תקווה שלאחר מכן הוא לא יתחיל להתבשם עם בושם מצחין.

פורסם
הוא ילדון אחרי צבא?

קשה להאמין שבצבא לא חינכו אותו להיגיינה אישית.

בד"כ לאנשים שמשרתים איתך אין בעיה להגיד לך שאתה מסריח, ואת המסקנות כבר אתה מסיק לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תמיד שאלתי את עצמי איך הודים סובלים אחד את השני (הודים בהודו, לא ישראלים ממוצא הודי).

הם מסריחים ברמה שאני לא מצליח לדבר איתם פנים מול פנים.

ואני לא מדבר על פועלים זוטרים, אני מדבר על מהנדסים בכירים, ראשי צוותי, מנהלי מחלקות..

הזוי.

יום טוב גם לך

פורסם

היה לנו בחור כזה. אחרי שיחה התגלה שדה לא קשור להגיינה אלא חילוף חומרים דפוק שבעקבותיו היה לו איי לא טוב. בחור סובל ולא הייתה תרופה לעניין.

• תוכן חדש...