Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
https://www.lastprice.co.il/SANDISK-SDSDQ~016G-Micro-SDHC-16GB?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Blackfriday-sandisk

[h=1]כרטיס זיכרון Sandisk סנדיסק SDSDQ-016G Micro SDHC 16GB ב4 שקלים[/h]

נשמע כמו זיוף, וגם אין טעם כיום לקנות כרטיס שהוא לא V30 (או לפחות V10).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

וזה לאסטרפייס, אתר אמין ביותר. החנות הפיזיית היא אריה מוצרי חשמל בחיפה, וקניתי אצלם מספר פעמים גם בחנות וגם במרשתת. חוץ מזה, הקישור שלהם לישראכארט אמין לגמרי (זיהה את הכרטיסים שלי לפי ת.ז. ואימות ב-SMS וסיסמא).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש גם 32GB class 10 ב-29 ש"ח:

https://www.lastprice.co.il/SANDISK-SDSDQ~016G-Micro-SDHC-16GB?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Blackfriday-sandisk

אני לא בטוח, כיון שבדף הראשמי הוא מוצג כ-class 10 ובדף המוצר בכלל תמונה של ה-16 ג"ב. כך גם בדף של ה-64 ג"ב (60 ש"ח):

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראו, באיביי אני רואה מחירים הרבה יותר יקרים אז קשה לי להאמין. ובכל זאת, כאמור, כרטיס כזה היום הוא לא ממש שימושי. צריך class 10 לפחות והכרטיס הזה לא (אחרת היה כתוב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני והבן שלי מודים באשמה. כנראה היינו בין האחרונים שהזמינו אם לא האחרונים. בכל זאת, כרטיס זכרון בפחות ממחירו של כרטיס אוטובוס, וזה מתאים, נניח, לגיבוי של מצלמה.

פורסם

יש מבצע נחמד למערכת שמע 2.1? השקעה רצויה עד 500 ש"ח

[אחותי הקטנה מחפשת צליל יותר איכותי מזה הבוקע מהטיוי... אם יש המלצות מעבר למערכת 2.1 אנחנו תמיד בהקשבה :)]

תודה!

פורסם

יש בקשה בביית להתחדש במגהץ איכותי וטוב.

זה תחום שאיני מבין בו כלל, אבל אם מישהו נתקל במבצע מעניין בעלות של עד 400 שח, או קצת יותר אם זהו באמת מבצע טוב, אשמח לשמוע...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אני והבן שלי מודים באשמה. כנראה היינו בין האחרונים שהזמינו אם לא האחרונים. בכל זאת, כרטיס זכרון בפחות ממחירו של כרטיס אוטובוס, וזה מתאים, נניח, לגיבוי של מצלמה.

אל תשתמש בכרטיס הזה לגיבוי מצלמה, אפילו ה SANDISK CLASS 10 שלי נהרס, היו לי עוד כמה כרטיסי זכרון ודיסק און KEYS של החברה הזאת שנהרסו, נראה כאילו רק הליין היותר איכותי ויקר של החברה הוא טוב .

Miata ND2

פורסם

לי יש אתם דווקא ניסיון טוב מאד. אאל"ט אפילו במצלמות הדרך שלי יש כרטיסי סאנדיסק שבינתיים (שנה וחצי) מתנהגים למופת. אבל אני באמת לא זוכר באיזהב ליינים מדובר, אני קונה אותם בדרך כלל בדיוטי בלי להתעמק יותר מידי.

אני מדבר על גיבוי בזמן טיול, בבית הגיבוי הוא לדיסק חיצוני ולמחשב, ומה שראוי גם עולה לרשת.

• תוכן חדש...