Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ראית אותה במציאות?

לא, רק בתמונות. מאחר ותמונות אמורות להחמיא לרכב, במציאות היא כנראה תראה לי עוד יותר מגודלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פיאט - עומס - במכסה מנוע, פרונט, חצאית. מסגרת שמשה קדמית.

מיאטה - במציאות היא קטנה ונעימה.

שחק קצת עם הצבעים, סובב זויות שונות ותראה מה היופי של עיצוב נקי http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsMain&vehicleCode=MX5#photos-videos

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה מודע לכך שהמסגרת לדוגמא זהה למיאטה?

במכסה מנוע לקחו רעיון עיצובי מה-124 ההיא. הפרונט של המיאטה עמוס לא פחות עם הקווים הבולטים והחתכים השונים.

רק למען הסר ספק, אני לא מנסה לשכנע אותך לכאן או לכאן מבחינת מה נראה יותר טוב.

אני בכל אופן אוהב את שני העיצובים ונוטה להעדיף את הפיאט, אבל צריך לראות אותה במציאות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המסגרת במיאטה צבועה שחור ביישן ובפיאט כסוף שופוני.

הפיאט תהיה מעניינת בגרסה קרבית של אבארט. אבל זה כבר לא עיצוב נקי אלא צעקני. חביב בהחלט בעיני. נחכה ונראה.

פורסם
המסגרת במיאטה צבועה שחור ביישן ובפיאט כסוף שופוני.

הפיאט תהיה מעניינת בגרסה קרבית של אבארט. אבל זה כבר לא עיצוב נקי אלא צעקני. חביב בהחלט בעיני. נחכה ונראה.

"כסוף שופוני"? אפשר לקחת לחתימה?

אני דווקא אוהב את הניגוד בין צבע מרכב כהה למסגרת הכסופה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

יש מי שמושלם מבחינתו חייב לכלול איפור. הכל חוקי לגטימי ומכובד.

תתפנק לחתימה.

הצילום שסלואורייד צירף עושה עוול גדול ל124 שזכיתי לנהוג בה. שלא הבליטה "פאר".

(הצילום הוא של לימטד אדישן 2000)

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם
היה צריך לקחת את החזית של המזדה והטוסיק של הפיאט ואז היה יוצא משהו ז'ונגלייר!

דווקא הייתי עושה הפוך. הטוסיק של מאזדה פחות סטנדרטי ואני אוהב את זה.

קואורו ספורטיבו, סמלון יפה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אגב, משהו לגבי העיצוב.

מישהו שם לב לעיצוב של פיאט.

הבקליות האחוריות מזכירות את דגמי דודג' השונים, ואם נוסיף לפס האופקי מקדימה גם פס אנכי - נקבל את הגריל של דודג'.

מה שגורם לי להמר שתוצג גרסה גם תחת המותג SRT.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בואו וננסה להסתכל על הדברים מזוית קצת שונה.

יש לנו כאן שני רודסטארים, עם אופי ועיצוב שונים זה מזה.

מחד, יפני טיפוסי, עם עיצוב שלא בהכרח קל לעיכול לעיניים מערביות, עם מנוע אטמוספרי שאוהב לטפס גבוה.

מאידך, איטלקי טיפוסי, השואב השראה ממורשתו המוטורית של היצרן. המנוע הוא טורבו קטן נפח, ששם דגש על מומנט ונתונים "ירוקים", כמו שאוהבים הפוצים באירופה(ובטח גם יטחן דלק בנהיגה תובענית).

בהערת אגב, 124 ספיידר מזכירה מאוד מהפרופיל ומהאחוריים את המיאטה NB - וזה כבר דבר טוב.

אז לכל הקוטרים, אתם יכולים לשמוח על כך שיציעו לנו שתיים בעלות(פיתוח) של אחת, כי עד לאחרונה, מיאטה היתה הרודסטאר העממי היחיד בשוק (לאחר שטויוטה הפסיקה עם MR2, פיאט שכחה מהברקטה הנהדרת וסמארט סיימה לייצר את הרודסטאר, שהיה לא יותר מקקמייקה חמודה).

אישית, שתיהן מוצאות חן בעיני. המיאטה מקורית יותר ויש לי העדפה למנועים אטמוספריים במכוניות מעין אלו, אבל עד שלא אראה את הפיאט, אשב ואנהג בה(גם במיאטה החדשה טרם נהגתי אלא רק התרשמתי סטטית), איני מוצא כל סיבה להעדיף אחת על האחרת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

http://www.carscoops.com/2015/11/fiat-presents-euro-spec-124-spider-with.html

לפי מה שפורסם פה לא פורסמו נתונים לגירסה אוטומטית אירופאית.

אולי יש אבל לא פרסמו.

האבארט 500 האמריקאית והאירופית לא מקבלות את אותו גיר אוטומטי אז אולי גם פה זה ככה.

הגרסה האירופאית נראת טיפה שונה מהאמריקאית, בעיקר הבדל בפנסים אירופאים מקדימה ומאחור.

עיצוב רטרו שמזכיר את ה 124 של פעם מול עיצוב יפני, רטרו מנצח.

מנוע טורבו שנמכר ב500 עם 190 כס לעומת 160 כס יפנים, בטח טורבו.

יביאו את הפיאט לארץ? את הברצ'טה לא הביאו

יש טעות כתיב בכתבה

אייל

פורסם

יביאו אותה לארץ. יש ביקוש לדגמים מיוחדים של איטלקיות בארץ. לפי דעתי במחיר מופרז בדיוק כמו המיאטה + מס סמל"ת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לצערי אף אחת מהן לא בעלת עיצוב אלמותי קלאסי. עוד 30 שנה הן יהיו סתם עוד רודסטרים. חבל שהעיצובים כל כך חסרי השראה והסתכלות קדימה. פיאט - אכזבתם. אין פה לא "נשמה" לא "תשוקה" ולא "נחשקות" . הסיבה היחידה שכנראה מישהו ירצה לרכוש אותה זה כי הוא יוכל להשיג מיאטה במבצעי 0 קמ מיבואן.

• תוכן חדש...