Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בסוף השבוע עבדתי על סידרה 3 מזדקנת.

הרכב מבציר 2002 הוא רכב שמור בגדול, ללא דפיקות ,ללא תאונות וללא מכות מכות אבנים ואפילו הפנים היה במצב מושלם.... הוא גם חונה קבוע במקום מקורה אבל מה שכן הוא היה מכוסה בסווירלים כבדים במיוחד וב RIDS בולטים במיוחד.

מפאת מצב הצבע המאתגר והצבע(קשה כמו יהלום..) היה צורך בטיפול אגרסיבי שהיה מורכב במיוחד מכיוון שהצבע הדק גם עבר טיפולים בעבר ובחלקו לא היה מספיק "בשר" (בגג למשל..) מה שהקשה עוד יותר.

איפה שיכולתי ביצעתי שלייף סבון ומספר מעברי פוליש, הפרוייקט היה בן 28 שעות שחולקו ליומיים (14+14) אבל תאכלס יכולתי לעבוד על האוטו גם שבוע כי היה הרבה מה לעשות...

מצרף בנוהל תמונות לפני אחרי ובמהלך העבודה שצולמו כמו קודם במקום סגור עם תיקרת בטון כי בחוץ כבר לא היה אור-ככה זה כשמסיימים עבודה לקראת חצות...

שלומי.

לפני..

DSC_0465.JPG

DSC_0469.JPG

DSC_0471.JPG

DSC_0472.JPG

DSC_0473.JPG

DSC_0474.JPG

DSC_0475.JPG

DSC_0479.JPG

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תמיד תענוג לראות את העבודה שלך, שלומי.

נראה לי שבזכות הקושי של הצבע יש יותר בטחון לשימוש בפוליש אגרסיבי.

כבוד!

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מה שעופר אמר, מה שכן, ה 50/50 הזאת צולמה לפני פוליש פיניש ואחרי החיתוכים הראשונים.. אז ה 'אחרי' בסוף הפרויקט שופר מעט והיה ל'גלוסי' יותר.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...